ne demek her bayramda onun ailesinde geçirmek.bu kadar terbiyesizleşebileceği aklıma bile gelmezdi, çok kırgınım ve geçmiyo içimdeki kırgınlık.. aileside böyleymiş babasıda annesini göndermezmiş, abiside yengesini, he yengesi şimdi gidiyo ama aradan kaçyıl geçmiş..aileden aşılanmış galiba..ailesi antalyada, bayramlarda gidip orda kalıyoruz, sadece bayramdan bayrama gidiliyo çünkü, ben bayramlarda bile anacığımın yanında olamıyorum ya(((
Baba ruhsuz diye kendisi de ruhsuz olmak zorunda degil. Akil var mantik var. Sen onun kafes kusu degilsin. Ondan once annen vardi tabi gideceksin.bu kadar terbiyesizleşebileceği aklıma bile gelmezdi, çok kırgınım ve geçmiyo içimdeki kırgınlık.. aileside böyleymiş babasıda annesini göndermezmiş, abiside yengesini, he yengesi şimdi gidiyo ama aradan kaçyıl geçmiş..aileden aşılanmış galiba..ailesi antalyada, bayramlarda gidip orda kalıyoruz, sadece bayramdan bayrama gidiliyo çünkü, ben bayramlarda bile anacığımın yanında olamıyorum ya(((
,bu kadar terbiyesizleşebileceği aklıma bile gelmezdi, çok kırgınım ve geçmiyo içimdeki kırgınlık.. aileside böyleymiş babasıda annesini göndermezmiş, abiside yengesini, he yengesi şimdi gidiyo ama aradan kaçyıl geçmiş..aileden aşılanmış galiba..ailesi antalyada, bayramlarda gidip orda kalıyoruz, sadece bayramdan bayrama gidiliyo çünkü, ben bayramlarda bile anacığımın yanında olamıyorum ya(((
Kızlar merhaba,
ben yaklaşık 1,5yıllık evliyim. Annemle aramızda 2 saatlik bir mesafe var. ve bu süre zarfı içinde annem 3kere falan bizde kalmıştır. 2 vesait geliniyor, gün içinde gelip dönmek çok yorucu oluyo bide çalışıyo zaten annem. en son kaldığında, gittikten sonra eşim dediki annen bizde kalmayacak, biz daha yeni evliyiz, evimiz küçük (1+1), bizde oraya gitiğimizde kalmıcaz dönücez (zaten kırkyılda bir gidiyoruz, çalışınca gidilmiyoki sık sık). çok uzun bu süre kalmak yok dedi. zaten evlendiğimizden beri 1 gece kaldık. babam yok vefat etti, anneme çok düşkünüm, çok özlüyorum. o kadar kırıldımki, ne desem anlamadı.. geçenlerde babamın mevlü vardı pazar günü ve benim cumartesiden gidip kalmam gerekiyordu yapılacak bir sürü iş var, hem babamın mevlütü misafir gibi gidemem yaöyl büyük kavga ettik ki, kalamazsın dedi cumartesi git gel, pazar sabahı erken gidersin dedi, abisi girdi arayada gidebildim ama bir daha asla yalnız başına gidip kalmak yok dedi. çok nadir gidiyorum zaten anneme o da gidiyorum bikaç saat sora dönüyorum. annem geldiğinde tabiki kalıcak ama ben bu işin içinden nasıl çıkıcam..üstüne gittimide iyice inada bindiriyo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?