Eşim annemde kalmama izin vermiyor, onunda kalmasını istemiyor:(

Eski konusunu gordum sevgilisi evlenmeye yanasmadigi icin ayrildigini O insanla mi batistilar ayrilmak bu gibi konularda ise yariyo mu evlendigi kisi o insan mi diye merak ettim kullanici adini bulup en son actigi konuya yorum yaptim

Ozelden sorabilirsiniz boyle sorulari , simdi cogu kisi 3 sene onceki konuyu okuyup guncelmis gibi yorum yapiyoruz , bosuna vakit kaybi

Bu konuda diyaloğa girmis olman bile korkunç..
O dakika evi terk ederim.
Kim köpek benim aileme karışacak..

Eski konusunu gordum sevgilisi evlenmeye yanasmadigi icin ayrildigini O insanla mi batistilar ayrilmak bu gibi konularda ise yariyo mu evlendigi kisi o insan mi diye merak ettim kullanici adini bulup en son actigi konuya yorum yaptim
Ya o kadar arastiracagina uye hala aktif mi diye son etkinligine baksaydın keske cunku en son 2017 de girmis kk ya. Neredeyse 2 senedir yok buralarda.

Çok gıcık oldum yaaa...niye annen kalamazmis nedeni ne diye sordun muu..kendi onda kalmak istemeyebilir ama nolacak yani yazık annen yapnuz şu hayatta

bu erkeklere ne oluyorda bir insanla evlenince yada sevgili olunca ailesine gitmesine karisabilecek kadar kendilerini onemsiyorlar acaba
heresyine tamam mi diyorsunuz esiniz

Annemde gidip kalmama, annemin gelip bende kalmasına hiçkimse karışamaz. Tabi ki normal sürelerden bahsediyorum aylarca kalmaktan değil.

Aynı emrivakiyi eşinize siz yapın, onun da annesi gelmesin kalmasın o zaman. Siz de gitmeyin.

Nasıl oluyormuş görsün.

Bir yere gidip kalırken hele ki annenize! Gidip gelirken eşinize sormanız ne büyük hata...
Alnını karışlarım ben öyle kocanın.
Anneme gidiyorum iki gün kalacağım der basar giderim.
Bu kadar yüz vermeyin şu adamlara sonra tepenize çıkıyorlar.
Ben olsam bu laftan sonra inadına " babam yok annem bu kış bizimle yaşayacak " der ve yapardım

bu kadar araştırmacı ve meraklıysan son girdiği tarihede baksaydın. nerdeyse 2 yıl olmuş siteye girmeyeli. nasıl cevap versin Mune den telefon nosunu falan iste bari

Valla sadece gittiğinden haberi olsun yeter izin bile almak zorunda diilsin isterse Totoşu nu paralasin gidersin ve kalırsın bu kadar bunun için karımi bosuyorum hakim amca mi diyecek pehh

Eşinizim bu konuda ağzını açmasına izin vermeyecektiniz. Nasıl böyle bir kısıtlama koyar. O sizin anneniniz gidip aylarca kalmıyorsunuz zaten ve söyleme şekli falan aşırı itici.

Annene giderken izin mi istiyorsun? Suç sende!
Ben anneme gidiyorum dediğinde bitmeli olay.
Hele ki baban vefat etmiş.. ne vicdansız kocan var öyle.
Valla büyük konuşmayayım ama benim için boşanma sebebidir.

Hata başlıkta gizli izin diye bir durum söz konusu dahi olamaz aile işin içindeyse kimse kusura bakmasın.
Annemde o eve gelir kalır çivi de çakar gıkını çıkaramaz bu saygısızlıktır ve asla aileme yapılan saygısızlığa tahammülüm yoktur.
Bence sizinde kırmızı çizgileriniz olsun girmemesi gereken.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…