- Konu Sahibi mevsimsiz87
-
Konu tam anlaşılmamış sanırım arkadaşlar. ben ilk başta gel sen bu evi ver demedim ki. Kendileri dediler ki biz zaten oturmuyoruz bu ev boş. Siz bu evde oturun sizin olsun niye kira veriyorsunuz ki boş yere ya da neden kredi ödeyeseniz ki dediler. Şimdi de sürekli laf sokuyorlar yok kirasız oturuyorsunuz yok bu ev aslında benim. Yok altınları verin bari...Bana en başta deselerdeki bu evde şimdilik oturun diye, ona göre kendimi hazırlardım. birde şimdi çıkmak istesemde izin vermiyorlar. Halam diyorki sen bana bakma otur burda boş mu duracak burda ev diyor. Ama ben rahat edemiyorum. Yani önce söylüyor sonrra da sen bana bakma diyor. Bir günü bir gününün tutmuyor kısaca. Ben de bu kaostan bi öyle bi böyle olmaktan sıkıldığım için sizden fikir almak için konuyu açtım..
ev alamıyorsanız bile eşini kiraya çıkmaya ikna et
mümkünse kv de ulaşamayacagı bi yer olsun
canım ankarada elvankent taraflarında kesene uygun ev bulabilirsin..benim kuzenlerim çok düşük gelirleriyle aldılar evlerini şimdi kredi ödüyorlar.. ne kadar uzak o kadar iyi..
kv evinde oturmak onlara göbekten bağlı olmak demek malesef daima da müdahele ederler hemen uzaklaş kafan rahat eder..
ha birde neden altınların eniştende duruyor delirdin mi sen??hemen al bankaya koy halkbankası kasaları yıllık 150 tl 150 tl de depozito var onu çıkarken veriyorlar..
ne demek onlara ver araba alsınlar edepsizliğe bak..insan biraz çekinir lafa bak..onlar arabayla sen otobüsle gez ankaranın her yerine 1 saat yol..sinirlendim...
Haklısınız.. eşimi ikna edersem sorun çözülecek. ama ah bir ikna edebilsem. Ona burada huzursuz olduğumu o nu ve ailesini kırmadan nasıl anlatabilsem..açıkca da söyleyemiyorum. Dedimya eşimi asla kırmak istemem. O beni bir kez bile kırmadı çünkü. Hem annesi. yanlış anlamasından çok korkuyorum. Ama benim de kendime ait başımı sokabileceğim ve kimseye minnet etmeden oturabileceğim bir evim olmasını istiyorum. Gerçekten çok istiyorum.
Eşim altınlar için verelim abime gitsin abim araba alsın diyordu başta. Ama şimdi böyle bir şey demiyor. Altınlar dursun tamam vermeyelim ama burdada oturalım diyor. Ama gelde bana anlat ben çok huzursuzum. O erkek anlamıyor bu işlerden o na göre sorun yok. Bakalım yarın gelecekler konuşacağım. Ben bu evi benimseyemedim diyeceğim açık açık bakalım ne diyecekler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?