Eşim ailesinin yanında beni unutuyor

Eşin daha ergen o ne öyle her hafta Cuma’dan gidip pazar donmek. Ya insan uzanmak dinlenmek ister. Eşiyle program yapmak ister çocuk mu eşiniz?? Kayınvalide yalnız değil ki evde abisi de varmış. Onlar eşine gelme kendi evine bak demeli. Ya böyle saçma tipler evlenıp milletin basını yakmasın ya valla sinirlendim. Bence sen eşini tamamen yolla anasının evine.

Hafta sonlarına planlar hazırlasanız ?
Tatile gitseniz bir yerele, evde sinema gecesi falan gibi şeyler.
İlgi çekmek için kostümler giyseniz, güzel bir masa hazırlasanız party hard falan
İşin gerçeği böyle hafta sonlarına bir şeyler yapsanız da mı gider ?
En olmadı açıp kv ye durumu anlatın gerekirse tartışın.
Çok gıcık bir durum.

Evi ayrı yolu ayrı mı. Tanıdığım kadınların büyük çoğunluğu evladını uzantısı olarak görüyor.
İşte cok sacma. Bızım kv gıdıp gelmeden duramam dıyor. Bende sıkılmaktan nefret edıyorum. Baskıya gelemıyorum. Eşimle aram acılcak bu konuda. Daha da kavga edersek söylerim ama onlara böyle böyle diye. 35 yasında adam. Yarın bı gun annesı ölecek. Bırak adam aılesine alıssın sahıp cıksın

Masalllah okurken dedimki heralde yeni evliler bende 27 yasindayim sizin anlattiginiz gibi evlilik nasip olsun amin

konu sahibi yorumlariniz cok naif esiniz haketmiyor tasi taragi toplar annemin yanina giderdim bir sure hemde habersiz. İnceldigi yerden de kopardi. Yok sayiyo resmen evlenip kizlarin basini yakiyo boyle erkekler

Bence bir dahakine kızmadan bağırmadan kendinizi anlatın, ne hissettiğinizi, yalnız kaldığınızı. Evlilikten beklentinizin ne olduğunu anlatın. Ve eğer bu şekilde devam ederse ortak bir sosyal hayatınız olmayacaksa boşanmayı düşündüğünüzü söyleyin. Belki sakin bir şekilde anlatırsanız sizi anlayabilir.

eşiniz çok şeyi hak ediyor da bu yılan düşüncelerimi söylemek istemiyorum

Her hafta sonuda gidilmezki yaa..gerci ben giderdim.gezmeyi seviyorum.tabiki kayinvalidemi seviyorsam tabi.emirbaki olayi zaten insani biktirir ve sogutur.kadinda demiyor mu sizin hafta sonlari baska planiniz olmuyor mu felan diye..herzaman gitmeniz onlarida rahatsiz edebilir
Tavirlar bastan konmali sonradan can sikici olmasin diye..cocgunuz varmi

Yoo olur mu? Biz birey değiliz. Onlara eğlenceyiz.

Bu evlilik değil. Böyle hayat mı geçer? Sizin kendinize sormanız gereken soru yapayalnız bir hayat devam edecekse neden evliliği devam ettiresiniz ki? Kapıyı kilitleyip tüm haftasonu tek başınıza oturacaksanız boşanın mis gibi yapım bunu. Karın ağrısı resmen.
Bir insan her haftasonu ailesiyle vakit geçirecekse kimseyle de evlenmemeli.
Normal bir evlilikte insanlar haftasonlarını beraber geçirirler, uzun kahvaltılar yaparlar, yürüyüş yaparlar, market alışverişi yaparlar, arkadaşlarıyla buluşurlar. Ailelerinden biriyle de görüşürler elbette ama her haftasonu değil.
Biz eşimin ailesini senede iki bilemedin üç kez görürürüz. Onda da beraber gideriz. Ayrı gitmez. Gitmek istemez.
Benim ailemle aynı şehirdeyiz. Haftasonları genelde bir gün geç kahvaltı yapar, markete gider geliriz. Diğer gününde çocuklu arkadaşlarla oluruz. Bazen ablamlar arar çağırırsa toplanırız ama bu ayda ikiyi pek geçmez. Ablamın eşinin tek günü var izinli onlar da başbaşa bisiklete biniyorlar, piknik yapıp dönüyorlar mesela. Herkes kendi çekirdek ailesine zaman ayırıyor. Doğrusu da budur

Evet yine bir cuma klasigi.. esim ailesinin yanina gitti..
Siz neden bu kadar tepkisiniz peki daha neyi bekliyorsun al git biletini belki adam seni kaybetmekten korkup kendini değiştirecek biraz gözü kara olun ya yoksa siz çok çekerseniz.Sen cuma gitsen adam 3 gün sonra anca farkeder başına bişey gelse 3 gün adamın haberi olmaz. Siz kendi tercihinizi yaşıyorsunuz ve değiştirmek için adım atmiyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…