Kendimi öldürmeyi bile düşündüm. Kötülük olsun istemedim hep sustum. Ben sustukça daha fazlasını istediler. Çocuğumu elimden almak istediler. Ben çocuğuma kendim baktım vermedim. O yüzden kötü oldum. Beni mahvettiler. Hayattan soğuttular.Çalışıyor musun? Ailen yanında mı?
Nikin bile kendinden nasıl vazgeçtiğini kendini sevmediğini gösteriyyor bir başkası seni nasıl sevip saysın..
Eşinden boşanman ve kendini toplaman gerek şuan bir kriz içindesin bu dönemi sınav gibi düşnüüp en az hasarla atlatman gerekiyor
Bosanmak secenegı varken hem de ailen arkandayken, kendını öldürmeyi dusunmek...Kendimi öldürmeyi bile düşündüm. Kötülük olsun istemedim hep sustum. Ben sustukça daha fazlasını istediler. Çocuğumu elimden almak istediler. Ben çocuğuma kendim baktım vermedim. O yüzden kötü oldum. Beni mahvettiler. Hayattan soğuttular.
Çok afedersiniz neyin keklemesi neyin keklenmesi. İnsan kınadığını yaşamadan ölmezmiş. Yaşamadıysanız nerden bileceksiniz.Nick ezik, yazdiklari daha da ezik. Ezikben diye nick alan bir seylerin de farkindadir. Keklendigimizi dusunuyorum.
Biraz sesini çıkarsaydın bu hallere düşmezdinKendimi öldürmeyi bile düşündüm. Kötülük olsun istemedim hep sustum. Ben sustukça daha fazlasını istediler. Çocuğumu elimden almak istediler. Ben çocuğuma kendim baktım vermedim. O yüzden kötü oldum. Beni mahvettiler. Hayattan soğuttular.
İnsan kınadığını yasamadan olmezmıs gibi Zeynep ergulun tilkimsi sozlerını Millete yazmak yerine kendını kurtarmaya bak.Çok afedersiniz neyin keklemesi neyin keklenmesi. İnsan kınadığını yaşamadan ölmezmiş. Yaşamadıysanız nerden bileceksiniz.
Çok afedersiniz neyin keklemesi neyin keklenmesi. İnsan kınadığını yaşamadan ölmezmiş. Yaşamadıysanız nerden bileceksiniz.
Bosanmak secenegı varken hem de ailen arkandayken, kendını öldürmeyi dusunmek...
Allah akıl fikir versin.
[/QUOTE
Ben eşime anlattığımda bana hiç inanmadı hep annesini savundu. Ailesini savundu. Ben ailesini atsın istemedim sadecw beni ezdirmesin istedim. Ama ikisi de o kadar kurnazdı ki başedemedim.Bosanmak secenegı varken hem de ailen arkandayken, kendını öldürmeyi dusunmek...
Allah akıl fikir versin.
Kıız boşa kafa mı patlatıyoruz ayy fake olmasınNick ezik, yazdiklari daha da ezik. Ezikben diye nick alan bir seylerin de farkindadir. Keklendigimizi dusunuyorum.
Üstten konuşmak kolay gelir bazen ki gördüğüm kadarıyla kolay da. İnsanları bu şekilde yargılamak yerine biraz yardımcı olmak neden bu kadar zor ki.Ay sen de mi su kinadigini yasamazcilardansin. Insan tercih ettigi hayati yasar. Ayrilma sakin hee kocan ne diyorsa yap. Ucak biletin de hazirmis. Ben bilmem beyim bilir de.
Kıız boşa kafa mı patlatıyoruz ayy fake olmasınayıp.
Madem ailen destek olur boşan bırak onu.
Herkes sana çözüm önerisi sunuyor hepsine yok diyorsun daha ne densinÜstten konuşmak kolay gelir bazen ki gördüğüm kadarıyla kolay da. İnsanları bu şekilde yargılamak yerine biraz yardımcı olmak neden bu kadar zor ki.
Evet akıl tutulması yaşıyorum. Düşünemiyorum çünküİnsallah keklıyordur ınsan okurken tıpkı senin sorduğun gıbı, akil tutulması mı yasıyor bu nedir diye soruyor.
Üstten konuşmak kolay gelir bazen ki gördüğüm kadarıyla kolay da. İnsanları bu şekilde yargılamak yerine biraz yardımcı olmak neden bu kadar zor ki.
Hayırlısı ozamanEvet akıl tutulması yaşıyorum. Düşünemiyorum çünkü
Kocişkosundan ayrilamaz yuvası(!) dağılır.Ailen sana destek ama sen dayagi tercih edip destek mi bekliyorsun?
Hepsine yok demek değil benim dediğim ben de boşanmak istiyorum bunu eşimin kendisine de söyledim. Ama ne oluyosa olmuyo. Ben bu adamı çekerim demiyorum zaten.Herkes sana çözüm önerisi sunuyor hepsine yok diyorsun daha ne densin
Eşimle çok kavga ettik beni dövdü hem de çocuğumun gözü önünde boşayacağını da söyledi ama hala memleketine götürmek istiyo emrivaki yapıyo.
Ne oluyorsa mı siz dik durun boşanmak istediğinizi kesin bir dille söyleyin geri adım atmayınHepsine yok demek değil benim dediğim ben de boşanmak istiyorum bunu eşimin kendisine de söyledim. Ama ne oluyosa olmuyo. Ben bu adamı çekerim demiyorum zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?