Eşim annesinin bana yaptıklarını kafaya takmamamı istiyor

Bu saatten sonra alttan alamam kendime hakaret etmiş olurum bütün özgüvenimi yedi zaten kadın daha da benden af yok

Eğer boşanırsak annesi yüzünden olacak zaten
Boşanırsanız eşiniz yüzünden olacak aslında.

Annesinin hakkınızda bu yorumları yapmasına izin veren, annesini aramadığınız için bunları yaşadığınızı söyleyerek alttan alta sizi suçlayan ve sizden hala beklentide olan eşiniz çünkü.

Çocuğumuz yok henüz düşünmüyorum da. Savunuyor ama yetmiyor demekki

Çocuğumuz yok henüz düşünmüyorum da. Savunuyor ama yetmiyor demekki

Eşinin tavrı çok önemli bu konuda. Bakalım uzun vadede ne olacak. Ona göre karar verirsiniz çocuğa.
Gerçekten bu çok önemli bir durum, çocuk olunca o toksik kadın ve ailesi ile ömür boyu bir şekilde irtibatta olacaksınız.
Tabi ki oğlu ile de.

İnanın şu durumda hiç düşünmüyorum

ya rabbel alemin ne güzel yaratmış… ramazan ramazan ancak tefekkür edebiliyorum.

Burda bir de Lucifer dizisindeki taş beyefendiyi Profil fotosu olarak kullanan arkadaşlar var. Oh diyorum onu görünce de.
Gözümüz gönlümüz açılıyor.

Ama dediğin doğru, Türkan Şoray " Kadın değil, başbelası" filminde hani diyor ya Engin Çağlar'a " Seni insan rüyasında görse böyle, artist kartpostali gibi oğlanı, aptesi bozulur be" !

Bu da aynen öyle.
Töbe bisminllah
Not : Ay konu sahibi, kusura bakma. Konu saptı ama biraz neşemiz yerine gelsin, dimi?

Gelsin gelsin iyi hoş böyle

Kocan ne oyle ! Koca diye yanimda gezdirmem. Tum bunlara susuyorsa o senin kocan degil. Adamin bir agirligi yok, sisme bebek mevzusu ne igrenc

Uzun bi süredir yapmıyorum zaten ama umarım sonucu iyi olur çünkü suçlu ben olacakmışım gibi geliyor
Ya ben de bunu anlamıyorum. Buradaki konularda haklı olmalarına rağmen suçlu çıkmaktan korkan kadınları görünce şok oluyorum.

Yani hakaretleri işiten sizken nasıl suçlu olabilirsiniz? Ne yaptınız, kayınvalideniz aşırı saygılı ve sevgili davranırken hakaret ettiniz de kadını karşılık vermek zorunda mı bıraktınız? Ancak böyle suçlu olabilirsiniz çünkü.

Suçlu olmaktan korkmuyorum çünkü haklıyım sadece bi çözüm olsun istiyorum ama olmuyor ve bundan da bunaldım eşimin de kimin haklı kimin haksız olduğunu bildiğinden emin değilim en son ağzıma geleni söylicem sonuçta sıra bende

size de şişme bebek tavsiye ediyorum. Belki stresiniz azalır deyin. Ama kocanız size şişme bebek diyen anasına mesafe koymasa bile siz bir şey deyince boşar sizi.

Eşiniz yetişkin, anladığım kadarıyla akıl sağlığı yerinde, iş güç sahibi bir adam.

Emin olun kimin haklı kimin haksız olduğunu gayet iyi anlıyordur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…