Eşim arabayı vermiyor

Ne acelen vardı, sende azcık bekar durup arabanı alıp gezip tozsaydın. Calisip babanın ıkı faturasını odeseydın, flort etseydin eglenseydın.
Otuzda evlenirdin.

Ben 23 yasindayken araba aldim gidip kendi kendime. En son 20 yasinda direksiyona oturmustum. Cocuklugumda babamin ogrettigi surus denemeleri haricinde tecrubem de yoktu yani. Aldim galeriden arabayi, ciktim yola tek basima. Oyle oyle alisilir. Ne ozel ders ne koca izni hepsi yalan dolan. Kendi basiniza yaparsiniz ne yapacaksaniz. Hayat boyu birileri oturmaz saginizda. Onunde sonunda kendinizle basbasasiniz.

Ne acelen vardı, sende azcık bekar durup arabanı alıp gezip tozsaydın. Calisip babanın ıkı faturasını odeseydın, flort etseydin eglenseydın.
Otuzda evlenirdin.
Acele etmedım aslında. Ben ehliyet aldım, sonra bırıktırıyordum. İşten cıktım kaldı öyle. Tabı babası bırıktırdıgımı duyunca özel araba almayı dusunme dedi. 20 binlik falan uygun bırsey alacaktım. 2 sene önce vardı o fıyatlara

Ben yürüyerek götürüyorum yine eziklendim.neden sürekli ediyorsun beni

Haklısınız. Ama şuan napayım kı. O evet demeden kursa gıtsem nolcak. Vermıyor arabayı

Çok acıklı ağlayacağım şuan.

Tanimasak üzüleceğim sana cıks olmuyor yani

Ya diyorum ki evlenmek ıcın acele ettin. Otuzda evlenseydın. Kardesın gıbı araba alıp az gezseydın. Hıcbısey yapmadan evlenmıssın, kendı isteklerin için soz hakkın yok?

Ya diyorum ki evlenmek ıcın acele ettin. Otuzda evlenseydın. Kardesın gıbı araba alıp az gezseydın. Hıcbısey yapmadan evlenmıssın, kendı isteklerin için soz hakkın yok?
Eşimle o zamanlar anlastık. Paranı topla al dedi. Sonra kpss calısmaya karar verdım falan. Atan al dıyor. Ama aılesı kıyameti koparacak emınım buna. Hele sıfır alsam kalpten giderler

Eşimle o zamanlar anlastık. Paranı topla al dedi. Sonra kpss calısmaya karar verdım falan. Atan al dıyor. Ama aılesı kıyameti koparacak emınım buna. Hele sıfır alsam kalpten giderler
ya gitsinler sen de sanki bunu istemiyo musun tovbe konusturmayin simdi beni

Ya ailesıne ne? İster kalpten gitsinler ister küsüp gitsinler.
Of of, babandan boyle korkup cekınmemıssındır hayatında.
Dı mı?

Anlamıyor ki. Onlar büyük hayat deneyimi bızden fazla dıyor. Vardır bildikleri dıyor
Bildikleri onlara kalsın der. Erkeklerin beyni bizden farklı çalışır anlaması için şunu demelisin “ ailenden kesinlikle tavsiye almak istemiyorum benim aklım bana yeter bak sakın istemiyorum saygısızlık yapmak istemiyorum kendi annemdende akıl almam ben söyle bana karışmasınlar” diye çıkış. Sonuç odaklı yani evet hayır yap yapma givi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…