- Konu Sahibi mevsimsiz87
-
altınlarımı asla vermek istemiyorum enişteme güveniyorum şu an altınlarım onda. Ayıp olur diye istemiyorum. Eşimin abisinin kendisi de karısı da devlet işinde memurlar. Kredi çekip ev aldılar ve şu an bitmek üzere. İstanbulda oturuyorlar. Tayinleri çıkıcak yakında. Ankaraya gelecekler. O yüzden halam da sık sık söylemeye başladı. Bana altınları ver büyük oğlum kredi borcunu kapatsın diyor. Ya da ver araba alsın çocuğu var 5 yaşında diyor. Sizin ne güzel krediniz de çocuğunuz da yok diyor. Ne saçma bir durum dur bu ya sanki bana mı sordular çocuk yaparken. Akraba olmak böyle zor işte arkadaşlar tamam eşimle mutluyum ama akraba diye beni saf görüyorlar ve her istediklerini yapacağımı düşünüyorlar. Diğer eltime ise hiçbişey diyemiyorlar ondan çekiniyorlar. Eşim de bu konuda çok hassas. Doğru dürüst işimiz yok nasıl ödücez krediyi oturalım burda sen anneme bakma diyor. Annem konuşur boş boş diyor. Ama ben b.u durumdan çok rahatsız oluyorum.Değiniz gibi ikimizde genciz ben 26 eşim 29 yaşında. İşimden de memnunum 5 yıldır aynı iş yerinde çalışıyorum çok şükür eşimden daha çok kazanıyorum. Eşimde biraz da bunun güvensizliği var.
Canim benim ben de kendi teyzemin ogluyla evlendim.basda yeni ev aldik siz oturacaksini dediler.evlendikden sonra bi rahat vermediler. sonunda bana sonradan gorme sen boyle evmi gordun hayatinda -bile dedi.malesef evlenince hala teyze kalmiyor.bence de altinlari kimseye verme odeme imkaniniz varsa kredi cek kendi evini al.kimsenin de minnetine girme derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?