Eşim annemde kalmama izin vermiyor, onunda kalmasını istemiyor:(

-bella-

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2008
449
79
118
Kızlar merhaba,
ben yaklaşık 1,5yıllık evliyim. Annemle aramızda 2 saatlik bir mesafe var. ve bu süre zarfı içinde annem 3kere falan bizde kalmıştır. 2 vesait geliniyor, gün içinde gelip dönmek çok yorucu oluyo bide çalışıyo zaten annem. en son kaldığında, gittikten sonra eşim dediki annen bizde kalmayacak, biz daha yeni evliyiz, evimiz küçük (1+1), bizde oraya gitiğimizde kalmıcaz dönücez (zaten kırkyılda bir gidiyoruz, çalışınca gidilmiyoki sık sık). çok uzun bu süre kalmak yok dedi. zaten evlendiğimizden beri 1 gece kaldık. babam yok vefat etti, anneme çok düşkünüm, çok özlüyorum. o kadar kırıldımki, ne desem anlamadı.. geçenlerde babamın mevlü vardı pazar günü ve benim cumartesiden gidip kalmam gerekiyordu yapılacak bir sürü iş var, hem babamın mevlütü misafir gibi gidemem ya öyl büyük kavga ettik ki, kalamazsın dedi cumartesi git gel, pazar sabahı erken gidersin dedi, abisi girdi arayada gidebildim ama bir daha asla yalnız başına gidip kalmak yok dedi. çok nadir gidiyorum zaten anneme o da gidiyorum bikaç saat sora dönüyorum. annem geldiğinde tabiki kalıcak ama ben bu işin içinden nasıl çıkıcam..üstüne gittimide iyice inada bindiriyo..

Annenin olduğu yerle ilgili bir sıkıntısı mı var eşinin yoksa genel olarak mı bu kadar baskıcı. Yani belki annenin bulunduğu semtte görmeni istemediği biri falan var mı ya da nezih bir semt değil mi? Bunlar yüzünden mi tedirgin oluyor acaba. Eğer bu tip sorunlar yoksa (ki bence olsa bile) böyle bir hakkı yok bence. Eşlerimiz bizim sahiplerimiz değil. Önce bizim bunu anlamamız lazım ki eşlerimize de anlatabilelim. Aranızdaki iletişimi bilmiyorum. Konuşarak ikna etmeye çalış önce. Güzellikle tekrar tekrar bıkmadan anlat. O sesini yükselttiği zaman sen sakin kalmaya çalış en azından. Ama aranızdaki kavgaları ve tartışmaları asla üçüncü kişileri aracı yaparak çözmeye çalışma ve şimdilik bu sorunu annene de yansıtmamaya çalış.

Bugun kü okuduğum 2.konu
Dik dur arkadaşım ne demek kalamazsın ya !
Heleki mevlüt var izin vermiyor NEDEN ?
kADININ sana daha çok ihtiyacı var üstelik yanlız ne düşüncesiz bir adam ya !
Abisi araya girdide izin vermiş yok artık yahu sinir bozucu !!!!

Senin annende gelemez diye söyle bakalım ne diycek
Kendilerine gelince annesi herzaman gelir

bu kadar terbiyesizleşebileceği aklıma bile gelmezdi, çok kırgınım ve geçmiyo içimdeki kırgınlık.. aileside böyleymiş babasıda annesini göndermezmiş, abiside yengesini, he yengesi şimdi gidiyo ama aradan kaçyıl geçmiş..aileden aşılanmış galiba..ailesi antalyada, bayramlarda gidip orda kalıyoruz, sadece bayramdan bayrama gidiliyo çünkü, ben bayramlarda bile anacığımın yanında olamıyorum ya (((

yok eğitememişim demekki he tabi kendi annesi geldiğinde bir ısrar bizde kal diye, görmeniz lazım, neymiş kendi ailesi antalyadaymış onlar gelidimi mecbur kalcaklarmış..

ne demek her bayramda onun ailesinde geçirmek.
senin ailenin beklentisi,özlemi yok mu?
kimden ne görmüşse görmüş olsun.
kendini ispatlama derdinde bence.
bak sözümü nasıl dinletiyorum...

Baba ruhsuz diye kendisi de ruhsuz olmak zorunda degil. Akil var mantik var. Sen onun kafes kusu degilsin. Ondan once annen vardi tabi gideceksin.

,

Ortada birşey yok ve sadece gönlü olsun diye iletişimimi kesemez !!
Allah büyük konuşmayım ama dar ederdim herhalde !!
O benim annem ya beni dünyaya getiren varlık !!
Oyokken anam vardı benim herşey bukadar basit değil
Sokaktan geçen birinden bahsetmiyoruz ya onu hatırlat kendisine

Tam sopalık bir eşiniz var.
Müsadenizle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…