- 15 Eylül 2022
- 1.788
- 865
- 53
- Konu Sahibi Anaymbenana
-
Ama ister istemez zorlanacak zorlanmasıni istemiyorumo zaman neden altinlarinizin arkasından bu kadar agladiniz?
para sorunu yoksa tüp bebekte yapılır
Saolun çok teşekkür ederim motora Karşı apayrı bi ilgim ve sevdam var orası apayrı konuaraba almasına bı taraftan çok seviniyorum mal sahibi olduk ama işte üzüldüm..
Valla ara vazgeçtim de o zaman. Böylede eşine destek oldun sonuçta daha fazla borca girmedi. Durumunda iyiymiş takılma bu kadar yaa üç günlük dünya. Eşinle keyfine bakMaddi açıdan bi sıkıntımız yok çok şüküraltınlarım seviyordum evet ama ben tüp bebek sürecinde kullanmak istedim çünkü o süreç eşimi çok yoracak destek olmak isterdim..arabada bı ihtiyaç tabiki ama altınlar keşke tedaviye gitseydi
Eşim çalışmamı istemiyorTamam o zaman dövünmeyi ağlanmayı bırak. Gir bir işe çalış sen de niye çalışmıyosun?
Amin inşallah saolun teşekkür ederimo halde sevinmeye devam edin
eşinizin de hevesini kırmayın madem artık verdiniz, boşa huzursuzluk olmasın.
bir yemeğe çıkıp kutlama sözü de isteyin madem
Kazasız belasız kullanın inşallah
Altın para demek ve parayı harcamayacaksanız niye var? Araba altından çok daha mantıklı bir alışveriş, altın değer kazanıyor ama uzun vadede araba altından daha fazla değer kazanıyor. Üstelik altın bir ihtiyaç değil ama araba aileniz için bir ihtiyaç. Kenarda duran altın size hiçbir fayda sağlamayarak değer kazanıyor ama arabayı hem kullanıyorsunuz hem her geçen gün değer kazanıyor. Parayı çar çur edin, yok olsun demiyorum ama yatırım için kullanmak lazım. Ayrıca 22 yaş gerçekten de çok erken anne olmak için, size şimdi saçma gelse de ileride belki anlarsınız neden böyle dediğimizi.Ama ister istemez zorlanacak zorlanmasıni istemiyorum
Konu çok tehlikeli bir noktaya gidiyor bu cümleden sonra. Altınlarını verdin, çalışma hayatında olmayacak. Allah korusun yarın öbür gün bosansan ne yapmayı düşünüyorsun?Eşim çalışmamı istemiyor
Mesleğim var çok şükürKonu çok tehlikeli bir noktaya gidiyor bu cümleden sonra. Altınlarını verdin, çalışma hayatında olmayacak. Allah korusun yarın öbür gün bosansan ne yapmayı düşünüyorsun?
Tatlım mesleğin var ama eşin calismani istemiyor? 15 yıl sonra bosansan mesleğinin sana ne kadar faydası olacak?Mesleğim var çok şükür
Ben o eşi siz ehliyeti alınca görürüm. İnşallah bindirir. Burda kaç kadın var araba parası ödeyip o direksiyona elini bile süremeyenOnuda soyledim tabiha senin üstüne ha benim sonuçta ikimizin malı dedi zaten eşim işe servisle gidip geliyor araba kapının önünde kalacak istediğin zaman istediğin yere bin git dedi
Tabiki haklısınız ama en azından mesleğim var istediğim zaman bı iş bulabilirim çalışabilirimTatlım mesleğin var ama eşin calismani istemiyor? 15 yıl sonra bosansan mesleğinin sana ne kadar faydası olacak?
Tek bileziği kalacak ya, şimdi tam fincana eli uzanırken millet bileğe odaklacak. Tam skendıl diyecekleri anda o da ne? Telefonun yanında araba anahtarı! Hemen ağızlar bükülür ve gözler devrilir.Ne koycak kiz masaya, kolye yaptirip ucuna assin anahtarini pasalar gibi
Böyleydi madem evlenene kadar bir araba alamadı mı kendine? Kenara para koyamadı mı?Eşim iki iş yapıyor kendi dükkanımız var ayriyetten başka bı yerde de muhasebeci..maddi bı sıkıntımız yok çok şükür..
Tecrübe olmadıktan sonra mesleğinizin olması pek işe yaramıyor. Tecrübesizler içinse yeni mezun ve gençler tercih ediliyor. Zaman geçtikçe meslekler de güncelleniyor. Nasıl yetişmeyi düşünüyorsunuz güncel gelişmelere ileride?Mesleğim var çok şükür
Arabası vardı düğün zamanı sattı zaten dükkanı da yeni açtık 2-3 ay olduBöyleydi madem evlenene kadar bir araba alamadı mı kendine? Kenara para koyamadı mı?
Ayrıca para sorunu yoksa ne diye bizi üzüyorsunuz bilezikler tüp bebek umudumdu diye?
Yanlış anlamayın ama altınlar için bu kadar üzülmenizden tutun da çalışmadığınız bir mesleğiniz olmasının size rahat hayat sunacağını sanmanıza ve kocanızın çalışmanıza izin vermemesine dek konu endişe verici duruyor sizin için. Belli ki ekonomik güvenceye ihtiyaç duyuyorsunuz ama çalışmadan buna ulaşamazsınız. Bir gün kocanız vefat etse ya da ayrılsanız size bağlanan aylık hiçbir şeye yetmez ve kocanıza "sen dedin diye çalışmadım" diyemezsiniz çünkü ortada sizi dinleyecek bir koca olmaz. Çalışmamak belki rahat geliyor ama bedeli çok ağır, evli kalsanız da bedeli ağır. 60 yaşındaki çalışıp emekli olan ve hiç çalışmamış evli kadınlara sorarak anlayabilirsiniz bu bedelin ne olduğunu. Doktor değilseniz hiç çalışmadığınız bir mesleğinizin olması size bir güvence sunmaz. Mesleksiz insan da asgari ücretle çalışıyor, mesleği olan deneyimsiz insan da. Deneyimsiz olan için durum daha kötü çünkü dünyadan haberi yok, ekonomiden anlamıyor. Konuyu açtığınız iyi olmuş, bir umut çalışma meselesine ilişkin fikir alırsınız buradan. Yani durumumuz iyi demişsiniz, ben çalışmasam hayat kalitemiz çok düşmeden yaşarız biz de ama çalışmazsam kendime bir kariyer inşa edemem.Mesleğim var çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?