Eşim annesinin bana yaptıklarını kafaya takmamamı istiyor

gerçekten türkan şoray ablam çok okkalı laf etmiş, bir de henry cavill’i görseymiş neler dermiş neler. çok da yazmak istemiyorum, eşim arada bakıyor yazdıklarıma

Şişme bebek mi ne kadar iğrenç bir tabir lütfen birazcık özsaygınız varsa bu kadınla muhatap olmayın. Bağırarak kızarak değil ama gayet açıklayıcı bir biçimde görüşmek istemediğinizi söyleyin. Psikolojisi iyi değil diye kimse kimseye böyle konuşma hakkı vermez, milletin delisine kimse katlanmak zorunda değil.

Açıklıyorum ama anneymiş o öyle konuşmamak olmazmış

o kadın bu saatten sonra düzelmez. asıl merak ettiğim bu durum düzelmezse siz ne yapacaksınız? bunun planını yaptınız mı?

Gianluca Vacchi gibi yakisikli, altinda G Glass Gang olan, muthis kariyerli, kültürlü bir oglu mu var acaba kusur aradiktan sonra, sen de cok kusur bulursun. Kendini ezdirme, bu apacilere

Açıklıyorum ama anneymiş o öyle konuşmamak olmazmış
Anne olması ekstra saygı gerektirecek bir durum değil bana göre, saygı davranışlarla kazanılan bir şeydir. Kayınvalideniz bekar mı? Benzer karakterde bi tane de bende var da tek farkı eşimi küçükken bırakıp hayatına 20 sene sonra dahil olması Sizin o kadına karşı en ufak bir sorumluluğunuz yok muhatap olmayın eşiniz sizi görüşmeniz konusunda zorlarsa da geri adım atmayın.

Bekar sayılır ama değil eşim üç kardeş ve ailesine bugüne kadar hatta bugün bile bakan tek kişi ailede tek çalışan ve para getiren eşim yani evin süt veren tek ineği

Gianluca Vacchi gibi yakisikli, altinda G Glass Gang olan, muthis kariyerli, kültürlü bir oglu mu var acaba kusur aradiktan sonra, sen de cok kusur bulursun. Kendini ezdirme, bu apacilere
İşte bir yorumda yazdım o monoko prensi bende yan köyün delisinin çapulcu kızı

Eşini seviyorsan eşin sana iyiyse haftada 1 kez 5 dakikalık görüşme merhaba merhaba yapın.Baktiniz ileri gidiyor.İyi aksamlar deyin kapatın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…