- 23 Eylül 2016
- 9.782
- 34.255
- 548
- Konu Sahibi Tugbacanmn
-
Bu saatten sonra alttan alamam kendime hakaret etmiş olurum bütün özgüvenimi yedi zaten kadın daha da benden af yokEvet ama ilk tavrı siz koyacaksınız. Sınırlarınızın ihlali söz konusu, bence taviz vermeyin. Alttan almayın bu konular. Dişli olun.
Aman iyi olalım, " Aman Rıza bey, ağzımızın tadı bozulmasın" diye devam ederseniz bu psikolojik şiddet artarak devam edecektir.
Dinsizin hakkından imansız gelir demişler.
siz daha çok yorum yapsanıza, daha sık karşımıza çıkmış olur henry bey
Boşanırsanız eşiniz yüzünden olacak aslında.Eğer boşanırsak annesi yüzünden olacak zaten
Çocuğumuz yok henüz düşünmüyorum da. Savunuyor ama yetmiyor demekkiBende de vardı bitane tatlım, inan hala uğraşıyorum. Arada çocuk olmasa ne güzel mis gibi temize çıkmıştım.
Senin çocuk var mı ?
Ben bu kocayı tehlikeli görüyorum anasından dolayı. Seni savunuyor mu annesine?
Çok iyi yorumduBi daha görüşme. Eşin baskı yaparsa annemdir görüşmek zorundasın diye onunla da Bi daha görüşme.
Doğru aslındaBoşanırsanız eşiniz yüzünden olacak aslında.
Annesinin hakkınızda bu yorumları yapmasına izin veren, annesini aramadığınız için bunları yaşadığınızı söyleyerek alttan alta sizi suçlayan ve sizden hala beklentide olan eşiniz çünkü.
Bende buna sinir oluyorum sadece ben suçluymuşum gibi davranılıyor
Çocuğumuz yok henüz düşünmüyorum da. Savunuyor ama yetmiyor demekki
Söyledim işte artık ne olacaksa olsun daha da kendimi ezdirememBir zahmet annesi ile esi arasinda dengeyi kursun o zaman. Annesinin masallahi var Allah ne verdiyse soylemis ama size gelince takma. Boyle bir dunya yok diyeceksiniz.
ya rabbel alemin ne güzel yaratmış… ramazan ramazan ancak tefekkür edebiliyorum.Ahahha elimden geleni yapıyorum canım!
Hayranı olduğum çok mu belli oluyor?
Erkeğin özü be
İnanın şu durumda hiç düşünmüyorumEşinin tavrı çok önemli bu konuda. Bakalım uzun vadede ne olacak. Ona göre karar verirsiniz çocuğa.
Gerçekten bu çok önemli bir durum, çocuk olunca o toksik kadın ve ailesi ile ömür boyu bir şekilde irtibatta olacaksınız.
Tabi ki oğlu ile de.
ya rabbel alemin ne güzel yaratmış… ramazan ramazan ancak tefekkür edebiliyorum.
Gelsin gelsin iyi hoş böyleBurda bir de Lucifer dizisindeki taş beyefendiyi Profil fotosu olarak kullanan arkadaşlar var. Oh diyorum onu görünce de.
Gözümüz gönlümüz açılıyor.
Ama dediğin doğru, Türkan Şoray " Kadın değil, başbelası" filminde hani diyor ya Engin Çağlar'a " Seni insan rüyasında görse böyle, artist kartpostali gibi oğlanı, aptesi bozulur be" !
Bu da aynen öyle.
Töbe bisminllah
Not : Ay konu sahibi, kusura bakma. Konu saptı ama biraz neşemiz yerine gelsin, dimi?
Ya ben de bunu anlamıyorum. Buradaki konularda haklı olmalarına rağmen suçlu çıkmaktan korkan kadınları görünce şok oluyorum.Uzun bi süredir yapmıyorum zaten ama umarım sonucu iyi olur çünkü suçlu ben olacakmışım gibi geliyor
Arayı bulmaya çalışırken beni harcıyorKocan ne oyle ! Koca diye yanimda gezdirmem. Tum bunlara susuyorsa o senin kocan degil. Adamin bir agirligi yok, sisme bebek mevzusu ne igrenc
Suçlu olmaktan korkmuyorum çünkü haklıyım sadece bi çözüm olsun istiyorum ama olmuyor ve bundan da bunaldım eşimin de kimin haklı kimin haksız olduğunu bildiğinden emin değilim en son ağzıma geleni söylicem sonuçta sıra bendeYa ben de bunu anlamıyorum. Buradaki konularda haklı olmalarına rağmen suçlu olmaktan korkan kadınları görünce şok oluyorum.
Yani hakaretleri işiten sizken nasıl suçlu olabilirsiniz? Ne yaptınız, kayınvalideniz aşırı saygılı ve sevgili davranırken hakaret ettiniz de kadını karşılık vermek zorunda mı bıraktınız? Ancak böyle suçlu olabilirsiniz çünkü.
Eşiniz yetişkin, anladığım kadarıyla akıl sağlığı yerinde, iş güç sahibi bir adam.Suçlu olmaktan korkmuyorum çünkü haklıyım sadece bi çözüm olsun istiyorum ama olmuyor ve bundan da bunaldım eşimin de kimin haklı kimin haksız olduğunu bildiğinden emin değilim en son ağzıma geleni söylicem sonuçta sıra bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?