Eşim, annesi, kız kardeşi ve memleketi

Eşin evde olmadığı bir vakit çek git ailenin yanına. Durumuna bundan başka tavsiye olmaz.

Eşimle çok kavga ettik beni dövdü hem de çocuğumun gözü önünde boşayacağını da söyledi ama hala memleketine götürmek istiyo emrivaki yapıyo.

Ve hala çocuğunuz için mi evliliğinize devam ediyorsunuz? Annesini dayak yerken görmesinin ona ne gibi bir faydası var?

Evet okudum. Konu sahibi ayrılmak istiyorum diyor ki istediğine inanmadım. Yine de sizin yorumunuzu hiç beğenmedim.

Ailesi yuvani bozma dese de siddete karşıymış, babasi destek olurmuş, kadın istemediği yere sürükleniyor, gorusmek istemedigi insanlarla muhatap olmak zorunda, cevap hakki yok. Çocuğunun gözü önünde dayak yemis, her an baska dayak da yiyebilir. Ama hala boşanamam diyor, köyde insanlar ne gözle bakacaklar belli diyor, hala başkaları ne der diyor.

Ailem arkamda ayrilirim, çalisirim çocuguma da kendime de bakarim yeterki dayak yemeyeyim, insan yerine konayim, başkalari ne düşünürse düşünsün ama çocuğum beni ezik, aciz biri olarak görmesin demiyor.

E sizin daha iyi fikriniz varsa buyrun.

Ailesi yuvani bozma dese de siddete karşıymış, babasi destek olurmuş, kadın istemediği yere sürükleniyor, gorusmek istemedigi insanlarla muhatap olmak zorunda, cevap hakki yok. Çocuğunun gözü önünde dayak yemis, her an baska dayak da yiyebilir. Ama hala boşanamam diyor, köyde insanlar ne gözle bakacaklar belli diyor, hala başkaları ne der diyor.

Ailem arkamda ayrilirim, çalisirim çocuguma da kendime de bakarim yeterki dayak yemeyeyim, insan yerine konayim, başkalari ne düşünürse düşünsün ama çocuğum beni ezik, aciz biri olarak görmesin demiyor.

E sizin daha iyi fikriniz varsa buyrun.
Konu sahibine verilecek en iyi cevabı vermişsiniz düşününce. Ama yine de sinirim bozuldu yorumunuzu görünce 🤷🏼‍♀️

Sanırım derneğin ismi şefkat derneği oraya bir telefon açıp yaşadıklarınızı anlatın belki böyle birçözüm bulunur sizin için benzer durumlarda kadınlara el uzatmışlardı

Merhaba arkadaşlar ilk defa böyle bir platforma yazıyorum. Çünkü artık bi çözüm bulamadım. 3 yıllık evliyim 15 aylık bir oğlum var. Eşimle sadece çocuğumuz için birlikteyiz. Aynı evin içinde 2 yabancı gibiyiz, gerekmedikçe konuşmuyoruz. Ama eşim hala annesinin ve kız kardeşinin olduğu yere yani memleketine gitmemizi istiyo bense hiç ama hiç istemiyorum zaten aramız yok eşimle geçmişte kayınvalidem ve görümcemin yaptıkları da var ben onların memleketine gidip tek başıma napıcam hiç bilmiyorum. Oraya gitmemek için bana bi çözüm lütfen.

sadece çocuk için birlikteliğin bence çocuk dahil kimseye faydası yok. Böyle düşündüğünüze emin olun, arayı düzeltmek için elinizdengeleni yapın derim, geçmişi ve ailesini boşverip eşinizle iyi olmayı deneyin. Ona tekrar aşık olmayı deneyin herşeyi silip..
Kesin olmıuorsa da boşanmaktan başka çözüm görmüyorum..

Çalışmıyorum. Çocuğuma kendim bakmak istedim kayınvalideme bırakmak istemedim. Ama boşansam bile babamın bana her şekilde destek olacağını biliyorum
Evet akıl tutulması yaşıyorum. Düşünemiyorum çünkü
Bence düşünüyorsunuz. Buraya konu açmış fikir istemişsiniz.
Verilen fikirler ne kadar güzel, neden anlamamakta ısrar ediyorsunuz?
Ne yaşadığınızı en iyi siz bilirsiniz. Adamdan korkuyor musunuz? Ki korkun da zaten dövüyormuş.
E dövüyor sövüyor yabancı gibisiniz. Aileniz arkanızda, neden bu eziyet kendinize?
Bi silkelenip kendinize gelin bence.
Çocuğunuzu düşünün ona bu yaşamı, bu anneyi reva görmeyin.

Eğer ailesi yanında yokken şiddet uyguluyorsa ailesi yanında olursa napar bı düşünün

Merhaba arkadaşlar ilk defa böyle bir platforma yazıyorum. Çünkü artık bi çözüm bulamadım. 3 yıllık evliyim 15 aylık bir oğlum var. Eşimle sadece çocuğumuz için birlikteyiz. Aynı evin içinde 2 yabancı gibiyiz, gerekmedikçe konuşmuyoruz. Ama eşim hala annesinin ve kız kardeşinin olduğu yere yani memleketine gitmemizi istiyo bense hiç ama hiç istemiyorum zaten aramız yok eşimle geçmişte kayınvalidem ve görümcemin yaptıkları da var ben onların memleketine gidip tek başıma napıcam hiç bilmiyorum. Oraya gitmemek için bana bi çözüm lütfen.
Esinizle niye bu noktaya geldiniz?
Görümceden daha önemli bi sorun bu.
Önce onu cözün🤷🏻‍♀️

Eşimle çok kavga ettik beni dövdü hem de çocuğumun gözü önünde boşayacağını da söyledi ama hala memleketine götürmek istiyo emrivaki yapıyo.
Sizde hala bu adamla aynı evde yaşamaya devammi ediyorsunuz siz kendinizdemisiniz ne için bu eziyeti hem çocuğunuza hem kendize cektiriyorsunuz

Back
X