Eşi sürekli uyuyan var mı ?

Benimki evlenmeden öncede böyleydi elleşme koklaşma yoktu :)

Riskli gebelik geçirip o işlerden elini ayağını aylardır çekmiş bir kadın olarak ayda 2 3 o kadar fantastik göründü ki gözüme şuan
Çok hoşsunuz. Doğum yaptıktan sonra acısını cıkartırsınız artık. Rabbim sağlıkla kucağınıza versin evladınızı. Hamilenin duası kabul olurmuş bizede dua edin bebek için

Kesinlikle benimki de aynı cnm ödüm kopardı bu adam evlenince beni hiç rahat bırakmaz ben hapı yuttum diye nerdeee ben peşinden kosuyorum resmen.
Yuh ya bu kadar mı aynı olur. Niye değiştiler böyle anlamadım. Dinimizde kadın erkeğini mutlu etmesse çok günah ama erkek karısını mutlu etmesse değil galiba bence oda günah olmalı. Sonuçta insan ilgi, alaka ve cinsel hayat istiyor yoksa evliliğin tadı olmaz ki arkadaş gibi.

KK'dan önce ve sonra hayatım.
Önceden bütün erkekleri istekli, sevişken falan sanırdım, burayı okudukça noluyo bu erkeklere diyorum artık.
Neden bu isteksizlik, sağlıksal bir sorun yoksa, insan eşiyle sevişmek istemez mi

Çok hoşsunuz. Doğum yaptıktan sonra acısını cıkartırsınız artık. Rabbim sağlıkla kucağınıza versin evladınızı. Hamilenin duası kabul olurmuş bizede dua edin bebek için
Amin canım
Teşekkür ederim güzel duan için
Allah isteyen herkese versin
Gönlünüze göre olsun inşallah

Aynen öyle cnm kendimi artık evde hizmetçi gibi hissediyorum.

Ayyy sen hele bi evlen daha neler neler. Yok canım herkes aynı olmuyor malesef evlenmeden önce istekli evlendikten sonra nasıl olsa yanımda gibi oluyor

Valla hepsi aynı değil cnm arkadaşımın eşi dr diyo insan 36 saat nöbet tutup gelip direk nasıl ister adam diyomus ben böyle dinleniyorum al işte

Aynen demek ki değişken bir şey bu durum. Ama yinede eşlerin birbirlerinin isteklerini göz ardı etmemesi lazım.
Bir sıkıntı varsa da açık açık konuşulmalı, empati yapsalar biraz misal.
Siz istemeseniz o istekli olsa kendisi için nasıl zor olurdu bu durum.

Bulamadım şöyle uyuyan koca
Benimki de pazar sabahı 8 de kalkar. Zaten gecenin bi körü yatmışız. 12 ye kadar beni bekler kedi gibi kahvaltı etmek için. Misafir misin be adam, git ye :) yok yalnız sıkılıyormuş.
Olaydı şöyle 12 saat uyuyan kocam, dalaydık beraber romantik romantik uykuya, göreydik güzel rüyalar

Aynen öyle cnm çok anlattım bunları inan çok.guzellikle konuştum kavgada ettim belli süre sonra gene aynı.

Aman ne romantik uykular sormaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…