eşi yada sevgilisi sigara kullanmayan var mı??

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
off korkuyorum bigün sigaraya başlar diye 21 i ne gelcek hiç kullanmadı şükür nefret edio sigaradan ama ben korkuyorum işte..varmı benim gibi sevdiği sigara kullanmayan

Korkunun ecele faydası yok tatlım
Kullanacağı varsa kullanır ki ne güzel bu yaşına kadar kullanmamış ve nefret ediyor diyosn
Daha bilinçlidir artık zararlarını görür bilir
Benim sevgilim kullanıyor küçük yaşta başlamış ama şimdiki aklı olsa eminim başlamazdı bırakcak inşallah yavaş yavaş
Üzülme bu kadr sıkıntı yaratma sigaradan nefret ettiğini sevmediğini sende iyice aşıla ona ama sakın kullanma yapma etme deme canım Şeniz

benim eşimde siğara kullanmıyor.kullanmayıda hiç düşünmüyor.çünkü nefret ediyor.

nişanlım sigara ve alkol kullanmıyor öyle bir korkum yok 28 yaşına kadar içmediyse bundan sonrada içmez çünkü sigaradan nefret ediyor

ohhh beee benim gibileride varmış yani sevgilisi sigara kullanmayan ya bazılarının tuhafına gidio aa sigara içmiomu diye sinir oluyom böle olunca sanki çok şaşırılacak bişeymiş gibi

ohhh beee benim gibileride varmış yani sevgilisi sigara kullanmayan ya bazılarının tuhafına gidio aa sigara içmiomu diye sinir oluyom böle olunca sanki çok şaşırılacak bişeymiş gibi

Boşver cnm sen onları asıl içmesi anormal da farkında değil onu söylüyenler
Hey ALLAHım işte böyle konuşarak insanları içmeye yönlendiriyolar :mymeka:
Bunu söyliyen içmeyen birisine aaa sen sigara içmiyosun derse heleki daha çocuk yaştaysa al işte sana sigaraya başlama nedeni

nıe sıgara ıcmesıne karısıosunkı cnm sevdıgının, ıcsın ne olucak sana ne zararı var kı bunun,
önemlı olan ıkı kelımeyı paylasabılmektır sıgara ıcmıs ıcmemıs kıme ne bundan

BENİM AŞKIM NEFRET EDİYOR VE KESİNLİKLE SİGARAYA İNANILMAZ KARŞI BİRİ...BENDE KULLANMIYORUM VE İÇENLERİN YANINDA DURMAMAYA ÖZEN GÖSTERİYORUM...
Ağız kokusu yapar, diş ve diş eti hastalıklarına yol açar.
[/COGöz merceğinin saydamlığının azalmasına yani katarakta sebep olur
Cildin yapısının bozulmasına neden olur. Leke ve kırışıklık oluşur. Selülitlere sebep olur.
Cildin yapısının bozulmasına neden olur. Leke ve kırışıklık oluşur. Selülitlere sebep olur.
Erkeklerde iktidarsızlığın başlıca sebeplerindendir. Ayrıca mesane kanserinin önemli nedenlerindendir.
Erken menopoz ve rahim kanserinin sebebidir.
Parmaklarda sararmaya ve tırnaklarda zayıflamaya yol açar.
Kemik erimesine neden olur.
Hamilelerde %10-15 eksik kiloda doğuma ve bebek zeka eksikliğiyle doğarLOR]BUNLAR SADECE BAGZILARI BUNLARI BİLE BİLE KENDİMİ VE ÇEVREMDEKİ İNSANLARI TEHLİKEYE ASLA ATAMAM !!!yasakkelime

bende de durum aynı senın gibi.... yaşasın sigara içmeyenlerkaydirigubbakcemile5

beb onu sigara içmediği haliyle seviyorum sevdim şimdi sigaraya başlarsa çok tuhaf olurum allah korusun

benim sevgilimde sigara ve alkol kullanmıyo ve nefret ediyo çok mutluyummm çünkü bende
sevmem alkol ve sigarayı

benimki kullanmıyor, kullananlara da sinir oluyor. ilerde de başlayacağını düşünmüyorum ama başlarsa da ayrılırım büyük ihtimal. ağzının öyle kokmasına, dişlerinin sakallarının sararmasına katlanamam. ayrıca hem kendi sağlığını hem de benimkini tehlikeye atcak. evlenirsek çocuğumuz olursa onlara kötü örnek olacak. yokk ben almayayım benneyaptımki

benimki sigara kullanıyodu tanıstıgımızda sevmedigimi ve istemedigimi söyledim bırakması için ısrar ettim benim için bunu yaptı şimdi cok mutluyum hatta annesi bile bıraktıramamıs bana ne kadar tşk ve dua etti sen yaptırdın diyo sayende bıraktı

benimki sigara kullanıyodu tanıstıgımızda sevmedigimi ve istemedigimi söyledim bırakması için ısrar ettim benim için bunu yaptı şimdi cok mutluyum hatta annesi bile bıraktıramamıs bana ne kadar tşk ve dua etti sen yaptırdın diyo sayende bıraktı:sm_cool:

benim bitanem kullanmıyo hiç de kullanmamış bende öyleyim..
kaydirigubbakcemile2

kesinlikle ne sigara ne de alkol...o da tersine benim başlamamdan korkuyokaydirigubbakcemile3 malesef bizim evde anne baba kardeş kullandığı içinbenneyaptımki ama ben de hiç düşünmedim kullanmayı kullanmam da..kullansam eminim ayrılır benden:roflol:

bende sevgılımde sıgara kullanmıyoruz...eger bıgun sıgaraya baslarsa tepki vermem sonucta zararlarını bılıyo bilinçli ama içmemesı daha iyi tabiii bıle bıle kendıme nıe zarar verelım kıııı

Eşim kokusuna dahi tahammül edemez..Ben de aynı şekilde...Hoşlanmıyorum..

benim erkek arkadaşım da sigara kullanıyor,
açıkcası hiç üzerinde düşünmediğim bir konu, yani bir rahatsızlığım olmaz sanırım ilerisi için.
ama bence 20 yaşının üstünde bir adamda kolay sigaraya başlamaz, o kadar telaş yapmayın yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…