Eşim annesinin bana yaptıklarını kafaya takmamamı istiyor

Tam dayaklık bir kaynana

Bekar sayılır ama değil eşim üç kardeş ve ailesine bugüne kadar hatta bugün bile bakan tek kişi ailede tek çalışan ve para getiren eşim yani evin süt veren tek ineği
Çok iyi anlıyorum altın yumurtlayan tavuğu size kaptırmak istemiyor eşiniz görüşsün konuşsun ama size ara sor demesin böyle bir şey beklemeye hakkı yok.

Kayınvalidem ve kendi annemle farklı illerdeyiz. Biz bizeymişiz o bizim annemizmiş alttan almamız gerekiyprmuş

Kendi annem bana sisme bebek benzetmesi yapsam tepkimi sert koyarim. Kayinvalideyi sen düsün. Sahsen görüsmezdim. Esinizde bunun icin bosanacaksa keyfi bilir. Madem delisine sahip cikmiyor, onunla beraber yasasin

Kayınvalidem ve kendi annemle farklı illerdeyiz. Biz bizeymişiz o bizim annemizmiş alttan almamız gerekiyprmuş
Sizin annenizde, kayinvaldenizin size davrandığı gibi ve konuştuğu üslupla konuşsun eşinizle oda alttan aliversin, empatiyi ve denge kurmayı öğrenip idrak etsin beyefendi.

Vallahi şu kayinvalideler kendi annelerimiz gibi asla olamaz böle terbiyesizlikleri kendi analarımız yapmıyor bunlara anne bile demeyeceksin kayinvalide yada ismiyle hitap en mantıklısı her ne kadar eşimin anneside olsa ne büyüttü ne doğurdu yani

Evlenen herkesten belli bir olgunluk beklenir. Bence asla ama asla eşinizi annesine3 karşı doldurmak doğru değil. Yaşadıklarıniz gerçek ama yine de senin annen bana böyle yaptı dedi vs bunlar hoş değil. Size bir şey söylediğinde gerekli cevabı verin içinizde tutmayın. Ancak o vakit senin annen bana bunu dedi / yaptı ben de cevap verdim dersiniz. Eşinizin yazışmalarını okumayın çünkü orada buna cevap veremezsiniz gereksiz sinir bozukluğu yaşarsınız.
Eşiniz de ailesine saxece5 şöyle bir cümle kursa çok iyi olur " o benim eşim ve ona bu şekilde davranmanız ya da onun hakkında söyledikleriniz beni üzüyor"

Benim annem bölme olsaydı eşimi ona maruz bırakmazdım, değer verdiğim için...

Annesi çok duygu sömürüsü yapıyor ve bu da inanıyor
Essek kadar adamın kendi fikri yok. Siz psikopatin birinin istekleri için bu kadar asagilanma, hakareti niye çekiyorsunuz? Öyle konuşma vs çözmez bu işi. Rest çekin ya o kadınla görüşmem bu konu kapanır diye ya da giderim deyin. Ve zorla goruseceksin derse de inanın gitmek daha hayırlı. Allah'a bir can borcunuz var, niye bu zulumu çekeceksiniz evli kalmak uğruna?

Eşiniz annesinin o kadar lafına rağmen vır şey olmamış gibi davranmanızı istiyorsa size zerre kadar değer vermiyor demektir. Gerisini siz düşünün.

şişme kadın olayıyla ilgili farklı bir önerim olurdu ama çok ağır kaçar “ban”dırılırım

Olanların hiçbirini unutmak ve hoş görmek zorunda değilsiniz. Asıl eşiniz sizin alttan almayışınızı alttan alsın.

Düsünsene "Kizima senin yerine vibratör alsam daha cok isini görürdü" dermis annesi
Kesinlikle dese yeri var valla böylesine dibine kadar hak etmişBırakın ozaman eşine alttan al dediği gibi, alttan almayı erkeklik gururum gitti diye kanlı bıçaklı olur eşinin ailesiyle, ölümüne kinlenir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…