- 27 Kasım 2017
- 185
- 47
- 98
- 28
- Konu Sahibi Tugbacanmn
-
Umarım.. yoksa alsın bi tane şişme bebek, oğlunu da alsın yanına..Demek annesi toksik bi tip, evladına da söylüyor, eşin alttan alıyor. Olabilir. Eşin oğludur, nazı geçiyordur. Ama sen kızı değilsin ki.
Ne demek şişme kadın olsa daha iyi işe yarardı, o ne biçim laf ya!
Benim kocamın annesi de bana 2. evliliğim diye "ikinci el kadından ne hayır gelir" demişti, ben de zamanı gelince oğlunu boşadım.
Umarım eşin ikna olur, böyle hayat mı olur yaa??
Neyse ben çok sinirledim!
Ya çözüm olacak ya olacak bunun başka çaresi yok tavrını koy canım cicim yapma eşine bir süre anlasınUmarım eşim artık beni de anlar. Annesinin haklı olmadığını dile getiriyor ama tamamen bir çözüm de yok
Eşiniz ve kayınvalideniz bahane ürete ürete sizide manipüle etmişler anlaşılan. İstediği kadar duygu sömrüsü yapsın, hainlik olarak görsün ağzının payı verilmesi gerekBeni savunduğunda hain konumuna düşüyor eşim. Ama hala bi çözüme varamadık
Uzun bi süredir yapmıyorum zaten ama umarım sonucu iyi olur çünkü suçlu ben olacakmışım gibi geliyorYa çözüm olacak ya olacak bunun başka çaresi yok tavrını koy canım cicim yapma eşine bir süre anlasın
Benim annem bir kere eşime laf etmez ne olursa olsun çünkü beni de üzeceğini bilir ama onun annesi hep oğlunu dolduruyor arkamdan demediğini bırakmıyorEşiniz ve kayınvalideniz bahane ürete ürete sizide manipüle etmişler anlaşılan. İstediği kadar duygu sömrüsü yapsın, hainlik olarak görsün ağzının payı verilmesi gerek
Eşin niye düşünmüyor, boşanırız diye kaygılanmıyor? Bir zahmet o da biraz kaygılansın da empati yapsın bakalım.Eğer boşanırsak annesi yüzünden olacak zaten
Bende öyle düşünüyorum..Alakası yok. Arayıp sorsan daha da yüz bulur, daha da azıtır hatta. Muattap olma. Konuşma ve görüşme. Eşin bir süre sonra pes eder merak etme. Kendine saygın varsa bunları söyleyen kadınla zaten görüşmezsin.Eşin gitsin bu lafları densiz annesine söylesin.
Düşünüyor muhtemelen dün daha çok kaygılandı açık açık konuşmaya geldi ama dediğim gibi bi sonuç yokEşin niye düşünmüyor, boşanırız diye kaygılanmıyor? Bir zahmet o da biraz kaygılansın da empati yapsın bakalım.
Yine boşan demişimGerekirse boşan ya. Böyle bir adam da anası da danası da çekilmez.
Valla ben olsam eşimle ciddi bir şekilde konusurdum kimse bana böyle seyler söyleyemez banada iftira atıp kocamı dolduramaz ağzının payını vermesini bilmeyen eşiniz kaynananız tabii yüz bulup bulup laf söyler sizde ağırlığınızı koyacaksınız o zamanBenim annem bir kere eşime laf etmez ne olursa olsun çünkü beni de üzeceğini bilir ama onun annesi hep oğlunu dolduruyor arkamdan demediğini bırakmıyor
daha önceki konularımda bundan uzun uzun bahsetmiştim. Değişiklik olarak şu an kayınvalidemle görüşüp konuşmuyorum, ve olanların hepsini bütün rahatsız olduğum konuları eşime ilettim. Sadece annesinin psikolojisinin iyi olmadığı ve ben onu arayıp soymadığım için böyle yaptığı. Kafaya takmamamı söylüyor. Bunlardan başka da bişey söylemiyor.
Uzun uzun okumak istemeyenler için özet geçeyim, kayınvalidem eşimden ve parasından besleniyor(hala). Ona çektiğim kredilerin benim borcum olduğunu iddia ediyor. Beni şişme bebekle bir tutmuşluğu var(tam olarak”şişme bebek alsaydık daha çok iş görürdü” demiş eşime mesajlarını gördüm). Ailemin hiç birşeyini sevmiyor ve düğünde de kavga oldu( beni altınla sattıklarını söylüyor ki altınlarımı kendim aldım omlarında kendisine aldı) sürekli yemek yapamadığımı pasaklı olduğumu ve sürekli hasta olduğumu söylüyor yani lafını sokuyor. Sonra da benim onu arayıp sormamı istiyor.
Kayınvalidem yüzünden yuvam yıkılsın istemiyorum ama bu düzen değişsin istiyorum artık bunaldım ve sabrım kalmadı.
İkna olmuyor hep aynı bahaneler. Ben kayınvalidemi arayıp sorsam bunlar olmazmış
Yine boşan demişimbekara boşanmak kolay da ondan
Sadece benim ağırlığımla olmuyor maalesefValla ben olsam eşimle ciddi bir şekilde konusurdum kimse bana böyle seyler söyleyemez banada iftira atıp kocamı dolduramaz ağzının payını vermesini bilmeyen eşiniz kaynananız tabii yüz bulup bulup laf söyler sizde ağırlığınızı koyacaksınız o zaman
Konuşulmuyor zaten bir kere konuşsanız anlarsınızKocanda manipülatif !
Öyle kadınla konuşulmaz ki, ay bana bir şeyler oluyor !!
siz daha çok yorum yapsanıza, daha sık karşımıza çıkmış olur henry beyKaynananı ve zehiri dilini çekmek ve "söylediğini unutmak" zorunda değilsin. Eşin seni seviyor ve destekliyor mu? Sana karşı nasıl ? Onlarla görüşmek istemediğini ve ilişkiyi minimumda tuttuğun zaman sizin de huzurunuzun daha çok olacağına dair ikna etmeye çalış. Yazık ki bu konuda iş eşine düşüyor.
Kimse kimsenin derdini dilini çekmek zorunda değil, değil kayınvalide kendi annen bile olsa. Önce siz ve ailenizin fiziksel ve psikolojik sağlığınız.
Sadece benim ağırlığımla olmuyor maalesef
Bende buna sinir oluyorum sadece ben suçluymuşum gibi davranılıyorPsikolojisi iyi degilse gitsin tedavi olsun. Sizin anneniz bunlari yapsaydi ve esinize psikolojisi iyi degil takma deseydiniz ne derdi? Kadinin bir dur duragi yok hala arayip sormadiniz diyormus saka gibi. Esiniz arayip sormadigin icin boyle yapiyor demek yerine annesine sen bunlari yaptin hala seni aramasini mi bekliyorsun diyememis mi? Cunku diyebilse bu kadar ileri gidemez.
Konuşulmuyor zaten bir kere konuşsanız anlarsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?