Evet genetik maalesef canim hemde öyle görmüş doğru olani o zannediyor.tam olarak istediğim gibi değil yontmaya çalışıyorum. K.v yakın oturuyoruz bi yandan bu onunla uğraşıyorum. Annesi zamaninda çekmiş annesinin mutsuz olduğunu biliyor ama ona rağmen yapacağini yapiyor bazen. Hem annesi de problemli bi birey farkında olmasalarda kadin bu yaşta halen sosyallesemiyor tüm hayatı ben eşim bizim ev zamaninda o kadar baski görmüşkü kendi başına doğru düzgün bişey yapamıyor ben farkina varmadan k.v gibi olmak istemiyorum kendime sosyal alanlar yaratıp eşimi alistiriyorumonun karşısında dik duruyorum artık, ağlamıyorum sızlamıyorum..güçsüz ezik olarak görmesin beni..
demek seninkide aileden genetik olarak almış, evet ya benliklerine işlemiş sanki, hayır yani kendi annneleri gözlerinin önünde, kendi annnesinin çektikleri, insan ordan yola çıkarda böyle davranmaz ya..
senin eşin değişti ama dimi, aklımda öyle kalmış.. gerçi değişsede kırılan kırıldığıyla kalıyo..
ay aynı benim kv.mde öyle, evlendiğinden beri oda kv ile oturmuş 40yıl boyunca, hep baskı,yönetilme..onun kv vefat etti, şuan kp ile ikisi ama şimdi dediğn gibi kendi başına hiçbirşey yapamıyor, özgüveni yok, kafesten çıkmış kuş gibi olmuş, çünkü hep birileri onu yönlendirmiş, hep onlara göre yaşamış, hizmet etmiş..benim kv uzakta, yakında olsa eminim onunda bütün dünyası biz olurduk, gerçi Allah var benim kv çok iyi, çok iyi niyetli.. ama kadıncağız kendi başına bişey yapamıyor artık..Evet genetik maalesef canim hemde öyle görmüş doğru olani o zannediyor.tam olarak istediğim gibi değil yontmaya çalışıyorum. K.v yakın oturuyoruz bi yandan bu onunla uğraşıyorum. Annesi zamaninda çekmiş annesinin mutsuz olduğunu biliyor ama ona rağmen yapacağini yapiyor bazen. Hem annesi de problemli bi birey farkında olmasalarda kadin bu yaşta halen sosyallesemiyor tüm hayatı ben eşim bizim ev zamaninda o kadar baski görmüşkü kendi başına doğru düzgün bişey yapamıyor ben farkina varmadan k.v gibi olmak istemiyorum kendime sosyal alanlar yaratıp eşimi alistiriyorum
Emin ol yakin otursaniz iyi niyetli dahi olsa k.v dr başına bela olur. Dedigin gibi kafesten çıkmış kuş gibi ama ben tahammül edemez oldum çok konum var burada da.ay aynı benim kv.mde öyle, evlendiğinden beri oda kv ile oturmuş 40yıl boyunca, hep baskı,yönetilme..onun kv vefat etti, şuan kp ile ikisi ama şimdi dediğn gibi kendi başına hiçbirşey yapamıyor, özgüveni yok, kafesten çıkmış kuş gibi olmuş, çünkü hep birileri onu yönlendirmiş, hep onlara göre yaşamış, hizmet etmiş..benim kv uzakta, yakında olsa eminim onunda bütün dünyası biz olurduk, gerçi Allah var benim kv çok iyi, çok iyi niyetli.. ama kadıncağız kendi başına bişey yapamıyor artık..
nasıl yontucaz biz bunları ya.. biz eltimle yan yana dairelerde oturuyoruz.. o da zamanında kaynımdan çekmiş, ama şimdi öyle değil, bana sabret diyo, zamanla düzelicek.. iyide dedim annem o benim annem, neyin sabrı,neyin tavizi, hem benim eşim abisinden daha agresif,inat,dediğim dedik egomanya,erkeklik diye bi düdük tutturmuş gidiyo
bende şuna eminimki allah gecinden versin kp vefat etse eminim eşim kvmi yanımıza alır, ya aynı şekilde kp tek kalsa..Emin ol yakin otursaniz iyi niyetli dahi olsa k.v dr başına bela olur. Dedigin gibi kafesten çıkmış kuş gibi ama ben tahammül edemez oldum çok konum var burada da.
Bu arada eltinle anlaşman dertlesmen güzel o nasıl yonttuysa sende ayni taktikleri uygula bi de ne durumdasiniz konuşuyor musunuz eşinle en yakın zamanda annene gitmek istiyorsun sanirim senin eşin taktikle yola gelir bence mesela annem. Bu ara sıkıntılı tansiyon problemi var içim içimi. Diyor falan de öylelikle git kal yavaştan alıştır bence
Allah yardım etsin gelişme olursa yazarsin.adim atmayı düşünmüyorum diyosan ilgilenme.bi kitap al oku yada başka bişey yap muhattap olmabende şuna eminimki allah gecinden versin kp vefat etse eminim eşim kvmi yanımıza alır, ya aynı şekilde kp tek kalsa..
çok şükür eltimle sorunum yok, ya kaç senesini almış kadının, onun anne babasıda yok,evlenmeden önce vefat etmişler, bi ablası var, ben onun kadar sabredemem çünkü benim annem hayatta,Allahımda başımdan eksik etmesin..
ben benim eşime uygulanacak bi taktik düşünemiyorum, her yolu denedim gibi, napsam bu adama boş sanki şuan
aman öyle bişey desem arar bide annemi geçmiş olsun için falan..
hala konuşmuyoruz tatlım, ve kendisinde tık yok, tabi ben gidicem konuşmak için,alıştı ya beyfendi..yok bu sefer atmıcam adım falan,çok ileri gitti..
Sağol canım benim, Allah seninde yardımcın olsun..Allah yardım etsin gelişme olursa yazarsin.adim atmayı düşünmüyorum diyosan ilgilenme.bi kitap al oku yada başka bişey yap muhattap olma
şok oldum şuanda, hamileyken gittin ve boşanıyorsunuz..sizin sorununuz neydi cnm tam olarak,neler oldu,nasıl gittin, inan çok üzüldüm,Allah yardımcın olsun..
Bu nasıl bi adam evladı oluyor görmeye gelmiyor. İmkanı var karısina bi sürü şart koşuyor belli ki anasindan eteğinden çıkamamış kendini de bebeği de kurtarmissin.Hayatımızla ilgili kararları hep annesiyle alırdı.bana sadece uygulamak kalırdı. Sonra ben düşük tehlikesiyle işten ayrıldım.durumumuz cok iyi olmasina ragmen beni maddi olarak cok magdur etti.sacim daki tokanın alınması bile onun kararıydi.evden çıkamaz hale gelmiştim. En sonunda kendisi mimar annesi ve kardeşi yle hafta sonları yasayacagimiz bir ev yapmaya karar verdiler.ben bunu kabul etmedim ve evi terkettim.4 ay aramadi.dogum yaptım haber verdik gelmedi. En sonunda ben gittim.arabadayi kapısını açtım.çabalarımla baristik.kolundan tutup cocugunu gösterdim.ertesi gün beni alması için bekliyordumki beni arayip şartlarını söyledi.ailem kesinlikle evimize giremez mis bana destek oldukları için.eve dönerken sadece kiyafetlerimle girebilirmisim ceyizlerimi goturemezmisim.o ne alırsa onu kullanacakmisim. Beni artık arabasıyla doktora goturemezmis ki altında sirket aracı var.bana ayda 300 lira verecekmis Cocugumla ister taksiyle ister dolmuşla hastaneye gidermisim bu paranın içinden telefon faturami odeyecekmisim.az konusursam benim karimaymis.eve temizlikci cagirirSam bu paranın içinden verirmisim.daha neler neler.bu şartları duyunca barismaktan vazgeçtim.beni bırak cocuguna merhameti yok.o bedava arabalarda gezerken benim minigim dolmuslarla hastaneye gidecekmis.cocugunu da görmek istemiyor.ilk durusma oldu çocuğu görme talebinde bulunmadı. Yani sana tavsiyem bir konuda inat yapıyorsan herseyi göze alman lazım.benim eşim çok vicdansiz ben pişman degilim ama yavruma ve kendi hayatımın perisan olmasına çok üzülüyorum.bu arada eşimin de ikinci evliliği ama hep ben taviz verdim.sabrimin bittiği yerde evliligimizde bitti.
Bu nasıl bi adam evladı oluyor görmeye gelmiyor. İmkanı var karısina bi sürü şart koşuyor belli ki anasindan eteğinden çıkamamış kendini de bebeği de kurtarmissin.
Amin. Hak yerini bulmuş ödesin nafakayi akli başına gelsin.Allah çocuğu da kadını da kıymetini bilene versinAllah kimseyi evliligiyle sinamasin 300 liraya layık gördüğü karısı ve cocuguna mahkeme tokat gibi cevap verdi.1250 lira nafaka bağladı.Allah boylelerine es çocuk nasip etmesin.inşallah birdaha hayat boyu evlenmez çocuk sahibi olamaz.
ah canım benim ya, çok üzüldüm çok.. nasıl bir insan bu, gerçi, insan demeye dilim varmıyor! nasıl görmek istemez çocuğunu ya,sakın üzülme inan hakkında hayırlısı olmuş, imkanısz bir ömür geçiremezdin bu adamla..ya benim eşim kalma olayına karşı ama diğer yönlerden beni hiç üzmez..para hesabı asla yapmaz, bensiz bişey yemez, içmez..ödesin şimdi nafakasını bakalım, terbiyesiz..ya hala aklım almıyo çocuğu olmuş ve umrunda değil, olmaz olsun zaten öyle koca..Hayatımızla ilgili kararları hep annesiyle alırdı.bana sadece uygulamak kalırdı. Sonra ben düşük tehlikesiyle işten ayrıldım.durumumuz cok iyi olmasina ragmen beni maddi olarak cok magdur etti.sacim daki tokanın alınması bile onun kararıydi.evden çıkamaz hale gelmiştim. En sonunda kendisi mimar annesi ve kardeşi yle hafta sonları yasayacagimiz bir ev yapmaya karar verdiler.ben bunu kabul etmedim ve evi terkettim.4 ay aramadi.dogum yaptım haber verdik gelmedi. En sonunda ben gittim.arabadayi kapısını açtım.çabalarımla baristik.kolundan tutup cocugunu gösterdim.ertesi gün beni alması için bekliyordumki beni arayip şartlarını söyledi.ailem kesinlikle evimize giremez mis bana destek oldukları için.eve dönerken sadece kiyafetlerimle girebilirmisim ceyizlerimi goturemezmisim.o ne alırsa onu kullanacakmisim. Beni artık arabasıyla doktora goturemezmis ki altında sirket aracı var.bana ayda 300 lira verecekmis Cocugumla ister taksiyle ister dolmuşla hastaneye gidermisim bu paranın içinden telefon faturami odeyecekmisim.az konusursam benim karimaymis.eve temizlikci cagirirSam bu paranın içinden verirmisim.daha neler neler.bu şartları duyunca barismaktan vazgeçtim.beni bırak cocuguna merhameti yok.o bedava arabalarda gezerken benim minigim dolmuslarla hastaneye gidecekmis.cocugunu da görmek istemiyor.ilk durusma oldu çocuğu görme talebinde bulunmadı. Yani sana tavsiyem bir konuda inat yapıyorsan herseyi göze alman lazım.benim eşim çok vicdansiz ben pişman degilim ama yavruma ve kendi hayatımın perisan olmasına çok üzülüyorum.bu arada eşimin de ikinci evliliği ama hep ben taviz verdim.sabrimin bittiği yerde evliligimizde bitti.
Bu 2012 de ayrildim diye konu actiginiz kisi miKızlar merhaba,
ben yaklaşık 1,5yıllık evliyim. Annemle aramızda 2 saatlik bir mesafe var. ve bu süre zarfı içinde annem 3kere falan bizde kalmıştır. 2 vesait geliniyor, gün içinde gelip dönmek çok yorucu oluyo bide çalışıyo zaten annem. en son kaldığında, gittikten sonra eşim dediki annen bizde kalmayacak, biz daha yeni evliyiz, evimiz küçük (1+1), bizde oraya gitiğimizde kalmıcaz dönücez (zaten kırkyılda bir gidiyoruz, çalışınca gidilmiyoki sık sık). çok uzun bu süre kalmak yok dedi. zaten evlendiğimizden beri 1 gece kaldık. babam yok vefat etti, anneme çok düşkünüm, çok özlüyorum. o kadar kırıldımki, ne desem anlamadı.. geçenlerde babamın mevlü vardı pazar günü ve benim cumartesiden gidip kalmam gerekiyordu yapılacak bir sürü iş var, hem babamın mevlütü misafir gibi gidemem yaöyl büyük kavga ettik ki, kalamazsın dedi cumartesi git gel, pazar sabahı erken gidersin dedi, abisi girdi arayada gidebildim ama bir daha asla yalnız başına gidip kalmak yok dedi. çok nadir gidiyorum zaten anneme o da gidiyorum bikaç saat sora dönüyorum. annem geldiğinde tabiki kalıcak ama ben bu işin içinden nasıl çıkıcam..üstüne gittimide iyice inada bindiriyo..
Kızlar merhaba,
ben yaklaşık 1,5yıllık evliyim. Annemle aramızda 2 saatlik bir mesafe var. ve bu süre zarfı içinde annem 3kere falan bizde kalmıştır. 2 vesait geliniyor, gün içinde gelip dönmek çok yorucu oluyo bide çalışıyo zaten annem. en son kaldığında, gittikten sonra eşim dediki annen bizde kalmayacak, biz daha yeni evliyiz, evimiz küçük (1+1), bizde oraya gitiğimizde kalmıcaz dönücez (zaten kırkyılda bir gidiyoruz, çalışınca gidilmiyoki sık sık). çok uzun bu süre kalmak yok dedi. zaten evlendiğimizden beri 1 gece kaldık. babam yok vefat etti, anneme çok düşkünüm, çok özlüyorum. o kadar kırıldımki, ne desem anlamadı.. geçenlerde babamın mevlü vardı pazar günü ve benim cumartesiden gidip kalmam gerekiyordu yapılacak bir sürü iş var, hem babamın mevlütü misafir gibi gidemem yaöyl büyük kavga ettik ki, kalamazsın dedi cumartesi git gel, pazar sabahı erken gidersin dedi, abisi girdi arayada gidebildim ama bir daha asla yalnız başına gidip kalmak yok dedi. çok nadir gidiyorum zaten anneme o da gidiyorum bikaç saat sora dönüyorum. annem geldiğinde tabiki kalıcak ama ben bu işin içinden nasıl çıkıcam..üstüne gittimide iyice inada bindiriyo..
Eski konusunu gordum sevgilisi evlenmeye yanasmadigi icin ayrildigini O insanla mi batistilar ayrilmak bu gibi konularda ise yariyo mu evlendigi kisi o insan mi diye merak ettim kullanici adini bulup en son actigi konuya yorum yaptimE Elbasantava
Konuyu neden ve nasil hortlattiginizi gercekten merak ediyorum.
Caniniz sıkıldığı icin eski konulara mi bakiyorsunuz
Sizin yuzunden cogu arkadas guncel sanip yorum yapiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?