Eşim annemde kalmama izin vermiyor, onunda kalmasını istemiyor:(

Öyle kocanın ağzına s..lar af edersiniz. Ağzına dahi alamaz ,içinden bile geçiremez onu perisan ederim . Annem ya annem o Benim secim yapmaya zorlayan bir kocanın tarafını tutmazdım.

Genel olarak söylüyorum üzerinize alınmayında , kadınlar klübünden önce ayakları üzerinde duran okumuş okumamış iş sahibi olan hemcinslerimin herzaman kendimden üstün görüyordum. Fakat burada okuya okuya anladimki karakter meselesi kendinize yapılan muameleyi kabullenmek .
Çalışan bir insan sünepe bir erkeğin getir götür, kalamaz, kalamayiz otur kalk komutlarına minik.bir fino gibi uyguluyor ?? Neden size buna yapmasına izin veriyorsunuz . Anneniz bugün ölse iiki vesaitlik yoldaki annenize hasret gideceksiniz, sonrada o pis herife koca diyebilecekmisiniz ?? Buna 1.5 yıldır nasıl izin veriyorsunuz çokmu asiksiniz kocanıza??

10 yıllık evliyim daha dün evlenmiş gibiyim eşimle mükemmel denile bilecek bir insan fakat annem.hakkında düşünceleri bu olsa bir dakka durmam burda asla izin vermem , bir ev hanımına göre fazla cesurum heralde .

Herkes haddini bilecek anne o ya ,benim.zoruma gitti yazdiklariniz anneniz hissetmezmi? Doğur büyüt evlendir elin soysuz mikrobu laf etsin

Bence inat edip hakkınızı sonuna kadar arayın. Ben olsam asla kabul etmezdim. Annemi görmemi engelleyecek koca ,koca değildir benim için.

Konuyu hortlatmışsınız ,iki saat yazdim ben de
Okadar sinirlendim ki tarihe bakmadan saydırdım. Konu eski değil aslında benzerlerini burada okuyoruz ne yazıkki bu muameleye izin veren hemcinslerim var korkunç derecede üzücü . Umarım konu sahibi hala o sümsük herife karılık yapmıyordur, konunun eskinoldugunu fark edince ilk aklıma gelen inşallah annesi yaşıyordur olanları telafi etmişlerdir

Bu ne ya başlarım böyle kocaya!!! Hadi eviniz küçük diye annenizi istemiyor, peki sizin kalmanızı neden istemiyor? Kendi ailesine karşı nasıl? Evlenmeden önce böyle baskıcı tavırları var mıydı?

Yuh ya konu hortlatılmış yine burda yeni konu açanların hakkına giriliyor bence konu hortlatılarak.

Bilmiyorum bana mı böyle adam denk gelmdi bin şükür eşime ama denk gelse bir çırpıda yakardım ortalığı. Ne demek kalamazsın annem o benim ki anneniz tek 2 hafta da bir cumadan gider kalırdım ve öyle alıştırırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…