- 7 Mart 2015
- 2.244
- 2.857
- 63
Sorması ayıp uğruna neler yaptın canım???soğudum resmen ondan deli gibi aşık olup sevdiğim uğruna neler yaptığım adamdan soğudum..
Kızlar merhaba,
ben yaklaşık 1,5yıllık evliyim. Annemle aramızda 2 saatlik bir mesafe var. ve bu süre zarfı içinde annem 3kere falan bizde kalmıştır. 2 vesait geliniyor, gün içinde gelip dönmek çok yorucu oluyo bide çalışıyo zaten annem. en son kaldığında, gittikten sonra eşim dediki annen bizde kalmayacak, biz daha yeni evliyiz, evimiz küçük (1+1), bizde oraya gitiğimizde kalmıcaz dönücez (zaten kırkyılda bir gidiyoruz, çalışınca gidilmiyoki sık sık). çok uzun bu süre kalmak yok dedi. zaten evlendiğimizden beri 1 gece kaldık. babam yok vefat etti, anneme çok düşkünüm, çok özlüyorum. o kadar kırıldımki, ne desem anlamadı.. geçenlerde babamın mevlü vardı pazar günü ve benim cumartesiden gidip kalmam gerekiyordu yapılacak bir sürü iş var, hem babamın mevlütü misafir gibi gidemem yaöyl büyük kavga ettik ki, kalamazsın dedi cumartesi git gel, pazar sabahı erken gidersin dedi, abisi girdi arayada gidebildim ama bir daha asla yalnız başına gidip kalmak yok dedi. çok nadir gidiyorum zaten anneme o da gidiyorum bikaç saat sora dönüyorum. annem geldiğinde tabiki kalıcak ama ben bu işin içinden nasıl çıkıcam..üstüne gittimide iyice inada bindiriyo..
daha çıkarken maddi manevi hep yanında oldum, onu görebilmek için günübirlik antalyaya gidip döndüm, sürprizler yaptım, evlenirken hiç zorluk çıkarmadım hiçbirşeye, onu herzaman en iyi şekilde taşıdım, ailesini baştacı ettim, onlarleyken bi tarafım hiç yer görmeden hizmet ettim, çok sevdim, aldım onu dünyanın merkezi yaptım, yücelttimde yücelttim..Sorması ayıp uğruna neler yaptın canım???
Dediğim gibi fazla taviz.
Bu konular patladıya. Bu konuya başlık atıyorum.
"Kadınların kendi benliklerini evlendikten sonra kaybetmeleri sendromu. "
yok canım ya, annemle ne tartışmaları var nede bisorunları..anacığım gelirken o ne sivyosa onu yapı getirir, biz ordayken ayağına terlik verir, sırtına yastık koyar.. kv zaten antalyada gelmesi gibi bi durum olmuyoAteş olmayan yerden duman çıkmaz vardır bir şey. Annenle tartıştılar mı hiç? Ya da kv kp geliyor mu sana? Kv gelip kalır da anneciğin kalamazsa çıkar kavgayı al valizi git iki güne kapına gelir zaten.
yok canım ya, annemle ne tartışmaları var nede bisorunları..anacığım gelirken o ne sivyosa onu yapı getirir, biz ordayken ayağına terlik verir, sırtına yastık koyar.. kv zaten antalyada gelmesi gibi bi durum olmuyo
yok canım ya kv gerçekten bi melek, o da çok çok çekmiş. hatta demiştiki sakın babanız gibi olmayın, o kesinlikle demezO zaman anası sağlam doldurmuş seninkini. Bak ben gelemiyorum o kadın da girmesin evinize falan diye. Giderken "izin" alma. Gidicem de. Ve git. Hadi bakalım sıkıyosa hayır desin. Sen sanırım daha önce onu terk etmedin. Bi terk et de akıllansın.
evet çalışıyorum cnmÇalışıyo musun bu arada?
daha çıkarken maddi manevi hep yanında oldum, onu görebilmek için günübirlik antalyaya gidip döndüm, sürprizler yaptım, evlenirken hiç zorluk çıkarmadım hiçbirşeye, onu herzaman en iyi şekilde taşıdım, ailesini baştacı ettim, onlarleyken bi tarafım hiç yer görmeden hizmet ettim, çok sevdim, aldım onu dünyanın merkezi yaptım, yücelttimde yücelttim..
Allah daim etsin canım.. benimde ikinci evliliğim ve çok düşündürüyo bu tavırları beniCanım fazla taviz konusu yine yani. Biz bazen anlayışlı, fedakar olmakla bunları birbirine karıştırıyoruz galiba.
Edit: Yaptıklarımla övünmüyorum ama açıkçası ilk evliliğimi bitirmemdeki en önemli nedenlerden biri eşimin aileme karşı olan uzaklığı, bir kere bile evlerine gitmemesi, bu yönde bana yaşattığı sorunlardır.
Büyük konuşmak istemiyorum ama şimdiki eşim (canım baldan tatlı yarim) haklı olmadığı halde yine bu durumları yaşatsa yine ailemi seçerdim. Zor bir durum, Allah yardımcın olsun
yok canım ya kv gerçekten bi melek, o da çok çok çekmiş. hatta demiştiki sakın babanız gibi olmayın, o kesinlikle demez
onun aılesı ıcınde gecerlımı buKızlar merhaba,
ben yaklaşık 1,5yıllık evliyim. Annemle aramızda 2 saatlik bir mesafe var. ve bu süre zarfı içinde annem 3kere falan bizde kalmıştır. 2 vesait geliniyor, gün içinde gelip dönmek çok yorucu oluyo bide çalışıyo zaten annem. en son kaldığında, gittikten sonra eşim dediki annen bizde kalmayacak, biz daha yeni evliyiz, evimiz küçük (1+1), bizde oraya gitiğimizde kalmıcaz dönücez (zaten kırkyılda bir gidiyoruz, çalışınca gidilmiyoki sık sık). çok uzun bu süre kalmak yok dedi. zaten evlendiğimizden beri 1 gece kaldık. babam yok vefat etti, anneme çok düşkünüm, çok özlüyorum. o kadar kırıldımki, ne desem anlamadı.. geçenlerde babamın mevlü vardı pazar günü ve benim cumartesiden gidip kalmam gerekiyordu yapılacak bir sürü iş var, hem babamın mevlütü misafir gibi gidemem yaöyl büyük kavga ettik ki, kalamazsın dedi cumartesi git gel, pazar sabahı erken gidersin dedi, abisi girdi arayada gidebildim ama bir daha asla yalnız başına gidip kalmak yok dedi. çok nadir gidiyorum zaten anneme o da gidiyorum bikaç saat sora dönüyorum. annem geldiğinde tabiki kalıcak ama ben bu işin içinden nasıl çıkıcam..üstüne gittimide iyice inada bindiriyo..
esınızmı sızı bu yasa getırmıs anneme saygısı olmuyan adamı boşarımKızlar merhaba,
ikinci evliliğim benim.. aklımdan geçmedi değil..esınızmı sızı bu yasa getırmıs anneme saygısı olmuyan adamı boşarım
evet ağır ama haklısın yorumlarında.. bende bu durumu halledebilmek için sizlere danıştım zaten, şaşırdım napacağımı..Neyse Allah hidayet versin benim yorumlar ağır geldi heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?