- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.157
- 598
- 41
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Heh aynen boyle.Atanınca zaten 1 sene bırıktırmeyi düsünüyorum. Aılesıne de kredı cekıp alana kadar bırsey demıycem. Eşime de ıcın rahat olsun arabanı kullanmayacağım dıycem
Çünkü karsı cıkmalarından korkuyorum. Eşim şuan atanınca almama olumlu bakıyor. Ama aılesı aldırma dıye eşime işleyecek. O da onlara asla hayır diyemez. O da o zaman alma dıyeceksen niye ailesini öne sürüyorsun?
karşı çıkarlar dersen onlara o hakkı vermiş olursun.
3 yaşında araba. Çokta yeni degil. Yok depriyajı eskıtırsın, yok çarparsın falan bin tane bahane sundu.Bence evdekini kullanmak için bahane bunlar. Araba eşinin bile değil banaannenin engelli aracı.
Çünkü karsı cıkmalarından korkuyorum. Eşim şuan atanınca almama olumlu bakıyor. Ama aılesı aldırma dıye eşime işleyecek. O da onlara asla hayır diyemez. O da o zaman alma dıyecek
İyiligimizi istiyorlar derken eşim hep böyle der. Onlar senın ıyılıgını ıstıyorsen niye ailesini öne sürüyorsun?
karşı çıkarlar dersen onlara o hakkı vermiş olursun.
Bizim araba 16 yaşında3 yaşında araba. Çokta yeni degil. Yok depriyajı eskıtırsın, yok çarparsın falan bin tane bahane sundu.
Eşiniz tepkı göstermedi mi. Eşten gizli mi çektiniz. Bende ayrı almayı dusunuyorumValla çektim kredi aldım arabamı. Erkeklerin arabası canından kıymetli olur. Bayanla kendi arabanızı alın
Ay sen hele bir atan da kedicik, sonrası meseleleri o zaman dert et.Çünkü karsı cıkmalarından korkuyorum. Eşim şuan atanınca almama olumlu bakıyor. Ama aılesı aldırma dıye eşime işleyecek. O da onlara asla hayır diyemez. O da o zaman alma dıyecek
İyiligimizi istiyorlar derken eşim hep böyle der. Onlar senın ıyılıgını ıstıyor
Keske bızımkı de 16 yasında olsaydı. En azından sürerdim. 3yasında olsa nolacak süremıyorumBizim araba 16 yaşındaeziklendim
Anlamıyor ki. Onlar büyük hayat deneyimi bızden fazla dıyor. Vardır bildikleri dıyordemiyor musun eşine kaç yaşında kadınım salak mıyım kendi iyiliğimi düşünemeyeyim.
Benım ki daha yasına gırmedı, gecen gun altı ay kınası yaptım oto yıkamacı da.Keske bızımkı de 16 yasında olsaydı. En azından sürerdim. 3yasında olsa nolacak süremıyorum
Atansamda aldırmazVermez vermez bilirim
Az önce yeni değil dedin amaKeske bızımkı de 16 yasında olsaydı. En azından sürerdim. 3yasında olsa nolacak süremıyorum
Nerdee. Ben büyük hevesle ehlıyet aldım. Kız kardesım benden özendi gıttı o da ehlıyet aldı. Sonra kendıne araba aldı. Sevgılısı nın arabasını kendisinin arabasını rahatca sürüyor. Ben ömür boyu süremeyecek mıyım. İlerde cocugum olunca krese hep dolmusla mı gıtcem.Benım ki daha yasına gırmedı, gecen gun altı ay kınası yaptım oto yıkamacı da.
Yooo hatta üstünü kendi ekledi evlilikte gizli saklı olmaz. Ama kendi arabamla daha rahatımEşiniz tepkı göstermedi mi. Eşten gizli mi çektiniz. Bende ayrı almayı dusunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?