- Konu Sahibi EU1
-
ben içmiyorum içilen ortamlarda bulunmuyorum. ama gel görki benim çok muhterem nişanlım içiyor. neyse söz verdi askerden gelince bırakacakmış. benim yanımda içmez zaten çok saygılıdırkaydirigubbakcemile3 ayrıcada sigara kokusu aldığım anda uzaklaşırım ne elini tutarım ne öperim. o yüzden benim yanıma gelirken tam teşekküllü gelir. adamı oyarım:lepi:
neyse inşallah gelincede sözünde durur ve bırakır.
karayağızım sende bizimi kıskandırıon korkuom başlıcak diye falan he:ecrin_bebek:
bende korkuom bırakmıcak diyebenneyaptımki
ayyy ne çok yazmışım. mektubuma burda son veriyoruma.s.
ohhh beee benim gibileride varmış yani sevgilisi sigara kullanmayan ya bazılarının tuhafına gidio aa sigara içmiomu diye sinir oluyom böle olunca sanki çok şaşırılacak bişeymiş gibi
ay evet ya sanki sigara içmek çok büyük bi marifetmiş gibi:1no2: çok şükür ne ben ne eşim kullanmıyoruz kullanmayıda hiç düşünmüyoruz.ben başlığı ilk gördüğümde kullanan varmı diye okudum hatta sonra anladım hoşuma gitti hemmen daldım içeri:)artık toplumda sigara kullananların sayısı kullanmayanlardan daha fazla bu beni çok rahatsız ediyo.
ama yapacak bişeyim yok herkesin kendi tercihi hayat onların ciğerler onların elimizden ne gelirki:sm_confused:
valla benmki az içiyo ama bırakacakmış sz verdi
sigara içtigi halde dişerine çok iyi bakar anlamazsınız bile
biz ikimizde kullanıyoruz. bi kişi kullanmasa ona eziyet olurdu kokusu. ama iyi bişey değil tabiki umarım ikimizde bırakırız bigün.
Erkek arkadaşım sigaradan nefret ediyor. Bende sigarasız bir saat düşünemıyorum. Kullandığımı bilmıyor, hatta nefret ettiğimi sanıyo. Aksıne ben bir bağımlıyım. Sanırm dünyaya bebeğimi getirene kadar da bırakamıycam onu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?