Eşim annemde kalmama izin vermiyor, onunda kalmasını istemiyor:(

soğudum resmen ondan deli gibi aşık olup sevdiğim uğruna neler yaptığım adamdan soğudum..
Sorması ayıp uğruna neler yaptın canım???
Dediğim gibi fazla taviz.

Bu konular patladıya. Bu konuya başlık atıyorum.
"Kadınların kendi benliklerini evlendikten sonra kaybetmeleri sendromu. "

Bu hödüklerin klasik onu giyme bunla konuşma kıskançlıklarına katlanılmasını bir noktaya kadar anlıyorum da benim aileme gitmeme kısıtlama koyacak adam daha anasının karnından doğmadı. O kim oluyormuş be. Dünkü b.k... Elin herifi annenizden daha mı kıymetli.

Ateş olmayan yerden duman çıkmaz vardır bir şey. Annenle tartıştılar mı hiç? Ya da kv kp geliyor mu sana? Kv gelip kalır da anneciğin kalamazsa çıkar kavgayı al valizi git iki güne kapına gelir zaten.

Sorması ayıp uğruna neler yaptın canım???
Dediğim gibi fazla taviz.

Bu konular patladıya. Bu konuya başlık atıyorum.
"Kadınların kendi benliklerini evlendikten sonra kaybetmeleri sendromu. "
daha çıkarken maddi manevi hep yanında oldum, onu görebilmek için günübirlik antalyaya gidip döndüm, sürprizler yaptım, evlenirken hiç zorluk çıkarmadım hiçbirşeye, onu herzaman en iyi şekilde taşıdım, ailesini baştacı ettim, onlarleyken bi tarafım hiç yer görmeden hizmet ettim, çok sevdim, aldım onu dünyanın merkezi yaptım, yücelttimde yücelttim..

yok canım ya, annemle ne tartışmaları var nede bisorunları..anacığım gelirken o ne sivyosa onu yapı getirir, biz ordayken ayağına terlik verir, sırtına yastık koyar.. kv zaten antalyada gelmesi gibi bi durum olmuyo

ama eltimler yan tarfta kzı sürekli geliyo bize, ben gık demiyorum ama,yaqda eltimler gecen hafta işlleri için ankaraya gitti, oğlu 2gece bizde kaldı ama o zaman sorun yok

O zaman anası sağlam doldurmuş seninkini. Bak ben gelemiyorum o kadın da girmesin evinize falan diye. Giderken "izin" alma. Gidicem de. Ve git. Hadi bakalım sıkıyosa hayır desin. Sen sanırım daha önce onu terk etmedin. Bi terk et de akıllansın.

yok canım ya kv gerçekten bi melek, o da çok çok çekmiş. hatta demiştiki sakın babanız gibi olmayın, o kesinlikle demez

Canım fazla taviz konusu yine yani. Biz bazen anlayışlı, fedakar olmakla bunları birbirine karıştırıyoruz galiba.

Edit: Yaptıklarımla övünmüyorum ama açıkçası ilk evliliğimi bitirmemdeki en önemli nedenlerden biri eşimin aileme karşı olan uzaklığı, bir kere bile evlerine gitmemesi, bu yönde bana yaşattığı sorunlardır.
Büyük konuşmak istemiyorum ama şimdiki eşim (canım baldan tatlı yarim ) haklı olmadığı halde yine bu durumları yaşatsa yine ailemi seçerdim. Zor bir durum, Allah yardımcın olsun

Allah daim etsin canım.. benimde ikinci evliliğim ve çok düşündürüyo bu tavırları beni

yok canım ya kv gerçekten bi melek, o da çok çok çekmiş. hatta demiştiki sakın babanız gibi olmayın, o kesinlikle demez

Biri demiş ama belli var bi hinlik. Başka türlü erkekler akıl etmez. Sen de onun ailesinden kimseyi alma. Tartışma da. Gelirlerse o 1+1 evde saklanacak bvi yer bul sakın misafirlerin yanına çıkma. Çay falan koyma. Ölseler 1 bardak su bile verme. Sana "izin" vermek zorunda kalır. Hatta daha kısa yolu: aç annene telefon ağla. Annecin çalışan kadınmış "aman yavrım ben bi daha gelmem madem peki" demez dememeli. Alsın seni yanına. Boşanıcam de. Nasılsa tırsar

onun aılesı ıcınde gecerlımı bu

esınızmı sızı bu yasa getırmıs anneme saygısı olmuyan adamı boşarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…