eşi yada sevgilisi sigara kullanmayan var mı??

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

anaaa arkadaşını mı atmışşş:1shok:
adam iiii kavga etmedi bunla

murat asal sigara içmemiş..
çok zorladım ama bi nefes bile çekmedi..
bak nargileyi 3 4 ayda bi sever içmeyi ama

ya bayanların sigara kullanmaması ben pek şaşırtmıoda erkeklerin kullamaması çok sevindirio beni bayada varmış yaa şükür inşallah özenmezler yaa

off korkuyorum bigün sigaraya başlar diye 21 i ne gelcek hiç kullanmadı şükür nefret edio sigaradan ama ben korkuyorum işte..varmı benim gibi sevdiği sigara kullanmayan

korka korka buna mı korkuyorsun anlamadım kafamçokkarıştı
eşim kullanıyor ben çoook nadir içiyorum yani sosyal içiciyim
ne kadar nefret etsem de boş hala içiyo :ecrin_bebek:

cnm benim eşimde kullanmıyor.ben kullanıyorum ama bırakmakta çok istiyorum.inşallah bırakacam.eşimin gelme saatinden 1-2 saat önce bırakıyorum.eşimin yanında ve evde içmiyorum balkonda filan içiyorum içersemde.içmeyen insanı rahatsız eder nede olsa.eşim hiç içmemiş 29 yaşında bu saaten sonrada içecegini hiç sanmıyorum.keşke hiç birimiz içmesek.

benim sözlüm kullanmıyor ben de kullanmıyorum onun anne babası içiyor ama benimki şimdiye kadar

hiç içmemiş şimdiden sonra da içmez diye düşünüyorum sigara içmeyen birinin sigara içen biriyle

olması çok zor ya böyle olanlara Allah kolaylık versin

ewet bunlarda biride ece mesela eşi ve kendisi için zor bir durum ama ece dikkat ediyor 2 3 saat kala bırakıyrmuş bu da güzel

korka korka buna mı korkuyorsun anlamadım kafamçokkarıştı
eşim kullanıyor ben çoook nadir içiyorum yani sosyal içiciyim
ne kadar nefret etsem de boş hala içiyo :ecrin_bebek:

evet bundan korkuyorum bigün özencek diye başkasına ama özenti yaşları geçti sanırım inşallah hiç heves etmez içmeyekaydirigubbakcemile2

kızlar size bişey soracam sigara içmek özentilikle başlar 20 yaşın üztündekiler sizce özentiye düşebilirlermi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…