Esim ailemi istemiyor

zymn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2014
140
11
38
Ne yapacagimi bilemiyorum esimle konusmak bile gelmiyor icimden. Ben onun ailesine nasilim o benimkine nasil

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sebep varmi yokmu bilemiyorum sordugum zaman ne alakasi var diyip gecistiriyor. Mesela anneler gunu kendi annesine birlikte hediye sectik aldik ama benimkine telefon acip soyluyor

sen desen benim anneme de hediye alalım diye almaz mı? maalesef erkekler bu tarz şeyleri düşünemiyor bazı şeyler için dürtmek gerek kendi annesine alır ama senin annene almak aklına gelmez çünkü onlardaki mantık bizim ağaç kovuğunda yetiştiğimiz yönünde.. eğer seninkilere karşı tavrı değişmiyorsa sen onun ailesine tavrını değiştir anlasın hanyayı konyayı..

Evet dedigin gibi sanirim artik benimde onun ailesine karsi tutumumu degistirmem gerekicek.

Telefon acip soyluyorsa demek ki dusunebiliyor. Ama neden Boyle davraniyor acaba.
O annesine alirken sende kendi annene almalisin bence belki o zaman birseyleri aciklar.

Maasimi alinca kendi paramla alicam belki anlar (hic sanmiyorum ama bir umut)

benim aileme kötü davranan ve bunu hissettiren adamın ailesini asla el üstünde tutmam herkes haddini ve yerini bilecek..

uzuldm benim esime ben daha alalim mi demeden gitmis almis ikimizinde ailesine banada supriz yapti

Onun annesine seçerken , kendikine de seçip kasaya götürseydin
Onay beklemeyin annenize bişey almak için
İki tarafa da aynı mesafede durabilmek lazım
Sizde yumurtadan çıkmadınız herhalde

Allah Allahhhhh beraber gidicez anacığına hediye alıcaz ama benim anneme gelince telefonla arayıp kutlarız diyecek.. Oyarım ben o kocayı Öyle şey mi olur kimse kusura bakmasın ama benim ailemi sevmek zorunda değil ama saygısını göstermek zorunda

Maasimi alinca kendi paramla alicam belki anlar (hic sanmiyorum ama bir umut)

neden böyle şeylerde fikirbirliğiniz yok? Benim bildiğim oturulur konuşulur ve bütçeye göre aynı anda iki anneye de hediye alınır. Onun annesine alırken neden kendi annenize de almanız gerektiğini belirtmdiniz ki. Hatta belirtmeye de gerek yok, en doğal sonuç bu.

onun "senin annene de alalım" diye teklif mi etmesini bekledin
beklemeyecektin direk gidip alacaktın
erkekler o kadar ince düşünemez...

Dogru soyluyosun sanirim biraz fazla gururluyum buda bana zarar veriyor

karşılıklı saygı olmalı ..
aralarında olumsuz seylermi geçti ?

Ne yapacagimi bilemiyorum esimle konusmak bile gelmiyor icimden. Ben onun ailesine nasilim o benimkine nasil

Valla canım benim onun annesine hediye aldığınız zaman şimdi de benim anneme bakalım bir şeyler deyip yürüyeceksin.Onun annesine ne yapılırsa kendi annene de aynı muameleyi yaptıracaksın.Olmaz derse tamam deyip onun annesine de aynı şekilde davranın.Uyara uyara sen düzelteceksin bu huyunu.Düşünemiyordur belki.Sakın ailemi istemiyorsun falan deme.Adamın aklına sokma hiç.Sana istemese bile söyleme hakkını verme.Onlar senin ailen laf söyletmeden konuyu saygın bir şekilde tavır alarak değiştir

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Once neden esinizin annesinin hediyesinin derdine dusuyorsunuz ki?!!
Alin annenize hediye, onun adim atmasina gerek yok...
Ikincisi de oturun konusun esinizle, o nasil davranirsa ayni tavri takinicaginizi, bir adim bile fazla adim atmayacaginizi, esinizin ailesinin saygiyi ve sevgiyi hakettigi kadar sizin ailenizin de hakettigini anlatin...
Vermiyorsa o saygiyi soke soke alin...

Bence eşin aileni istemiyorsa ısrar etmede fayda yok bence bu konuyu zamana bırakın zamanla anlayacaktır hatasını ve çocuğunuız olunca zamanı geldiğinde aynısın senin çocuğunada yapılacaktır demelisin ki aklı başına gelecektir ,bunun için sabırlı olman gerek bazı erkekler kuş beyinli oluyor ama sonradan yaptıkları davranışların çok hatalı olduğunu sonradan anlıyor ve düzeltme yoluna giriyor
annenlerde bunu isteselerde istemeselerde kabullenecekler sen görüşürsün ailenle eşinide bulaştırmazsın ,bunun içinde evlilik yıkılmaz

cnm aynen zamana bırak eşimde aynıydı (3 yıl öncesi) çok bunalmıştım ama zamanla değişti aileme karşı hiçbirşey yapmadım inan umursamadımda çünkü onlar zaten benim babam ve annem ne onları değiştirebilirim ne de eşimi diye düşündüm işe yaradı tabiki şimdi o annemle arasında ki tüm buzları eritti anne oğul gibi oldular seninde böyle olacaktır.....misilleme hiçbir psikolojik durumda tarzım değildir bence sende yapma ondan bir farkın kalmaz.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…