- 23 Temmuz 2014
- 6.480
- 17.783
- 448
- Konu Sahibi Tugbacanmn
-
Tam dayaklık bir kaynanadaha önceki konularımda bundan uzun uzun bahsetmiştim. Değişiklik olarak şu an kayınvalidemle görüşüp konuşmuyorum, ve olanların hepsini bütün rahatsız olduğum konuları eşime ilettim. Sadece annesinin psikolojisinin iyi olmadığı ve ben onu arayıp soymadığım için böyle yaptığı. Kafaya takmamamı söylüyor. Bunlardan başka da bişey söylemiyor.
Uzun uzun okumak istemeyenler için özet geçeyim, kayınvalidem eşimden ve parasından besleniyor(hala). Ona çektiğim kredilerin benim borcum olduğunu iddia ediyor. Beni şişme bebekle bir tutmuşluğu var(tam olarak”şişme bebek alsaydık daha çok iş görürdü” demiş eşime mesajlarını gördüm). Ailemin hiç birşeyini sevmiyor ve düğünde de kavga oldu( beni altınla sattıklarını söylüyor ki altınlarımı kendim aldım omlarında kendisine aldı) sürekli yemek yapamadığımı pasaklı olduğumu ve sürekli hasta olduğumu söylüyor yani lafını sokuyor. Sonra da benim onu arayıp sormamı istiyor.
Kayınvalidem yüzünden yuvam yıkılsın istemiyorum ama bu düzen değişsin istiyorum artık bunaldım ve sabrım kalmadı.
yani boşanmayı ve boşanırsanız hayatınızın nasıl olacağını hiç düşünmediniz mi?Hiç düşünmedim …
Kabul etmiyor iki güne bir aricakmşım mesaj yazacakmışım sürekli arayıp soracskmışımEşini seviyorsan eşin sana iyiyse haftada 1 kez 5 dakikalık görüşme merhaba merhaba yapın.Baktiniz ileri gidiyor.İyi aksamlar deyin kapatın.
Çok iyi anlıyorum altın yumurtlayan tavuğu size kaptırmak istemiyorBekar sayılır ama değil eşim üç kardeş ve ailesine bugüne kadar hatta bugün bile bakan tek kişi ailede tek çalışan ve para getiren eşim yani evin süt veren tek ineği
Düşündüm sadece ayrıntılı düşünmedimyani boşanmayı ve boşanırsanız hayatınızın nasıl olacağını hiç düşünmediniz mi?
Aynen öyleÇok iyi anlıyorum altın yumurtlayan tavuğu size kaptırmak istemiyoreşiniz görüşsün konuşsun ama size ara sor demesin böyle bir şey beklemeye hakkı yok.
Kayınvalidem ve kendi annemle farklı illerdeyiz. Biz bizeymişiz o bizim annemizmiş alttan almamız gerekiyprmuş
Ne olacaksa olsun kafasındayım artıkKendi annem bana sisme bebek benzetmesi yapsam tepkimi sert koyarim. Kayinvalideyi sen düsün. Sahsen görüsmezdim. Esinizde bunun icin bosanacaksa keyfi bilir. Madem delisine sahip cikmiyor, onunla beraber yasasin
Kabul etmiyor iki güne bir aricakmşım mesaj yazacakmışım sürekli arayıp soracskm
Şişme bebek arasın onuKabul etmiyor iki güne bir aricakmşım mesaj yazacakmışım sürekli arayıp soracskmışım
Sizin annenizde, kayinvaldenizin size davrandığı gibi ve konuştuğu üslupla konuşsun eşinizle oda alttan aliversin, empatiyi ve denge kurmayı öğrenip idrak etsin beyefendi.Kayınvalidem ve kendi annemle farklı illerdeyiz. Biz bizeymişiz o bizim annemizmiş alttan almamız gerekiyprmuş
Sizin annenizde, kayinvaldenizin size davrandığı gibi ve konuştuğu üslupla konuşsun eşinizle oda alttan aliversin, empatiyi ve denge kurmayı öğrenip idrak etsin beyefendi.
Evlenen herkesten belli bir olgunluk beklenir. Bence asla ama asla eşinizi annesine3 karşı doldurmak doğru değil. Yaşadıklarıniz gerçek ama yine de senin annen bana böyle yaptı dedi vs bunlar hoş değil. Size bir şey söylediğinde gerekli cevabı verin içinizde tutmayın. Ancak o vakit senin annen bana bunu dedi / yaptı ben de cevap verdim dersiniz. Eşinizin yazışmalarını okumayın çünkü orada buna cevap veremezsiniz gereksiz sinir bozukluğu yaşarsınız.daha önceki konularımda bundan uzun uzun bahsetmiştim. Değişiklik olarak şu an kayınvalidemle görüşüp konuşmuyorum, ve olanların hepsini bütün rahatsız olduğum konuları eşime ilettim. Sadece annesinin psikolojisinin iyi olmadığı ve ben onu arayıp soymadığım için böyle yaptığı. Kafaya takmamamı söylüyor. Bunlardan başka da bişey söylemiyor.
Uzun uzun okumak istemeyenler için özet geçeyim, kayınvalidem eşimden ve parasından besleniyor(hala). Ona çektiğim kredilerin benim borcum olduğunu iddia ediyor. Beni şişme bebekle bir tutmuşluğu var(tam olarak”şişme bebek alsaydık daha çok iş görürdü” demiş eşime mesajlarını gördüm). Ailemin hiç birşeyini sevmiyor ve düğünde de kavga oldu( beni altınla sattıklarını söylüyor ki altınlarımı kendim aldım omlarında kendisine aldı) sürekli yemek yapamadığımı pasaklı olduğumu ve sürekli hasta olduğumu söylüyor yani lafını sokuyor. Sonra da benim onu arayıp sormamı istiyor.
Kayınvalidem yüzünden yuvam yıkılsın istemiyorum ama bu düzen değişsin istiyorum artık bunaldım ve sabrım kalmadı.
Essek kadar adamın kendi fikri yok. Siz psikopatin birinin istekleri için bu kadar asagilanma, hakareti niye çekiyorsunuz? Öyle konuşma vs çözmez bu işi. Rest çekin ya o kadınla görüşmem bu konu kapanır diye ya da giderim deyin. Ve zorla goruseceksin derse de inanın gitmek daha hayırlı. Allah'a bir can borcunuz var, niye bu zulumu çekeceksiniz evli kalmak uğruna?Annesi çok duygu sömürüsü yapıyor ve bu da inanıyor
Daha çok aşağılayıp onurunuzu kırsın diye mi ?Kabul etmiyor iki güne bir aricakmşım mesaj yazacakmışım sürekli arayıp soracskmışım
Düsünsene "Kizima senin yerine vibratör alsam daha cok isini görürdü" dermis annesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?