Eşim Allah Belanı Versin Dedi

Cidden neleri kabullenmişsiniz siz öyle. Bile bile lades demişsiniz. Yok ya bunun adı aşk sevgi falan değil. Kendinize kızan birisiniz de cezalandırmak falan mı istediniz? Mantıklı bir açıklama bulamıyorum

Çok üzücü bir durum..kalbiniz ne kadar kırılmıştır kimbilir..ben kolay kolay bosan demem aslında ama yaş ilerledikçe yada çocuğun olursa seninde sabır eşiğin düşecek..o sana birşeyler firlattiginda sende firlatacaksin..yada bağırsağında sende bagiracaksin..
Ya doktora gitmeye ikna et..ofke kontrolü için..yada boşanmayı ciddi ciddi dışında derim ben..

Canım bende boşanmak üzereyim benim hatalarım da var onun hataları da kararımız boşanmak eşim ve esin az çok benziyor. Ya kangren olup omur boyu bu hastalığın seni yenmesine musade edeceksin ya da canın ne kadar acisa da kesip atacaksin... Senin kararın seviyor olabilirsiniz ki bizde çok seviyoruz ama sevginize saygı duyarak bitirin bence yoksa sen gerçekten hasta olursun. Sevgiler

Kompleksli bir adam. Bununla deği ömür, bir gün bile geçmez. Ben sizin sabrınıza şaştım doğrusu. Tedavilik bir vaka

Ya

Bence de bi pikyatriye götürmeli

Kompleksli bir adam. Bununla deği ömür, bir gün bile geçmez. Ben sizin sabrınıza şaştım doğrusu. Tedavilik bir vaka
Böyle tanıdıklarım var haksızken kendilerini haklı zanneden erkekler ama bunları güzel sözlerle pisikyatriye götürecek sin seviyorsan ama yok sevmiyorsan geç kalma ne yapacağını bilir bayanlar ama cesaret ister boşanmak her kadın başaramaz bu ara da yeni uyeyim

Çocuğun olmadığı için çok şanslısın. Zor bir karar evet ama boşanıp kendi yoluna bakman daha hayırlı gibi duruyor. Böyle bi adamla ömür geçmez....

zaten bosanmaya kalkmıs engel olunmus bence ozaman sizin icin bir sansdı degişmezki boyleleri

Tribe gel tribe.
Ben senin yerinde olsam ergenleri karsima alir gibi; bana bak, artik benden ozur nah beklersin bu bir, su iki su uc" diye siralarim. Eger ceki duzen vermezsen defol git de. Bosanma davasina geldikmi is bitti, geri donusu yok. Hizlandirmak istersen bu bosanma davasini hay hay, o raddeye getirmek icin elinden grleni yap, aynende boyle devm et de.

Offf Bu ne ya, bu adamin hic cekilecek kahri yokkk, cocuk gibi resmen hatta cocuk yapmaz bunun yaptiklarini... Pireyi deve yapan bir tip... Şizofren gibi herseyi farkli algilayip kendine yontuyor allah sana sabir versin bacim işin cok zor...

eşinde aşağılık kompleksi var gibi. bunu kapatmak için seni ezerek, kendini yüceltmeye çalışıyor. sorumsuzluk da cabası, saçma bir sebepten boşanma davası açacak kadar. bencillik de had safhada. boşan diyemem ama en azından çocuk yapma canım. allah yardımcın olsun.

gene bir anasının prensi, kuzusuyla karşı karşıyayız bence. anne evinde kral olmaya alışan beyler eve gelince o evi kendi gencecik karılarının mükemmel yapmalarını, asla hiçbir şeyden şikayet etmemelerini, herşeyin kusursuz olmasını, kavgada annelerinin babalarından azar işitirken yaptıkları gibi eşlerinin de susup oturmasını bekliyorlar. ıslak odunla dövmek gerek belki de...

Farkındaysan level 1 level 2 diye yükselmiş hakaret ve şiddet...muhtemelen 7-8 de game over olacak...ya boşayacak ya hastanelik edecek...diğer konu gibi sarılsın yeter diyorsan sen bilirsin...
Sonu yok bunun sen boşa

Tatli dille sinirle koca nasil yola getirilir onu canim yaa
İlk başlarda küsüyordum canım ama zamanla küsmelerimi takmamaya başladı.ben de küsmek yerine o sinirlenince sustum.kendi öfkelenince konuştu konuştu sonra geldi yanıma ben de sürekli tatlı bi dille bak sen böyle yapman bize ve evliliğimize zarar veriyor.ilerde çocuğumuz olsa onun yanında da böyle davranırsan o da bize öyle davranır gibisinden nasihatlerde bulunuyorum sürekli.Ama sarılarak öperek onun da isteklerini dinleyerek.neden böyle davrandın diorum içinde varsa bi sorun sıkıntı benimle paylaşmasını sağlıyorum.bu şekilde baya ilerleme katettim şükür canım
Arada tutuyor sinirleri ama benim yüzümden oluyor çoğu. Nazlıyım biraz ve bu huyum beni çok üzüyor :-( oda bazen dikine gidiyo kafasının
.yapı da çok önemli onları tamamen değiştiremeyiz ama en azından minimuma indirebiliriz.

Bi de her erkek de farklı oluyor canım.Konu sahibesi mesela yapmış bunların çoğunu ama değişen bi şey olmamış.
Bol dua etmek lazım.Allah muhakkak düze sokuyor dua ettiğimizde inş.

Sen de su adam direksiyondayken bi kere de konusmayiver be bacim. Tutamiyon mu agzini. Herif manyak zaten. Ahh ah dusunmeden evleniyosunuz sonra boyle dusunmek zorunda kaliyosunuz. Korunnn.. net..

Ay nolur bosan ya cocugunda yok daha lutfen kendine eziyet ettirme aoyle bi adama manyak midir nedir ben yoruldum okurken. Bosan 2. Kez dusunme dusunecegin anlar gecmis zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…