Eşim, annesi, kız kardeşi ve memleketi

Kendimi öldürmeyi bile düşündüm. Kötülük olsun istemedim hep sustum. Ben sustukça daha fazlasını istediler. Çocuğumu elimden almak istediler. Ben çocuğuma kendim baktım vermedim. O yüzden kötü oldum. Beni mahvettiler. Hayattan soğuttular.

Bosanmak secenegı varken hem de ailen arkandayken, kendını öldürmeyi dusunmek...
Allah akıl fikir versin.

Biraz sesini çıkarsaydın bu hallere düşmezdin

Çok afedersiniz neyin keklemesi neyin keklenmesi. İnsan kınadığını yaşamadan ölmezmiş. Yaşamadıysanız nerden bileceksiniz.
İnsan kınadığını yasamadan olmezmıs gibi Zeynep ergulun tilkimsi sozlerını Millete yazmak yerine kendını kurtarmaya bak.
Muge anlı da degılız, gercek hayatta kendine yazık ediyorsun.

Çok afedersiniz neyin keklemesi neyin keklenmesi. İnsan kınadığını yaşamadan ölmezmiş. Yaşamadıysanız nerden bileceksiniz.

Ay sen de mi su kinadigini yasamazcilardansin. Insan tercih ettigi hayati yasar. Ayrilma sakin hee kocan ne diyorsa yap. Ucak biletin de hazirmis. Ben bilmem beyim bilir de.

Bosanmak secenegı varken hem de ailen arkandayken, kendını öldürmeyi dusunmek...
Allah akıl fikir versin.
[/QUOTE
Allah akıl fikir versin.
Ben eşime anlattığımda bana hiç inanmadı hep annesini savundu. Ailesini savundu. Ben ailesini atsın istemedim sadecw beni ezdirmesin istedim. Ama ikisi de o kadar kurnazdı ki başedemedim.

Nick ezik, yazdiklari daha da ezik. Ezikben diye nick alan bir seylerin de farkindadir. Keklendigimizi dusunuyorum.
Kıız boşa kafa mı patlatıyoruz ayy fake olmasın ayıp.

Madem ailen destek olur boşan bırak onu.

Ay sen de mi su kinadigini yasamazcilardansin. Insan tercih ettigi hayati yasar. Ayrilma sakin hee kocan ne diyorsa yap. Ucak biletin de hazirmis. Ben bilmem beyim bilir de.
Üstten konuşmak kolay gelir bazen ki gördüğüm kadarıyla kolay da. İnsanları bu şekilde yargılamak yerine biraz yardımcı olmak neden bu kadar zor ki.

Eşim beni dövdü çocuğumun önünde diyorsunuz, bilet de aldı annesinin oraya emrivaki yapıyor diyorsunuz. Gitmemek için ne yapmalıyım değil de bu aynı evin içinde hiç konuşmadığınız size şiddet uygulayan kişiden kurtulmak için ne yapmalıyım diye başlık açmalısınız bence. Annesinin yanına gidip gitmemeyi konuşmaktan daha mühim sorunlarınız var çünkü. Allah yardımcınız olsun boşanmayı düşündünüz mü hiç ?

Hepsine yok demek değil benim dediğim ben de boşanmak istiyorum bunu eşimin kendisine de söyledim. Ama ne oluyosa olmuyo. Ben bu adamı çekerim demiyorum zaten.
Ne oluyorsa mı siz dik durun boşanmak istediğinizi kesin bir dille söyleyin geri adım atmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…