Eşim Annemi Evden Kovdu

Çift taraflı düşünmek gerek. Aynı tavrı kayınvalideler de yapsa biz daralırız. Elimizi gidip darlamak yerine kibarca bu şekilde de çözüm bulabiliriz. Durduk yerde hiç kimse bu şekilde demez diye düşünüyorum.
Ama kız anneleri genel olarak daha sakin gibi. kv ler ise burası benim oğlumun evi gelin de bana hizmet edecek . Gelin hapşırdı aaa hemen alınmam lazım hemen oğluma yetistireyim mantığında gibiler malesef

Annemin oğlum üzerinde cok hakkı vardır. Hep destek olur. Ben gecen hafta ameliyat oldugumdan bu sureci oğlum annemle gecirdi. Sag olsun gözü gibi baktı. Oğlum da annemi cok sever.
Pazartesi oglum salgindan nasibini alarak hastalandı. Gece annem ve esim oglumu hastaneye götürdü ilaçlarını aldik kullandık bitmeyen bir ates nedeniyle ogluma yine annemin destegiyle baktım. Gecen cumartesi ates yine yukselince annem esime çocuğu hastaneye götürüp tekrar gostermek lazim dedi.
Esim ''ben seni eve birakayim gerekirse ben götürürüm'' diyip annemi remen kovdu annemin evine gitmeye niyeti yoltu cocugim icin endiselenip gelmisti onunla ilgilenmek istiyordu.
Annem beni birakmana gerek yok ben kendim goderim ama bu cocugun durumuna care bulalim dedi.''
Eşim tekrar tekrar ben seni eve birakayim dedi.
Ben de ''Ne diyorsun sen neden üsteliyorsun?'' diyip anneme oturmasini soyledim. Sonra esime cocugu annemin yardimiyla hastaneye gotur dedim. Goturup getirdiler. Annem sonra cikip gitti. Esime annemi resmen kovdun. Bu ayibi asla unutmam dedim. Reddetti amacim kovmak degildi dedi. Ama o an midem bulandığından konusamadim. Sustum simdi konusmuyorum bu durumu nasil telafi edebilirim anneme karsi cok mahcup oldum.
Bence birazda eşiniz tarafından bakın olaya sürekli annenizle olmak istemeyebilir kaldı ki haklı yani rahat edemez insan ayagını bile uzatamaz.

Ama kız anneleri genel olarak daha sakin gibi. kv ler ise burası benim oğlumun evi gelin de bana hizmet edecek . Gelin hapşırdı aaa hemen alınmam lazım hemen oğluma yetistireyim mantığında gibiler malesef

Böyle bir kısım var ama kız annelerinde de eve müdahil olmak gibi bir özellik var genel olarak. Kızı ve damadı yetersiz görüp tüm ile yetişmeye çalışmaya çalıştı ise sürekli görünmez sorunlara yol açabilir.

Çift taraflı düşünmek gerek. Aynı tavrı kayınvalideler de yapsa biz daralırız. Elimizi gidip darlamak yerine kibarca bu şekilde de çözüm bulabiliriz. Durduk yerde hiç kimse bu şekilde demez diye düşünüyorum.
Annem ben ameliyat olmadan once en son üç ay once gelmişti. Cok sık gelen bori degil 15 dakika mesafe var aramizda esimin annesinin 10da biri kadar kalmamistir evimde

Böyle bir kısım var ama kız annelerinde de eve müdahil olmak gibi bir özellik var genel olarak. Kızı ve damadı yetersiz görüp tüm ile yetişmeye çalışmaya çalıştı ise sürekli görünmez sorunlara yol açabilir.
😃😃bu iyiymiş.

Toplu cevap vereyim çocuğum 3 yasinda ve cok hareketli tek kişinin zaptettmesi cok güç o yuzden birlikte götürdüler.
Eşim ilgili bir baba ama annem hastalik gecmeyince tekrar doktora gitmek gerektigini ifade etti.
Genel anlamda bir problem yoktu aralarinda.
Annem bizde kalmiyor benim ameliyat oldugum gunlerde evde bakti esim isteyken evime geldi onu rahatsiz edecek bir mudahalesi olmadi
Esin net nankor öyleyse bu daha kotu
Kadın kaldı sizde kocanda sıkıldı tarzı yorumlar gelmıs. Kadın kalmıyormus.
Kocan ozur dileyecek Annenden, yoksa asla affetmeyin

İşin düşünce bedava bakıcı, güvenerek hiç aklın kalmadan emanet ettiğin kişi, işine gelmeyincee ısrarla evine bırakayım.

Ben adama hak verenlere şaşırdım. Kocaman kadını evden göndermeye hakkın var sanıyorsan, işin düştüğünde gel bak diyecek kadar yüzsüz de olmayacaksın.

Siz de onun annesine ısrarla gel seni evine bırakayım deseniz tepkisi ne olurdu acaba?

ateşli hasta çocuğu hastaneye götürelim demek bence darlamak olmuyor. hadi diyelim darlamak olsun eşimin anneme o tavra girmesi yerine bana söylemesini tercih ederim annene söyle bana ısrar etmesin diye.çünkü kadında kötü niyet yok.

Arkadaslar annem evime gelmez rahatsiz etmemek icin gelmez esim annemi sadece cocugumuzu ona biraktigimiz zamanlarda almak icin annemlere gittiğinde görür

ateşli hasta çocuğu hastaneye götürelim demek bence darlamak olmuyor. hadi diyelim darlamak olsun eşimin anneme o tavra girmesi yerine bana söylemesini tercih ederim annene söyle bana ısrar etmesin diye.çünkü kadında kötü niyet yok.

Niyetin adamı savunmak değil ama bence bizim bilmediğim bir şey olabilir orada hissettirilen

Arkadaslar annem evime gelmez ratasiz etmemek icin gelmez esim annemi sadece cocugumuzu ona biraktigimiz zamanlarda almak icin görür
İsterse gun asırı gorsun ya annenızı. Este sanki sadrazam.
Oglun hasta hasarı bir cocuk ve kadın gelip her gun ilgileniyor, senle ayrı oglanla ayrı
İsine baksin bence es. Kadın es eve gelince evine gidiyor damatla oturup damadı darlamıyor, kızımızı bizden kopardın tarzı sacmalamıyor baskaları gıbı.
Of. Kadın yardım ediyor iste ya.

Çok saçma tepki vermiş eşiniz kendi annesi olsa gel seni eve bırakayım diyebilecek mıydı acaba

Nedense hanmlarin anneleri daha yardımcı olduğu için bu erkek milletine batıyor
Ben olsam eşimle uzun süre konusmazdm heralde

Ona da bunlar tek tek soylemek zor geldi mecalim yoktu ama bu tavri kabullenemem ne yapsam da annemin kirginligini telafi etsem. Annem kirilmadim dedi ama isin asli oyle degil biliyorum.

Niyetin adamı savunmak değil ama bence bizim bilmediğim bir şey olabilir orada hissettirilen
olabilirrr ama işte diyorum ya eğer annem evime gelip hem bana hem eşime hem çocuğuma hem de eve bakıyorsa eşimin böyle cümle kurma hakkı olmamalı bana söylemeli bence...
en basiti babam bize geldiğinde eşim bir iki hareketinden rahatsız oldu hakkı da vardı eşimin babama tavra bürünmek yerine bana söyledi öyle çözüldü babama söylese babam o evden gitse benim çok zoruma giderdi.

Öyle bir başlık atmışsınız ki sandım eşiniz kolundan tuttu evden sokağa atmış annenizi. Küsmek yerine eşinize neden annenize böyle söylediğini sorup öğrenseniz? Amacı kovmak değilmiş de neden seni eve bırakayım mı diye sormuş?

Eşiniz kibarca biz cocugumuzla ilgileniriz,hastaneye de gotururuz,gerekirse de seni cagiririz.Burda kalmana gerek yok demis.Anneniz esinizi bunaltmis olabilir.Gereksiz mudahalaleri,cocugu herkesden cok dusunuyormus gibi ustune dusmeleri varsa.Kayinvalidemiz yapsa biz de bunaliriz cunku degil mi?Nedense annemiz yapinca fedakar ,kayinvalide yapinca daraltti,,her seye karisiyor oluyor.Tek tarafli bakmayin.Biraz daha iyi gozlemleyin bence..

Back
X