Arkadaşlar merhaba inanın boğazım düğüm düğüm. Dün kbabam ve kvalidem geldi. Babaennem de rahatsızdı bizde kaldı tamam gelsın kalsın çok güzel başımın üzerinde yerleri var. Ama dün kbabamın kız kardeşi erkek kardeşi onların kayınbabası hepsi hep beraber geldiler. Hasta ziyareti dediğin kısa olur bunlar saatlerce bizde oturdular. Açlığa pek tahammülüm yoktur neyse bunların baktım gideceği yok oturdum yemek yedim. Çünkü işten gelmiştim ve karnım açtı. Neyse tekrar geldim yanlarına bu sefer de yok şu sehpayı niye böyle koydun? şu elektrikli sobayı kaldır! şu raya şunu yaptır. Nasıl olsa bu ev bizim değilya rahat rahat oturup yorum yapıp sonra dolaptan istedikleri gibi bardakları alıp su içtiler sonra hiçbişey olmamış gibi gittiler. Ben sinir olduğumla kaldım. Eşimde geç geliyor 11 de geldi. Yorgun diye bahsetmedim. Az önce aradım söyledim. Bana emir vererek karışıyorlar dedim. Bu bir sefer olan bir şey değil arkadaşlar. Daha öncede kbabam ve kvalidem geldiğinde aynı sorun oluyordu. Ama ben görmezden geliyordum kırılmasınlar diye. Ama dayanamadım artık dün. Eşimin bana verdiği cevap ise onların huyu öyleymiş yapacak bişey yokmuş. Bişey yapamazmış ve telefonu yüzüme kapattı. Ya ben anlamıyorum eşimin annesi babası neyse ama ben neden kayınbabamın kızkardeşinin triplerini çekeyim ve bu insanlar hemen bizim yan binada oturuyorlar yani kbabam kvalidem bizde oldukları an burdalar. Ben şimdi ne yapayım akşam çekip annemin evine mi gideyim? Daha öncede bahsetmiştim eşim akrabam halamın oğlu.. o kadar kötüyüm ki anlatamam