Eşim arabayı vermiyor

Yok zaten ona aldıktan sonra söylerız dıycem

Ya ailesıne ne? İster kalpten gitsinler ister küsüp gitsinler.
Of of, babandan boyle korkup cekınmemıssındır hayatında.
Dı mı?
Tabiki hayır. Babam tamam alkolıktı falan ama bu konuda alın derdi. Babası gerek yok dıyor. Ama onları ilgilendirmiyor. Sonucta para istemiyorum kımseden

Yaa aşırı sinirlenirler ve bize kızarlar yani
kac yasindasiniz 3 mu? kendi paranizla alacaginiz arabaya kim kizabilir? hadi hadsizlik yaptilar kizdilar siz niye onemsersiniz?

bence derdinizi cozmek degil sohbet etmek istiyor sizin caniniz. edelim o zaman

Eşimle o zamanlar anlastık. Paranı topla al dedi. Sonra kpss calısmaya karar verdım falan. Atan al dıyor. Ama aılesı kıyameti koparacak emınım buna. Hele sıfır alsam kalpten giderler
Hoşuna gider dimi sinir olmaları. Arabayı alınca git evlerine gözlerinin önünde anahtarı salla

kac yasindasiniz 3 mu? kendi paranizla alacaginiz arabaya kim kizabilir? hadi hadsizlik yaptilar kizdilar siz niye onemsersiniz?

bence derdinizi cozmek degil sohbet etmek istiyor sizin caniniz. edelim o zaman
Ben sormasa danısmasam da söylerler. Dırek almayın ne gerek var derler. Eşim al diyorda. O da onları dınler

Ben sormasa danısmasam da söylerler. Dırek almayın ne gerek var derler. Eşim al diyorda. O da onları dınler
yukarida yazmislar valla sizi tanimasak yazik yaaa geline bak kayinpederden nasil cekiniyor deriz. caniniz isteyince istediginizi soyluyorsunuz insanlara, is kendi paranizla araba almaya gelince mi korkuyorsunuz? gerci daha ortada atanma yok para yok.

Yok zaten ona aldıktan sonra söylerız dıycem
Aaa hayıe almadan söyliceksin. Yorummu yaptılar ben öyle istedim anne mutluyum böyle diceksin. Kaçarak çözemezsin. Neden aldın derlerse almak istedim anne diceksin. Kocam razı ben razı sicilsin. Hatta sağol anne kazasıs belasız iyi günlerde kullanırım diye dalgaya al hatta. En sevmediğim şeydir birinin hayatım hakkında en ufak yorum yapması. Asla tahammül edemem. Görümcem aldığım malzemeye karıştı diye canım istedi aldım sorun ne demiştim dahada tek kelime etmediler. Basa basa araba alcam diyin. Dillendirin.

Buraları yokuş ve trafık fazla. Kendıme guvenım var. Ders alsam bırkac kez bu arabada rahat sürerim ama anahtarı almak sıkıntı
Niye anahtari koynunda mi sakliyor ayol? Alin cikin. Ders de alsaniz yine kendi arabanizla alacaksiniz sonucta,hocalar oyle uygun goruyor genelde

Ya onlar kızar ben gene dınlemem alacagım derim de. Eşim ya alma derse onları dınleyıp

Niye anahtari koynunda mi sakliyor ayol? Alin cikin. Ders de alsaniz yine kendi arabanizla alacaksiniz sonucta,hocalar oyle uygun goruyor genelde
Önce 2 saat kurs arabasıyla, sonra kendı arabamız la. Cok guzel 2 hoca buldum. Eşime gösterdim. Yüzünü görseniz. Yüzü asıldı. Moralı bozuldu. Kesınlıkle kullanmamı ıstemıyor.

Ya onlar kızar ben gene dınlemem alacagım derim de. Eşim ya alma derse onları dınleyıp
tamam ona da aynisini soyleyin. aga biz simdi size her seyi git buna bunu soyle suna sunu soyle diye ezberlettirelim mi? agziniz var konusun yani caniniz isteyince nasil konusuyorsunuz bu konuda da konusun. yani magdur falan degilsiniz aslinda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…