Eşim ailesinin yanında beni unutuyor

Ben de malesef onu düşündüm. Ben olsam cumartesi günü habersiz giderdim bakalım beyefendi ne yapıyor diye. Sıkıntı yoksa seni özledim geldim derdim herhalde
Aynen ama konu sahibi sadece dert yanarak rahatlıyor bu durumu düzeltmek için girişim içinde değil.

32 yillik gelinini babannem yönetiyor
Babam hala göbek bağını kesemedi

Annem gitmese bende kalsalar diyor erkek olup sözünü geçiremedin mi.?
Erkekliğe çok önemli bir mevz tabi cunki kordonu daha anasının şeyinden çıkmadığı için.

Değişmez çocuk yapmamaya devam et

ordayken sende hıc arama sorma, geldiğinde de o mesafeli duruyorsa sende oyle yap. aıle ıle es ayrımını yapamayan ınsanlara sınır oluyorum. ayrıca her hafts onunu aılesı ıle gecırecekse senınle neden evlenmıs. sn de kendı aılene gıt o zaman. aıledır atılmaz ama eşe de boyle davranılmaz. muhtemelen aramayarak mesafeli davranarak senın oraya gelmenı bu durumu kabul etmeni sağlamaya calısıyordur.

Bu 3 yılda siz hiç hafta sonu gezmeye gitmediniz mi?

E adam seni rahat birakmamis ki bu konu da ikna edemeyince tribe gitmis

Böylece birlikte başbaşa hiç zaman geçirmemiş oluyorsunuz. Bana normal gelmedi. Tabi ailesinin yanına gitsin de her hafta olmak zorunda mı? İnsan bir haftasonu karısıyla karşılıklı kahvaltı edip beraber bir plan yapmak ister.

Evet yine bir cuma klasigi.. esim ailesinin yanina gitti..
Eşiniz ailesinin yanında sizi unutmuyor ki, sizi önemsemiyor zaten. Üniversitenin ilk yılında sehir disinda okurken bile ailemin yanına 2 ayda bir gelirdim ben. Bu durum ise şaka gibi. Gerçekten şok oldum

Evet onlarda ailesi ama. Eşinizin artık ailesi sizsiniz. Evlenmek budur kendi aileni oluşturmak içindir. Eşiniz sanırım daha idrak edememiş evlendiğini. size zaman ayırması gerekırken bu zamanı ailesiyle harcıyor. Ne diyim konuşmayı deneyin bu tarz konularda başka çare yok malesef

Gitmeyi bende cok dusunuyorum, ama birden yurtdisina biletimi alip donmemek bosanma davasi acarsam nasil olacak bilmiyorum.. ailemle de konustum bu durumu, onlar arkamda cok sukur. Ben bambaska bir yerden buraya geldigim icin cok kolay olmuyor yalniz bir adim atmak.. babamin gelmesini bekleyecegim.. bir sorum var kizlar, esim yillar once bana dugunde takilan altinla(cogu annem babam aldi) dukkan almisti, ve onun adina.. bu durumda ne yapabilirim. tapuya gidip serh koydurabilirmiyim Yoksa tek care avukata gidip dava acilirken mallarin tespitine basvurmak mi?

Aynen ama konu sahibi sadece dert yanarak rahatlıyor bu durumu düzeltmek için girişim içinde değil.
Oyle birseyden hic suphelenmedim canim.. arkadaslarimin esleri esimle arkadas, genelde ya bizde oturuyorlarmis. Tabi annesi de cay vs veriyormus.. bu zamana kadar aldatilmakla ilgili hic bir acigini, suphesini yakalamadim.. zaten oraya gittigimde kayinvalidem tek tek anlatir yaptigini ve hep dogru cikar. Ama tabii ki hicbir zaman asla demem.

Hiç belli olmaz kimseye güvenme sen. Eşinin evlendikten sonra edindiği bütün mallara şerh koydura biliyorsun bir avukattan yardım al yada işi bilen birisi sana yol göstersin hemencecik boşanma davası açma bir süre ailen ile yaşa belki eşin kendini düzeltir.

Haklisin canim kimseye guvenmiyorum.. biletimi alip donersem birdaha gelmem buyuk ihtimal.. benim icin coktan bitmis bir evlilik coktan yipratilmis bir beraberlik.. yepyeni bir hayat kurmak istiyorum kendime ama burdan gitmek icin babamin gelip destek olmasini bekliyorum.. bu sacma geliyor mu size ?

Sen bilirsin hangisi sana mantıklı geliyorsa o şekilde davran. Ama ben olsam aniden giderdim onu şok etmek için gitmeden ise mala mülke şerh koydurur giderdim.

Gitmedigin için sana soğuk davranıyor.bu gidip gelme konularında eşimle çok sorun yaşadım bende.en son anladım ki ailesi baski, duygu sömürüsü yapıyor.sorunu eşinle değilde ailesiyle çözsen.kaynanani arasan güzellikle söylesen her hafta çağırmayın diye olmadı kavgayla söylesen.
Böyle mutlu olunmaz çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…