- 20 Şubat 2015
- 4.983
- 8.581
- 158
- Konu Sahibi Butterfly246
-
Evi ayrı yolu ayrı mı. Tanıdığım kadınların büyük çoğunluğu evladını uzantısı olarak görüyor. Aah ah...Çok ayıp yaptigi ya. Koca koca adamlar cok ayıp cok. Kadının yaptıgı da ayıp. Evi ayrı yolu ayrı artık
İşte cok sacma. Bızım kv gıdıp gelmeden duramam dıyor. Bende sıkılmaktan nefret edıyorum. Baskıya gelemıyorum. Eşimle aram acılcak bu konuda. Daha da kavga edersek söylerim ama onlara böyle böyle diye. 35 yasında adam. Yarın bı gun annesı ölecek. Bırak adam aılesine alıssın sahıp cıksınEvi ayrı yolu ayrı mı. Tanıdığım kadınların büyük çoğunluğu evladını uzantısı olarak görüyor.
Masalllah okurken dedimki heralde yeni evlilerHafta içi ikimiz de çalışıyoruz eşimin Ctesi öğlene kadar da dersi var.
Tüm özel derslerini mümkün olduğunca hafta içine topluyor ki hafta sonu birlikte vakit geçirebilelim.
Hafta sonu keyifli, çeşitli kahvaltı hazırlarız birlikte bazen simit, termosa çay alıp sahile ineriz, markete-pazara gideriz, Pazar öğleden sonra ben hafta içine yemek yaparım, eşim çoğu zaman yardım eder, sebze soyar, çöpleri toplar, bazı hafta sonlarında galerilere gider araba bakarız, genelde her Cuma akşamı balıkçıya gideriz, evde akşamları radyo dinlerken ben gazete okurum eşim soru çözer, gazetede okuduklarımdan onu da haberdar ederim, izlediğimiz iki dizi var çay, çekirdek,
tv keyfi yaparız.
Yapacak bir şeyler buluruz yani.
27 yıllık evliyiz bu arada.
Bence bir dahakine kızmadan bağırmadan kendinizi anlatın, ne hissettiğinizi, yalnız kaldığınızı. Evlilikten beklentinizin ne olduğunu anlatın. Ve eğer bu şekilde devam ederse ortak bir sosyal hayatınız olmayacaksa boşanmayı düşündüğünüzü söyleyin. Belki sakin bir şekilde anlatırsanız sizi anlayabilir.Dun aksam geldi yine hicbirsey olmamis gibi.. bende agzima geleni soyledim, senden baska yok dedim het hafta her hafta anasini emmeye giden. Neyim ben bu evde dedim neden evlenip benim hayatimi zindana cevirdin diye bagirdim. O da ozaman sende gel dedi hayir sen gitmeyeceksin dedim. Adamin umrunda degil ki Adam hayatin en normal seyi gibi goruyor hala bu durumu. Gece de ayri yatttk
Her hafta sonuda gidilmezki yaa..gerci ben giderdim.gezmeyi seviyorum.tabiki kayinvalidemi seviyorsam tabi.emirbaki olayi zaten insani biktirir ve sogutur.kadinda demiyor mu sizin hafta sonlari baska planiniz olmuyor mu felan diye..herzaman gitmeniz onlarida rahatsiz edebilirMerhabalar,
Ben 3 yillik evliyim cocugumuz yok.
Evimiz esimin ailesine (annesi ve bekar abisi) yaklasik bir saat uzaklikta, farkli ilcelerdeyiz.
Evliligimizde zaman zaman sorunlar yasadik, ben esim icin cok fedakarliklar yaptim. Neredeyse butun hayatimi ve duzenimi degistirdim onun icin.
Esim memur oldugu icin hafta sonlari hep tatil.
Ilk senemizde her cuma gunu kavga ederdik ailesinin yanina gitmek icin. Cuma gunu gidip pazar aksami donerdik.
Hic huzurum olmazdi persembe gunleri, yarin cuma olacak ve yine kavga edip goturecek beni zorla diye. Istemeye istemeye gittim hep kavgalar cok buyuyordu cunku.
Neyse ikinci sene gene her hafta gitmek istiyodu tabi ama ben bir hafta sonu gidip bir hafta sonu gitmemeye baslamistim. Esim yalniz gidip iki gun kalip geliyordu. Ama tabi bir hafta sonu gitmedigimde gene ayni kavgalari ediyordu, gecen hafta gitmedin zaten diyordu.. ve gene oylece benim huzurum falan kalmiyordu.
Bu sene ise beni artik hic zorlamadi, bende canim ne zaman isterse o zaman gidiyorum. Bazen ayda bir, bazen iki hafta da bir falan. Esim yalniz gidiyor her hafta sonu.
Fakat orda oldugunda beni iki uc gun boyunca hic aramiyor sormuyor mesaj atmiyor. Hic yokmusum gibi geciriyor orda, geldiginde de sohbet falan etmiyoruz birbirimize mesafeli duruyoruz.
Simdi diyebilirsiniz ki ee daha ne istiyorsun adam zorlamiyor kendi gidiyor diye.. Ama evlilik bu degildir ki, Insan karisini merak etmez mi gunlerce evde yalniz kaliyorum..
Siz olsaniz ne dusunurdunuz ve nasil davranirdiniz?
Yoo olur mu? Biz birey değiliz. Onlara eğlenceyiz.İşte cok sacma. Bızım kv gıdıp gelmeden duramam dıyor. Bende sıkılmaktan nefret edıyorum. Baskıya gelemıyorum. Eşimle aram acılcak bu konuda. Daha da kavga edersek söylerim ama onlara böyle böyle diye. 35 yasında adam. Yarın bı gun annesı ölecek. Bırak adam aılesine alıssın sahıp cıksın
Ona göre gıtmek zorundayım. Gelinim hizmet etmek zorundayım. Insallah hepsı böyle kabul edecekler beniYoo olur mu? Biz birey değiliz. Onlara eğlenceyiz.
Ona göre oglumun evı isteyince gelırım gıderım bu kafada onlarYoo olur mu? Biz birey değiliz. Onlara eğlenceyiz.
Keske yaa. Ama bu kvler varya gelinleri de dizinin dibinde ıstıyorBu tür insanlar evleneceğine anneciğinin dizinin dibinde yaşasa da milletin başını yakmasa keşke
Sende de hata var. Tavır yok, evden git gerekirse. Öyle şey mi olur ya. Belkı yere gıdıyorEvet yine bir cuma klasigi.. esim ailesinin yanina gitti..
Siz neden bu kadar tepkisiniz peki daha neyi bekliyorsun al git biletini belki adam seni kaybetmekten korkup kendini değiştirecek biraz gözü kara olun ya yoksa siz çok çekerseniz.Sen cuma gitsen adam 3 gün sonra anca farkeder başına bişey gelse 3 gün adamın haberi olmaz. Siz kendi tercihinizi yaşıyorsunuz ve değiştirmek için adım atmiyorsunuz.Evet yine bir cuma klasigi.. esim ailesinin yanina gitti..
Benim aklıma başka bir şey de geliyor. Umarım öyle değildir.Evet yine bir cuma klasigi.. esim ailesinin yanina gitti..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?