- Konu Sahibi Butterfly246
-
Senin aklına gelen şey en başta benimde aklıma geldi konu sahibi aldatılıyor ailede buna çanak tutuyor.Benim aklıma başka bir şey de geliyor. Umarım öyle değildir.
Ben de malesef onu düşündüm. Ben olsam cumartesi günü habersiz giderdim bakalım beyefendi ne yapıyor diye. Sıkıntı yoksa seni özledim geldim derdim herhaldeSenin aklına gelen şey en başta benimde aklıma geldi konu sahibi aldatılıyor ailede buna çanak tutuyor.
Aynen ama konu sahibi sadece dert yanarak rahatlıyor bu durumu düzeltmek için girişim içinde değil.Ben de malesef onu düşündüm. Ben olsam cumartesi günü habersiz giderdim bakalım beyefendi ne yapıyor diye. Sıkıntı yoksa seni özledim geldim derdim herhalde
ordayken sende hıc arama sorma, geldiğinde de o mesafeli duruyorsa sende oyle yap. aıle ıle es ayrımını yapamayan ınsanlara sınır oluyorum. ayrıca her hafts onunu aılesı ıle gecırecekse senınle neden evlenmıs. sn de kendı aılene gıt o zaman. aıledır atılmaz ama eşe de boyle davranılmaz. muhtemelen aramayarak mesafeli davranarak senın oraya gelmenı bu durumu kabul etmeni sağlamaya calısıyordur.Merhabalar,
Ben 3 yillik evliyim cocugumuz yok.
Evimiz esimin ailesine (annesi ve bekar abisi) yaklasik bir saat uzaklikta, farkli ilcelerdeyiz.
Evliligimizde zaman zaman sorunlar yasadik, ben esim icin cok fedakarliklar yaptim. Neredeyse butun hayatimi ve duzenimi degistirdim onun icin.
Esim memur oldugu icin hafta sonlari hep tatil.
Ilk senemizde her cuma gunu kavga ederdik ailesinin yanina gitmek icin. Cuma gunu gidip pazar aksami donerdik.
Hic huzurum olmazdi persembe gunleri, yarin cuma olacak ve yine kavga edip goturecek beni zorla diye. Istemeye istemeye gittim hep kavgalar cok buyuyordu cunku.
Neyse ikinci sene gene her hafta gitmek istiyodu tabi ama ben bir hafta sonu gidip bir hafta sonu gitmemeye baslamistim. Esim yalniz gidip iki gun kalip geliyordu. Ama tabi bir hafta sonu gitmedigimde gene ayni kavgalari ediyordu, gecen hafta gitmedin zaten diyordu.. ve gene oylece benim huzurum falan kalmiyordu.
Bu sene ise beni artik hic zorlamadi, bende canim ne zaman isterse o zaman gidiyorum. Bazen ayda bir, bazen iki hafta da bir falan. Esim yalniz gidiyor her hafta sonu.
Fakat orda oldugunda beni iki uc gun boyunca hic aramiyor sormuyor mesaj atmiyor. Hic yokmusum gibi geciriyor orda, geldiginde de sohbet falan etmiyoruz birbirimize mesafeli duruyoruz.
Simdi diyebilirsiniz ki ee daha ne istiyorsun adam zorlamiyor kendi gidiyor diye.. Ama evlilik bu degildir ki, Insan karisini merak etmez mi gunlerce evde yalniz kaliyorum..
Siz olsaniz ne dusunurdunuz ve nasil davranirdiniz?
E adam seni rahat birakmamis ki bu konu da ikna edemeyince tribe gitmisMerhabalar,
Ben 3 yillik evliyim cocugumuz yok.
Evimiz esimin ailesine (annesi ve bekar abisi) yaklasik bir saat uzaklikta, farkli ilcelerdeyiz.
Evliligimizde zaman zaman sorunlar yasadik, ben esim icin cok fedakarliklar yaptim. Neredeyse butun hayatimi ve duzenimi degistirdim onun icin.
Esim memur oldugu icin hafta sonlari hep tatil.
Ilk senemizde her cuma gunu kavga ederdik ailesinin yanina gitmek icin. Cuma gunu gidip pazar aksami donerdik.
Hic huzurum olmazdi persembe gunleri, yarin cuma olacak ve yine kavga edip goturecek beni zorla diye. Istemeye istemeye gittim hep kavgalar cok buyuyordu cunku.
Neyse ikinci sene gene her hafta gitmek istiyodu tabi ama ben bir hafta sonu gidip bir hafta sonu gitmemeye baslamistim. Esim yalniz gidip iki gun kalip geliyordu. Ama tabi bir hafta sonu gitmedigimde gene ayni kavgalari ediyordu, gecen hafta gitmedin zaten diyordu.. ve gene oylece benim huzurum falan kalmiyordu.
Bu sene ise beni artik hic zorlamadi, bende canim ne zaman isterse o zaman gidiyorum. Bazen ayda bir, bazen iki hafta da bir falan. Esim yalniz gidiyor her hafta sonu.
Fakat orda oldugunda beni iki uc gun boyunca hic aramiyor sormuyor mesaj atmiyor. Hic yokmusum gibi geciriyor orda, geldiginde de sohbet falan etmiyoruz birbirimize mesafeli duruyoruz.
Simdi diyebilirsiniz ki ee daha ne istiyorsun adam zorlamiyor kendi gidiyor diye.. Ama evlilik bu degildir ki, Insan karisini merak etmez mi gunlerce evde yalniz kaliyorum..
Siz olsaniz ne dusunurdunuz ve nasil davranirdiniz?
Eşiniz ailesinin yanında sizi unutmuyor ki, sizi önemsemiyor zaten. Üniversitenin ilk yılında sehir disinda okurken bile ailemin yanına 2 ayda bir gelirdim ben. Bu durum ise şaka gibi. Gerçekten şok oldumEvet yine bir cuma klasigi.. esim ailesinin yanina gitti..
Siz de gidin durmayın, yada kapıyı kilitleyin almayın eve. Bu nedir canım? Neyin sabrı bu?Evet yine bir cuma klasigi.. esim ailesinin yanina gitti..
Oyle birseyden hic suphelenmedim canim.. arkadaslarimin esleri esimle arkadas, genelde ya bizde oturuyorlarmis. Tabi annesi de cay vs veriyormus.. bu zamana kadar aldatilmakla ilgili hic bir acigini, suphesini yakalamadim.. zaten oraya gittigimde kayinvalidem tek tek anlatir yaptigini ve hep dogru cikar. Ama tabii ki hicbir zaman asla demem.Aynen ama konu sahibi sadece dert yanarak rahatlıyor bu durumu düzeltmek için girişim içinde değil.
Hiç belli olmaz kimseye güvenme sen. Eşinin evlendikten sonra edindiği bütün mallara şerh koydura biliyorsun bir avukattan yardım al yada işi bilen birisi sana yol göstersin hemencecik boşanma davası açma bir süre ailen ile yaşa belki eşin kendini düzeltir.Oyle birseyden hic suphelenmedim canim.. arkadaslarimin esleri esimle arkadas, genelde ya bizde oturuyorlarmis. Tabi annesi de cay vs veriyormus.. bu zamana kadar aldatilmakla ilgili hic bir acigini, suphesini yakalamadim.. zaten oraya gittigimde kayinvalidem tek tek anlatir yaptigini ve hep dogru cikar. Ama tabii ki hicbir zaman asla demem.
Haklisin canim kimseye guvenmiyorum.. biletimi alip donersem birdaha gelmem buyuk ihtimal.. benim icin coktan bitmis bir evlilik coktan yipratilmis bir beraberlik.. yepyeni bir hayat kurmak istiyorum kendime ama burdan gitmek icin babamin gelip destek olmasini bekliyorum.. bu sacma geliyor mu size ?Hiç belli olmaz kimseye güvenme sen. Eşinin evlendikten sonra edindiği bütün mallara şerh koydura biliyorsun bir avukattan yardım al yada işi bilen birisi sana yol göstersin hemencecik boşanma davası açma bir süre ailen ile yaşa belki eşin kendini düzeltir.
Sen bilirsin hangisi sana mantıklı geliyorsa o şekilde davran. Ama ben olsam aniden giderdim onu şok etmek için gitmeden ise mala mülke şerh koydurur giderdim.Haklisin canim kimseye guvenmiyorum.. biletimi alip donersem birdaha gelmem buyuk ihtimal.. benim icin coktan bitmis bir evlilik coktan yipratilmis bir beraberlik.. yepyeni bir hayat kurmak istiyorum kendime ama burdan gitmek icin babamin gelip destek olmasini bekliyorum.. bu sacma geliyor mu size ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?