Eşim, annesi, kız kardeşi ve memleketi

Ezikben

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2020
22
-3
1
32
Merhaba arkadaşlar ilk defa böyle bir platforma yazıyorum. Çünkü artık bi çözüm bulamadım. 3 yıllık evliyim 15 aylık bir oğlum var. Eşimle sadece çocuğumuz için birlikteyiz. Aynı evin içinde 2 yabancı gibiyiz, gerekmedikçe konuşmuyoruz. Ama eşim hala annesinin ve kız kardeşinin olduğu yere yani memleketine gitmemizi istiyo bense hiç ama hiç istemiyorum zaten aramız yok eşimle geçmişte kayınvalidem ve görümcemin yaptıkları da var ben onların memleketine gidip tek başıma napıcam hiç bilmiyorum. Oraya gitmemek için bana bi çözüm lütfen.

Boşanmak

Çok sevdiğim eşim için bile annesine ve kız kardeşine katlanıp, ömrümün geri kalanını onlara ziyan ettirmiyorum. Başka diyecek bir şeyim yok.

Boşanmak düşünce olarak kolay fakat uygulama olarak bazı insanlar için zordur çaresizlik maddiyat aile baskısı hepsi engel olur eger ki sizin bu tür engelleriniz Yoksa bu evliliği yürütmemek çözüm lakin boşanma söz konusu değil ise eşinizle bu durumu konuşmak eşiniz ne olursa olsun kabul etmiyorsa başka çareniz kalmıyor

Sizi kendisi olmadan yollayacak yani beyefendi. Aranız iyi olsa bunu kabul etmeyin. Ayrıca boşansanız hayat o kadar güzel olur ki size.

Sizi başından atıp keyfine göre takılacak beyefendi. Boşan kendine yeni bir hayat kur
Aramız iyiyken bile beni annesiyle bırakır kendisi gezerdi şimdi aramızda kötü annesiyle ve kız kardeşiyle de aram kötü ne yapacağımı bilmiyorum artık gitmemek için bahane arıyorum

Eşimle çok kavga ettik beni dövdü hem de çocuğumun gözü önünde boşayacağını da söyledi ama hala memleketine götürmek istiyo emrivaki yapıyo.

O kimmiş de "seni boşuyorum "diyor."Ben seni boşuyorum "de ve boşan da görsün boşamak nasıl olurmuş.

Gitmek zorunda değilsiniz bahaneniz var zaten: iletişimsizlik. Evlilik birliği bu şekilde yürümeyeceği için mantıklı olan boşanmanız.
Çalışıyor muydunuz/musunuz? Cevap evetse kendinize bir hayat kurabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…