- 29 Aralık 2016
- 530
- 733
- 103
- Konu Sahibi Belgisizamir
-
Ama kız anneleri genel olarak daha sakin gibi. kv ler ise burası benim oğlumun evi gelin de bana hizmet edecek . Gelin hapşırdı aaa hemen alınmam lazım hemen oğluma yetistireyim mantığında gibiler malesefÇift taraflı düşünmek gerek. Aynı tavrı kayınvalideler de yapsa biz daralırız. Elimizi gidip darlamak yerine kibarca bu şekilde de çözüm bulabiliriz. Durduk yerde hiç kimse bu şekilde demez diye düşünüyorum.
Bence birazda eşiniz tarafından bakın olaya sürekli annenizle olmak istemeyebilir kaldı ki haklı yani rahat edemez insan ayagını bile uzatamaz.Annemin oğlum üzerinde cok hakkı vardır. Hep destek olur. Ben gecen hafta ameliyat oldugumdan bu sureci oğlum annemle gecirdi. Sag olsun gözü gibi baktı. Oğlum da annemi cok sever.
Pazartesi oglum salgindan nasibini alarak hastalandı. Gece annem ve esim oglumu hastaneye götürdü ilaçlarını aldik kullandık bitmeyen bir ates nedeniyle ogluma yine annemin destegiyle baktım. Gecen cumartesi ates yine yukselince annem esime çocuğu hastaneye götürüp tekrar gostermek lazim dedi.
Esim ''ben seni eve birakayim gerekirse ben götürürüm'' diyip annemi remen kovdu annemin evine gitmeye niyeti yoltu cocugim icin endiselenip gelmisti onunla ilgilenmek istiyordu.
Annem beni birakmana gerek yok ben kendim goderim ama bu cocugun durumuna care bulalim dedi.''
Eşim tekrar tekrar ben seni eve birakayim dedi.
Ben de ''Ne diyorsun sen neden üsteliyorsun?'' diyip anneme oturmasini soyledim. Sonra esime cocugu annemin yardimiyla hastaneye gotur dedim. Goturup getirdiler. Annem sonra cikip gitti. Esime annemi resmen kovdun. Bu ayibi asla unutmam dedim. Reddetti amacim kovmak degildi dedi. Ama o an midem bulandığından konusamadim. Sustum simdi konusmuyorum bu durumu nasil telafi edebilirim anneme karsi cok mahcup oldum.
Ama kız anneleri genel olarak daha sakin gibi. kv ler ise burası benim oğlumun evi gelin de bana hizmet edecek . Gelin hapşırdı aaa hemen alınmam lazım hemen oğluma yetistireyim mantığında gibiler malesef
Annem ben ameliyat olmadan once en son üç ay once gelmişti. Cok sık gelen bori degil 15 dakika mesafe var aramizda esimin annesinin 10da biri kadar kalmamistir evimdeÇift taraflı düşünmek gerek. Aynı tavrı kayınvalideler de yapsa biz daralırız. Elimizi gidip darlamak yerine kibarca bu şekilde de çözüm bulabiliriz. Durduk yerde hiç kimse bu şekilde demez diye düşünüyorum.
Böyle bir kısım var ama kız annelerinde de eve müdahil olmak gibi bir özellik var genel olarak. Kızı ve damadı yetersiz görüp tüm ile yetişmeye çalışmaya çalıştı ise sürekli görünmez sorunlara yol açabilir.
Esin net nankor öyleyse bu daha kotuToplu cevap vereyim çocuğum 3 yasinda ve cok hareketli tek kişinin zaptettmesi cok güç o yuzden birlikte götürdüler.
Eşim ilgili bir baba ama annem hastalik gecmeyince tekrar doktora gitmek gerektigini ifade etti.
Genel anlamda bir problem yoktu aralarinda.
Annem bizde kalmiyor benim ameliyat oldugum gunlerde evde bakti esim isteyken evime geldi onu rahatsiz edecek bir mudahalesi olmadi
ateşli hasta çocuğu hastaneye götürelim demek bence darlamak olmuyor. hadi diyelim darlamak olsun eşimin anneme o tavra girmesi yerine bana söylemesini tercih ederim annene söyle bana ısrar etmesin diye.çünkü kadında kötü niyet yok.Çift taraflı düşünmek gerek. Aynı tavrı kayınvalideler de yapsa biz daralırız. Elimizi gidip darlamak yerine kibarca bu şekilde de çözüm bulabiliriz. Durduk yerde hiç kimse bu şekilde demez diye düşünüyorum.
ateşli hasta çocuğu hastaneye götürelim demek bence darlamak olmuyor. hadi diyelim darlamak olsun eşimin anneme o tavra girmesi yerine bana söylemesini tercih ederim annene söyle bana ısrar etmesin diye.çünkü kadında kötü niyet yok.
İsterse gun asırı gorsun ya annenızı. Este sanki sadrazam.Arkadaslar annem evime gelmez ratasiz etmemek icin gelmez esim annemi sadece cocugumuzu ona biraktigimiz zamanlarda almak icin görür
olabilirrr ama işte diyorum ya eğer annem evime gelip hem bana hem eşime hem çocuğuma hem de eve bakıyorsa eşimin böyle cümle kurma hakkı olmamalı bana söylemeli bence...Niyetin adamı savunmak değil ama bence bizim bilmediğim bir şey olabilir orada hissettirilen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?