Eşim annemde kalmama izin vermiyor, onunda kalmasını istemiyor:(

yok eğitememişim demekki he tabi kendi annesi geldiğinde bir ısrar bizde kal diye, görmeniz lazım, neymiş kendi ailesi antalyadaymış onlar gelidimi mecbur kalcaklarmış..
okudukça sinirleniyorum.
kavga etmesine aldırma.kararlı ve sakince isteklerini belirt.
sen ona uyuyorsan o da sana uyacak.

valla esımın aılesıne her zaman kapım açık ama onlar zırt pırt gelıp gıtmez, cagırınca bıle ıkılersem gelırler, bızde işten gucten onlara pek gıtmıyoruz ki aynı şehirde yasıyoruz, sadece haftasonu kv lere zıyarete gıdıyoruz o da maksımum yarım saat oturup kalkıyoruz.
benım aılem sehır dısında ara da gelırler ama cok sık degıl, genelde ben gıderım fırsat oldukça haftasonları falan, ama eşim asla gelmesinler demez-diyemez- ve geldiklerinde de saygıda kusur etmez....
demem o ki herkese kapım açık, ama eşimden bunun için izin almam asla, istersem gıderım kalmak ıstersem kalırım -eşim de musaıtse gelır benımle degılse selamını ıletırım, ama benım gıdıp gelmeme-kalmama-aılemın bıze gelmesıne karısamaz ..
hele bır karıssın gorur o zaman

annemin olduğu yere gitmemesi için onu rahatsız edecek hiçbirşey yok, sırf egosundan yapıyo, erkeklik egosu,ayrı yatamazmışız biz, e o zaman beraber kalalım onada yok,evet ben zamanında çokyüz veridm galiba, baştacı ettim, iyi halt ettim!!! güzelilklede konuşuyorum olmuyo kavgada ediyorum olmuyo ağlısamda olmuyo, bu kadar sabit fikirli,

Bu bir evi dağıtmaya yeter.
Akıllanır belki..

onun ne haddine ya kim oluyo bunlar kendilerini ne sanıyorlar seni kölemi aldı kendine senin bir ailen olduğunu biliyordu değilmi

Ağlamayin canim niye ağliyorsunuz .Baska aileler bizi ilgilendirmez kalacaksan iste yatak kalirsin ben kalacağim dersin .Kalmazsada sana gule gule işim bitince gelirim dersiniz .Annemde istediģi vakit kalır sıkıysa kov dersiniz.
Sevdigi bir buyuğü abisi is arkadaßı yokmu nasihat etsin .Olurmu boyle
Ağaç kovuğundan mı bulmus sizi.

kızlar inanın boşanmayı bile düşündüm öyle kırıldımki, ama ikinci evliliğim benim.. tekrar nasıl döneyim annemin evine abisiyle yengesiyle konuştum ben tahammül edemiyorum dedim, sabret düzelir dediler

Bende 4 yıllık evliyim
Kalmayı etmeyi sevmem, hiç kalmadım annemlerde
Ama biz yakınız annelerimize, onun da payı var
Kalma diyorsa sık sık gitmeni sağlayacak, hem ayda yılda bir git hem kalma demesi bencillik
Bi de yarın birgün kendi annesi hastalansa veya size yatıya gelse, ne olacakmış ?

soğudum resmen ondan deli gibi aşık olup sevdiğim uğruna neler yaptığım adamdan soğudum..

kendi ailesi geldimi sorun yok, cünkü onlar antalyada biz ist.da, zaten senede iki kere görüyolar.. ya benimde annem yakın olsa bende kalmam, arada 2 saat yol var git gel 4-5 saat

bas git nasıl oluyor görsün

Canım çok üzüldüm ama burda sen suçlusun. Neden izin istiyorsun eşinden????
O gelmek istemezse gelmesin. Kızlar niye bu kadar ezdiriyorsunuz kendinizi anlamıyorum...

Sana şunu yapan insan değildir, sende buna müsade ettiğin için evlat değilsin.nokta

Benim de babam yok, martta Mevlüt olacak 2.senesi, ben biletimi netten alıcam ve batmandan ankaraya gidicem

gidip kalmak istememesini anlarım
2 saatlik mesafeyi geri gelip kendi evinde yatmak istiyor olabilir
ama o bizde kalmasın ya da sen kalma demek SAÇMALIK
buna prim vermemelisin.

İzin istediniz mi ki vermiyor?
İstediyseniz sorun sizde. İstemediyseniz sorunlu olan eşiniz.

Ölünce mezarına gitcen mi yoksa hiç var olmamış gibi mi olacak

Ne demek kalamazsın? Benim eşim bana öyle diyecek kıyamet koparırım onun ailesinden bir kişiyide evime sokmam. Siz eşinize çok yüz vermişsiniz aileniz ya ne demek kalmayacaksın annende kalmayacak bu nasıl bir davranış,lütfen biraz dik durun!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…