Eşi sürekli uyuyan var mı ?

Balayı kısmına çok güldüm
Yanlış anlamayın benim eşim de çok uykucudur. Sizi çok iyi anlıyorum. Çok sinir bozucu bir durum.

Beninki de çocuk konusunda hem isteyip hem bir faaliyet göstermeyengillerden. Nasıl olacaksa artık
Gerçi şu an için erteledik bakalım artık nasip kısmet

Beninki de çocuk konusunda hem isteyip hem bir faaliyet göstermeyengillerden. Nasıl olacaksa artık
Benimki de aynı. Çocuk istiyor ama icraat yok çünkü uyuyor. İcraat olsa boşalıp boşalmadıgını bilmiyor şansıma artık

Halsizlik yorgunluk vardır belki kronik

Bunu bitkisel kürler le halledebilirisin bı araştır dene fayda görürsün ins

Aynı aynı benimkide öyle. Bu şekilde doğal yollarla hamile kalma şansım az diyorum anlamıyor bide ben pkoyum yani her gün yapsak bile zor neyse zaten çoçuktan önce şu problemin düzelmesi lazım

Muhtemelen yazılmıştır ama tüm sayfaları okuyamadım o yüzden yazmak istedim: Bir uyku polikliniğine gitmesinde fayda var.

İlişki istememe durumu testosteron hormonu düşüklüğünden olabilir. Bir kan testi yaptırsın eşleriniz bence. Ayrıca bal, ginseng, arı sütü gibi besinler yedirirseniz ilişki istekleri olur, o enerji ile de olmazsa zaten iyice bir araştırılması gerek. Normal bir durum değil bu kadar isteksizlik.

Geçen sene böyle değildi ama ne değişmiş olabilir sence? Geçen senede bu senede aynı şeyleri yiyor :)

Önce hangimizin ki gelcek bakalım ama asla bu konuda yanaşmıcaz söz mü kızz eşi isteyip ilişkiye giren yazıcak buraya
Anlastik hadi bakalim.anam bizimki çok inatçıdır gelirse bile bu hafta yumurtlama haftam dedim ona vicdan yaparsa işte diye düşünüyorum heralde galiba sanırsam

Anlastik hadi bakalim.anam bizimki çok inatçıdır gelirse bile bu hafta yumurtlama haftam dedim ona vicdan yaparsa işte diye düşünüyorum heralde galiba sanırsam
O zaman seninki gelir kesin önce, ben yumurtlamam geçti sana söylemedim dedim yumurtlamıcamya bida zor gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…