- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
- 123
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Bana göre yenı degıl. 3 yasında sonucta. Eşime göre yeni. Hatta 4 yasındaAz önce yeni değil dedin ama
İnşallah bende alabılırımYooo hatta üstünü kendi ekledi evlilikte gizli saklı olmaz. Ama kendi arabamla daha rahatım
Ne acelen vardı, sende azcık bekar durup arabanı alıp gezip tozsaydın. Calisip babanın ıkı faturasını odeseydın, flort etseydin eglenseydın.Nerdee. Ben büyük hevesle ehlıyet aldım. Kız kardesım benden özendi gıttı o da ehlıyet aldı. Sonra kendıne araba aldı. Sevgılısı nın arabasını kendisinin arabasını rahatca sürüyor. Ben ömür boyu süremeyecek mıyım. İlerde cocugum olunca krese hep dolmusla mı gıtcem.
Diş buğdayına bizi de çağır gelelim teyzeleri olarakBenım ki daha yasına gırmedı, gecen gun altı ay kınası yaptım oto yıkamacı da.
Ben 23 yasindayken araba aldim gidip kendi kendime. En son 20 yasinda direksiyona oturmustum. Cocuklugumda babamin ogrettigi surus denemeleri haricinde tecrubem de yoktu yani. Aldim galeriden arabayi, ciktim yola tek basima. Oyle oyle alisilir. Ne ozel ders ne koca izni hepsi yalan dolan. Kendi basiniza yaparsiniz ne yapacaksaniz. Hayat boyu birileri oturmaz saginizda. Onunde sonunda kendinizle basbasasiniz.Ama siz aktıf araba sürüyorsunuz. Ben ehliyet alalı 1 seneyi gectı. Uzun yol harıcı sürmedim. Vermıyor. Ders alayım ögreneyım dıyorum. Onada hayır dıyor. Ee ben napacagım. Keske ehlıyet almasaydın.
Acele etmedım aslında. Ben ehliyet aldım, sonra bırıktırıyordum. İşten cıktım kaldı öyle. Tabı babası bırıktırdıgımı duyunca özel araba almayı dusunme dedi. 20 binlik falan uygun bırsey alacaktım. 2 sene önce vardı o fıyatlaraNe acelen vardı, sende azcık bekar durup arabanı alıp gezip tozsaydın. Calisip babanın ıkı faturasını odeseydın, flort etseydin eglenseydın.
Otuzda evlenirdin.
Yabannnnnnnn kahkaha attım sksjsjssjsjsjsjjsjsjsDiş buğdayına bizi de çağır gelelim teyzeleri olarak
Ben yürüyerek götürüyorumNerdee. Ben büyük hevesle ehlıyet aldım. Kız kardesım benden özendi gıttı o da ehlıyet aldı. Sonra kendıne araba aldı. Sevgılısı nın arabasını kendisinin arabasını rahatca sürüyor. Ben ömür boyu süremeyecek mıyım. İlerde cocugum olunca krese hep dolmusla mı gıtcem.
Haklısınız. Ama şuan napayım kı. O evet demeden kursa gıtsem nolcak. Vermıyor arabayıBen 23 yasindayken araba aldim gidip kendi kendime. En son 20 yasinda direksiyona oturmustum. Cocuklugumda babamin ogrettigi surus denemeleri haricinde tecrubem de yoktu yani. Aldim galeriden arabayi, ciktim yola tek basima. Oyle oyle alisilir. Ne ozel ders ne koca izni hepsi yalan dolan. Kendi basiniza yaparsiniz ne yapacaksaniz. Hayat boyu birileri oturmaz saginizda. Onunde sonunda kendinizle basbasasiniz.
Çok acıklı ağlayacağım şuan.Nerdee. Ben büyük hevesle ehlıyet aldım. Kız kardesım benden özendi gıttı o da ehlıyet aldı. Sonra kendıne araba aldı. Sevgılısı nın arabasını kendisinin arabasını rahatca sürüyor. Ben ömür boyu süremeyecek mıyım. İlerde cocugum olunca krese hep dolmusla mı gıtcem.
Ya diyorum ki evlenmek ıcın acele ettin. Otuzda evlenseydın. Kardesın gıbı araba alıp az gezseydın. Hıcbısey yapmadan evlenmıssın, kendı isteklerin için soz hakkın yok?Acele etmedım aslında. Ben ehliyet aldım, sonra bırıktırıyordum. İşten cıktım kaldı öyle. Tabı babası bırıktırdıgımı duyunca özel araba almayı dusunme dedi. 20 binlik falan uygun bırsey alacaktım. 2 sene önce vardı o fıyatlara
Yürüme mesafesinde olursa yürü tabıBen yürüyerek götürüyorumyine eziklendim.neden sürekli ediyorsun beni
Ben arabayi aliyorum deyin,alin ve cikin. Trafigin az oldugu sabah saatlerinde baslarsiniz ufak ufak. Herkes oyle ogreniyor.Haklısınız. Ama şuan napayım kı. O evet demeden kursa gıtsem nolcak. Vermıyor arabayı
Eşimle o zamanlar anlastık. Paranı topla al dedi. Sonra kpss calısmaya karar verdım falan. Atan al dıyor. Ama aılesı kıyameti koparacak emınım buna. Hele sıfır alsam kalpten giderlerYa diyorum ki evlenmek ıcın acele ettin. Otuzda evlenseydın. Kardesın gıbı araba alıp az gezseydın. Hıcbısey yapmadan evlenmıssın, kendı isteklerin için soz hakkın yok?
Habersiz almak ıstemıyorum. Gönülsüz zatenBen arabayi aliyorum deyin,alin ve cikin. Trafigin az oldugu sabah saatlerinde baslarsiniz ufak ufak. Herkes oyle ogreniyor.
ya gitsinler sen de sanki bunu istemiyo musun tovbe konusturmayin simdi beniEşimle o zamanlar anlastık. Paranı topla al dedi. Sonra kpss calısmaya karar verdım falan. Atan al dıyor. Ama aılesı kıyameti koparacak emınım buna. Hele sıfır alsam kalpten giderler
Ya ailesıne ne? İster kalpten gitsinler ister küsüp gitsinler.Eşimle o zamanlar anlastık. Paranı topla al dedi. Sonra kpss calısmaya karar verdım falan. Atan al dıyor. Ama aılesı kıyameti koparacak emınım buna. Hele sıfır alsam kalpten giderler
Bildikleri onlara kalsın der. Erkeklerin beyni bizden farklı çalışır anlaması için şunu demelisin “ ailenden kesinlikle tavsiye almak istemiyorum benim aklım bana yeter bak sakın istemiyorum saygısızlık yapmak istemiyorum kendi annemdende akıl almam ben söyle bana karışmasınlar” diye çıkış. Sonuç odaklı yani evet hayır yap yapma giviAnlamıyor ki. Onlar büyük hayat deneyimi bızden fazla dıyor. Vardır bildikleri dıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?