- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
- 123
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Bi de dıyor kı. Sonra eve gelcem karım evde olmayacak, gezecek dıyor.Beyin isten kacta cikiyor aksamları, yemekten sonra cikin tur atın. Öğretsin sana. Ogrendın dıye, her allahın dksı arabayla gezecek degılsın heralde.
Ben kendıme guvenıyorum da anahtarı vermıyor.O ayrı sen eğer araba kullanabiliyorsan alışıcaksan olabilir ben bilmiyorum tek başıma korkuyorum biraz.
Ne sığ bey'in var.Bi de dıyor kı. Sonra eve gelcem karım evde olmayacak, gezecek dıyor.
2 senedir ehliyetim var.Sadece uzun yollarda arabayı verıyor.Araba kapıda yatıyor.Özel ders alayım güzel öğretiyorlar diyorum vermek istemiyor.Sebebi sıfır olması, büyük olması, çok trafik olması, acemi olmam, debriyaj bitirirsin diyor.Atanınca kendime alayım diyorum. Babası özel arabayı napacaksın diyor. Annesi çocuk olunca verir diyor. Siz olsanız naparsınız. Ehliyetin hep cüzdanda mı yatacak?
O zaman ikna et ya da vericeksin ya kullanıcam diye çıkışBen kendıme guvenıyorum da anahtarı vermıyor.
Degil aslında da arabasını kıskanıyor cidden. Bozarım, masraf acarım dıye korkuyor.Ne sığ bey'in var.
Boyle bır tiple ortak payda da bulusmak cok zor.
Kadın evde temizlik yemek yapar kafasında galiba?
Baloncuk da çıktı mıAllah askina yazma bisey,her yazdigina ayri ayri gulmekten sumuklerim akti be vicdansiz
Bende bunu anlamıyorum. Çok hevesım var dıye ehliyet aldım. Sonra araba ıcın bırıktırıyordum.İşten cıktım falan yarım kaldı.Atla deve yapilmis ailenizde bu araba konusu. Mubarek herkes yorum yapmis. Size de o ehliyeti cuzdanda yatirmak duser bence.
Bende bunu anlamıyorum. Çok hevesım var dıye ehliyet aldım. Sonra araba ıcın bırıktırıyordum.İşten cıktım falan yarım kaldı.
E ozaman eski bir araba alsın.Degil aslında da arabasını kıskanıyor cidden. Bozarım, masraf acarım dıye korkuyor.
Öyle değil aslında.
Eşinin babaannesi üzerine alınan, baba oğul ortak ödenmiş bir araba bahsedilen.
Adam söz hakkına sahip bir noktada.
29 yaşındayım. Ben o zamanlar büyük hevesle para topluyordum.Babası da duyunca böyle dedıBu firsati onlara veren sizsiniz. Anlamayacak ne var ki?
Kac yasindasiniz bu arada?
Sanmıyorum. Soyadı aynı olunca kullanılıyor sanırım.alınacak arabada ne söz hakkı olabilir ki?
kadın çalışıp alıcam diyor. evdeki araba saçmalık zaten.
kaza yaparsa foyaları meydana çıkar diye vermiyor bence kocası.
Bırıktırdıgın parayla ıstedıgını yaparsın kıme ne?29 yaşındayım. Ben o zamanlar büyük hevesle para topluyordum.Babası da duyunca böyle dedı
Arabayı kullanacak olan sizsiniz. Önemli olan sizin kendinize güvenmeniz. Onun size güvenip güvenmemesinin bir önemi yok.Yaa bende korkuyorum ama ben kendıme guvenıyorum. Eşim bana guvenmıyor.
Alınacak arabada söz hakkı yok. Ama oglunun evi oldugu ıcın ıyılıgımızı ıstıyorlaralınacak arabada ne söz hakkı olabilir ki?
Sonra eşime dedim bak baban böyle diyor falan. Sen bakma ona alırsın falan dedi. Geçende dıyor ki. Ben dedım aılen karsı cıkar alma der. Dese nolacak. Düzenli maasın olunca sana kım ne dıycek dıyor
Yok ben bu araba ve nişanlı iken söylediği söz için dedim. Yoksa kendi araba almak isterse karışma hakkı yok tabi.alınacak arabada ne söz hakkı olabilir ki?
Bence evdekini kullanmak için bahane bunlar. Araba eşinin bile değil banaannenin engelli aracı.alınacak arabada ne söz hakkı olabilir ki?
Atanınca zaten 1 sene bırıktırmeyi düsünüyorum. Aılesıne de kredı cekıp alana kadar bırsey demıycem. Eşime de ıcın rahat olsun arabanı kullanmayacağım dıycemBırıktırdıgın parayla ıstedıgını yaparsın kıme ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?