- 27 Kasım 2017
- 185
- 47
- 98
- 28
- Konu Sahibi Tugbacanmn
-
Çünkü o zaman ben saygısız olucam. Psikolojisi bozulmuş olmicamsize de şişme bebek tavsiye ediyorum. Belki stresiniz azalır deyin. Ama kocanız size şişme bebek diyen anasına mesafe koymasa bile siz bir şey deyince boşar sizi.
Ama bi adım yok işte anlaması yetmiyor şu anEşiniz yetişkin, anladığım kadarıyla akıl sağlığı yerinde, iş güç sahibi bir adam.
Emin olun kimin haklı kimin haksız olduğunu gayet iyi anlıyordur.
Arayi bulmuyor ki annem konuşur, sen de sus otur diyor. Annesi ondan cesaret alip, sisme bebek alsak daha iyi diyor. Bu koca müsveddesi, annesi ile bir olup, karisinin dedikodusunu yapiyor.Arayı bulmaya çalışırken beni harcıyor
gerçekten türkan şoray ablam çok okkalı laf etmiş, bir de henry cavill’i görseymiş neler dermiş neler. çok da yazmak istemiyorum, eşim arada bakıyor yazdıklarımaBurda bir de Lucifer dizisindeki taş beyefendiyi Profil fotosu olarak kullanan arkadaşlar var. Oh diyorum onu görünce de.
Gözümüz gönlümüz açılıyor.
Ama dediğin doğru, Türkan Şoray " Kadın değil, başbelası" filminde hani diyor ya Engin Çağlar'a " Seni insan rüyasında görse böyle, artist kartpostali gibi oğlanı, aptesi bozulur be" !
Bu da aynen öyle.
Töbe bisminllah
Not : Ay konu sahibi, kusura bakma. Konu saptı ama biraz neşemiz yerine gelsin, dimi?
Tam olarak söyleyemediklerim ama doğru olanlar bunlarArayi bulmuyor ki annem konuşur, sen de sus otur diyor. Annesi ondan cesaret alip, sisme bebek alsak daha iyi diyor. Bu koca müsveddesi, annesi ile bir olup, karisinin dedikodusunu yapiyor.
Sisme bebek soyleminden sonra o kadinla yuzlestiniz mi ?Tam olarak söyleyemediklerim ama doğru olanlar bunlar
Ama bi adım yok işte anlaması yetmiyor şu an
Şişme bebek midaha önceki konularımda bundan uzun uzun bahsetmiştim. Değişiklik olarak şu an kayınvalidemle görüşüp konuşmuyorum, ve olanların hepsini bütün rahatsız olduğum konuları eşime ilettim. Sadece annesinin psikolojisinin iyi olmadığı ve ben onu arayıp soymadığım için böyle yaptığı. Kafaya takmamamı söylüyor. Bunlardan başka da bişey söylemiyor.
Uzun uzun okumak istemeyenler için özet geçeyim, kayınvalidem eşimden ve parasından besleniyor(hala). Ona çektiğim kredilerin benim borcum olduğunu iddia ediyor. Beni şişme bebekle bir tutmuşluğu var(tam olarak”şişme bebek alsaydık daha çok iş görürdü” demiş eşime mesajlarını gördüm). Ailemin hiç birşeyini sevmiyor ve düğünde de kavga oldu( beni altınla sattıklarını söylüyor ki altınlarımı kendim aldım omlarında kendisine aldı) sürekli yemek yapamadığımı pasaklı olduğumu ve sürekli hasta olduğumu söylüyor yani lafını sokuyor. Sonra da benim onu arayıp sormamı istiyor.
Kayınvalidem yüzünden yuvam yıkılsın istemiyorum ama bu düzen değişsin istiyorum artık bunaldım ve sabrım kalmadı.
Hayır eşim söylememi istemedi üzülürmüşSisme bebek soyleminden sonra o kadinla yuzlestiniz mi ?
Aynen öyle …çünkü annesine haddini bildirmek sizi yönetmekten daha zor.
siz taviz verin siz alttan alın siz duymazdan gelin sizin gururunuz incinsin ama o annesiyle kötü olmasın.
Açıklıyorum ama anneymiş o öyle konuşmamak olmazmışŞişme bebek mine kadar iğrenç bir tabir lütfen birazcık özsaygınız varsa bu kadınla muhatap olmayın. Bağırarak kızarak değil ama gayet açıklayıcı bir biçimde görüşmek istemediğinizi söyleyin. Psikolojisi iyi değil diye kimse kimseye böyle konuşma hakkı vermez, milletin delisine kimse katlanmak zorunda değil.
Pes, esini neden dinliyorsun ki esinin talimati ile mi hareket edeceksin. Çocuk degilsin, hakkini savun. Oglunu ne saniyor acaba bu kadin.Hayır eşim söylememi istemedi üzülürmüş
Anne olması ekstra saygı gerektirecek bir durum değil bana göre, saygı davranışlarla kazanılan bir şeydir. Kayınvalideniz bekar mı? Benzer karakterde bi tane de bende var da tek farkı eşimi küçükken bırakıp hayatına 20 sene sonra dahil olmasıAçıklıyorum ama anneymiş o öyle konuşmamak olmazmış
Monoko prensi bende yan köyün delisinin çapulcu kızıPes, esini neden dinliyorsun ki esinin talimati ile mi hareket edeceksin. Çocuk degilsin, hakkini savun. Oglunu ne saniyor acaba bu kadin.
Hiç düşünmedim …o kadın bu saatten sonra düzelmez. asıl merak ettiğim bu durum düzelmezse siz ne yapacaksınız? bunun planını yaptınız mı?
Bekar sayılır ama değil eşim üç kardeş ve ailesine bugüne kadar hatta bugün bile bakan tek kişi ailede tek çalışan ve para getiren eşim yani evin süt veren tek ineğiAnne olması ekstra saygı gerektirecek bir durum değil bana göre, saygı davranışlarla kazanılan bir şeydir. Kayınvalideniz bekar mı? Benzer karakterde bi tane de bende var da tek farkı eşimi küçükken bırakıp hayatına 20 sene sonra dahil olmasıSizin o kadına karşı en ufak bir sorumluluğunuz yok muhatap olmayın eşiniz sizi görüşmeniz konusunda zorlarsa da geri adım atmayın.
İşte bir yorumda yazdım o monoko prensi bende yan köyün delisinin çapulcu kızıGianluca Vacchi gibi yakisikli, altinda G Glass Gang olan, muthis kariyerli, kültürlü bir oglu mu var acabakusur aradiktan sonra, sen de cok kusur bulursun. Kendini ezdirme, bu apacilere
Eşini seviyorsan eşin sana iyiyse haftada 1 kez 5 dakikalık görüşme merhaba merhaba yapın.Baktiniz ileri gidiyor.İyi aksamlar deyin kapatın.daha önceki konularımda bundan uzun uzun bahsetmiştim. Değişiklik olarak şu an kayınvalidemle görüşüp konuşmuyorum, ve olanların hepsini bütün rahatsız olduğum konuları eşime ilettim. Sadece annesinin psikolojisinin iyi olmadığı ve ben onu arayıp soymadığım için böyle yaptığı. Kafaya takmamamı söylüyor. Bunlardan başka da bişey söylemiyor.
Uzun uzun okumak istemeyenler için özet geçeyim, kayınvalidem eşimden ve parasından besleniyor(hala). Ona çektiğim kredilerin benim borcum olduğunu iddia ediyor. Beni şişme bebekle bir tutmuşluğu var(tam olarak”şişme bebek alsaydık daha çok iş görürdü” demiş eşime mesajlarını gördüm). Ailemin hiç birşeyini sevmiyor ve düğünde de kavga oldu( beni altınla sattıklarını söylüyor ki altınlarımı kendim aldım omlarında kendisine aldı) sürekli yemek yapamadığımı pasaklı olduğumu ve sürekli hasta olduğumu söylüyor yani lafını sokuyor. Sonra da benim onu arayıp sormamı istiyor.
Kayınvalidem yüzünden yuvam yıkılsın istemiyorum ama bu düzen değişsin istiyorum artık bunaldım ve sabrım kalmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?