Eşim Annemi Evden Kovdu

Belgisizamir

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2017
618
2.231
113
Annemin oğlum üzerinde cok hakkı vardır. Hep destek olur. Ben gecen hafta ameliyat oldugumdan bu sureci oğlum annemle gecirdi. Sag olsun gözü gibi baktı. Oğlum da annemi cok sever.
Pazartesi oglum salgindan nasibini alarak hastalandı. Gece annem ve esim oglumu hastaneye götürdü ilaçlarını aldik kullandık bitmeyen bir ates nedeniyle ogluma yine annemin destegiyle baktım. Gecen cumartesi ates yine yukselince annem esime çocuğu hastaneye götürüp tekrar gostermek lazim dedi.
Esim ''ben seni eve birakayim gerekirse ben götürürüm'' diyip annemi remen kovdu annemin evine gitmeye niyeti yoltu cocugim icin endiselenip gelmisti onunla ilgilenmek istiyordu.
Annem beni birakmana gerek yok ben kendim goderim ama bu cocugun durumuna care bulalim dedi.''
Eşim tekrar tekrar ben seni eve birakayim dedi.
Ben de ''Ne diyorsun sen neden üsteliyorsun?'' diyip anneme oturmasini soyledim. Sonra esime cocugu annemin yardimiyla hastaneye gotur dedim. Goturup getirdiler. Annem sonra cikip gitti. Esime annemi resmen kovdun. Bu ayibi asla unutmam dedim. Reddetti amacim kovmak degildi dedi. Ama o an midem bulandığından konusamadim. Sustum simdi konusmuyorum bu durumu nasil telafi edebilirim anneme karsi cok mahcup oldum.

Neden anneniz eşinize ısrar etti hastaneye götürme konusunda. Eşiniz ilgisiz bi baba mı?? Belki de annizin sizde kalmasını istememiştir, çocuğu ile kendi ilgilenecektir. Anneniz uzun süredir sizde kalıyorsa eşiniz bu durumdan rahatsız olmuş olabilir.

Ya şimdi ben bu konularda iki taraflı da bakılması gerektiğini savunuyorum. Benim de kv çocuğa bakıyorum diye evde kalmak istese ben de istemem. Buradaki sorun bence eşinizle aranızdaki iletişim. Eşiniz size annenizle ilgili bir rahatsızlığından bahsetti mi? Eğer bir sorun yoksa keşke önce sizinle konuşup çözseymiş.

Kovdu deyince ben de kapı dışarı etti filan sandım

Ben eve gitmek istiyorum demeyen bırıne 'seni eve bırakayım' demek kabalıktır.
Dıyelım ki anneni istemiyor sizde olmasından sıkıldı, sıze söyleseydi once bunu
Usulunce siz gönderirdınız.
Kocanız nankor ve saygısız.
Annenizden ozur dileyene kadar konusmayin kendisiyle. Bir sıkıntısı olursa once sızınle paylasmayı ogrensın

ben de benzer sorunlar yasıyorum.kendı annesını gorse her gun gıkı cıkmaz.yardım
etmeyen kıymetlı olur.gecmıs olsun sıze.esınız sızı dusunse zaten ses etmez.
Esınız bu durumdan rahatsız bellı de etmıs..
Bence ustelemeyın ..annenızı bır sure uzak tutun.
Eskılerın bır lafı var " tatlı tatlı gelın."
Sız hergun kv gormek ıster mısınız.

Toplu cevap vereyim çocuğum 3 yasinda ve cok hareketli tek kişinin zaptettmesi cok güç o yuzden birlikte götürdüler.
Eşim ilgili bir baba ama annem hastalik gecmeyince tekrar doktora gitmek gerektigini ifade etti.
Genel anlamda bir problem yoktu aralarinda.
Annem bizde kalmiyor benim ameliyat oldugum gunlerde evde bakti esim isteyken evime geldi onu rahatsiz edecek bir mudahalesi olmadi

Gayet guzel kinarca kovmuş diyorsunuz yani
Annem bizde kalmiyor asla kalmaz rahatsizlik vermemek ivin yemek dahi yemez gelir temizlik yapar cocuga bakar bir bakmissin yok olmus onu arabayla birakmayalim diye sessizce cikar

Gayet guzel kinarca kovmuş diyorsunuz yani
Annem bizde kalmiyor asla kalmaz rahatsizlik vermemek ivin yemek dahi yemez gelir temizlik yapar cocuga bakar bir bakmissin yok olmus onu arabayla birakmayalim diye sessizce cikar
Annenize üzüldüm

yorumları okuyunca çok şaşırdım. . yok niye ısrar etmiş anneniz yok bu kovmak mı. durduk yere gitme lafı yapmayan kadına ben seni eve bırakayım demek kovmak.adam resmen kovmuş.

Çift taraflı düşünmek gerek. Aynı tavrı kayınvalideler de yapsa biz daralırız. Elimizi gidip darlamak yerine kibarca bu şekilde de çözüm bulabiliriz. Durduk yerde hiç kimse bu şekilde demez diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…