Eşim annesinin bana yaptıklarını kafaya takmamamı istiyor

Umarım.. yoksa alsın bi tane şişme bebek, oğlunu da alsın yanına..

Beni savunduğunda hain konumuna düşüyor eşim. Ama hala bi çözüme varamadık
Eşiniz ve kayınvalideniz bahane ürete ürete sizide manipüle etmişler anlaşılan. İstediği kadar duygu sömrüsü yapsın, hainlik olarak görsün ağzının payı verilmesi gerek

Alakası yok. Arayıp sorsan daha da yüz bulur, daha da azıtır hatta. Muattap olma. Konuşma ve görüşme. Eşin bir süre sonra pes eder merak etme. Kendine saygın varsa bunları söyleyen kadınla zaten görüşmezsin.Eşin gitsin bu lafları densiz annesine söylesin.

Eşiniz ve kayınvalideniz bahane ürete ürete sizide manipüle etmişler anlaşılan. İstediği kadar duygu sömrüsü yapsın, hainlik olarak görsün ağzının payı verilmesi gerek
Benim annem bir kere eşime laf etmez ne olursa olsun çünkü beni de üzeceğini bilir ama onun annesi hep oğlunu dolduruyor arkamdan demediğini bırakmıyor

Bende öyle düşünüyorum..

Eşin niye düşünmüyor, boşanırız diye kaygılanmıyor? Bir zahmet o da biraz kaygılansın da empati yapsın bakalım.
Düşünüyor muhtemelen dün daha çok kaygılandı açık açık konuşmaya geldi ama dediğim gibi bi sonuç yok

Benim annem bir kere eşime laf etmez ne olursa olsun çünkü beni de üzeceğini bilir ama onun annesi hep oğlunu dolduruyor arkamdan demediğini bırakmıyor
Valla ben olsam eşimle ciddi bir şekilde konusurdum kimse bana böyle seyler söyleyemez banada iftira atıp kocamı dolduramaz ağzının payını vermesini bilmeyen eşiniz kaynananız tabii yüz bulup bulup laf söyler sizde ağırlığınızı koyacaksınız o zaman

Psikolojisi iyi degilse gitsin tedavi olsun. Sizin anneniz bunlari yapsaydi ve esinize psikolojisi iyi degil takma deseydiniz ne derdi? Kadinin bir dur duragi yok hala arayip sormadiniz diyormus saka gibi. Esiniz arayip sormadigin icin boyle yapiyor demek yerine annesine sen bunlari yaptin hala seni aramasini mi bekliyorsun diyememis mi? Cunku diyebilse bu kadar ileri gidemez.

Sadece benim ağırlığımla olmuyor maalesef

siz daha çok yorum yapsanıza, daha sık karşımıza çıkmış olur henry bey

Sadece benim ağırlığımla olmuyor maalesef

Evet ama ilk tavrı siz koyacaksınız. Sınırlarınızın ihlali söz konusu, bence taviz vermeyin. Alttan almayın bu konular. Dişli olun.
Aman iyi olalım, " Aman Rıza bey, ağzımızın tadı bozulmasın" diye devam ederseniz bu psikolojik şiddet artarak devam edecektir.

Dinsizin hakkından imansız gelir demişler.

Bende buna sinir oluyorum sadece ben suçluymuşum gibi davranılıyor

Konuşulmuyor zaten bir kere konuşsanız anlarsınız

Bende de vardı bitane tatlım, inan hala uğraşıyorum. Arada çocuk olmasa ne güzel mis gibi temize çıkmıştım.
Senin çocuk var mı ?
Ben bu kocayı tehlikeli görüyorum anasından dolayı. Seni savunuyor mu annesine?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…