- 24 Ekim 2014
- 59.306
- 330.152
- 698
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Yaşam koçu olduk. IBAN mı atsak acabatamam ona da aynisini soyleyin. aga biz simdi size her seyi git buna bunu soyle suna sunu soyle diye ezberlettirelim mi? agziniz var konusun yani caniniz isteyince nasil konusuyorsunuz bu konuda da konusun. yani magdur falan degilsiniz aslinda.
deminden beri anlaşılsın diye yazıyorum araba taa babannenin üstüne engelli olduğu için çok ucuza alabiliyorlar.Ama torun ve karısı arabaya delice sahip çıkıp paylaşamıyorlar.bir allahın kulu üye de demiyor ki kimin arabasını paylaşıyorsunuz?devlet torunla onun karısına mı uyguna verdi arabayı yoksa gerçekten ihtiyacı olan babanneye mi demiyor yahuu pesss.al kullan al kaçır senin hakkın diyorlar üstüne bir de.kac yasindasiniz 3 mu? kendi paranizla alacaginiz arabaya kim kizabilir? hadi hadsizlik yaptilar kizdilar siz niye onemsersiniz?
bence derdinizi cozmek degil sohbet etmek istiyor sizin caniniz. edelim o zaman
Para senin olmazsa herkes neler der neler .Ona da ailesi 2.ci arabaya ne gerek var diyor
Bence evdekini kullanmak için bahane bunlar. Araba eşinin bile değil banaannenin engelli aracı.
Ben dedimdeminden beri anlaşılsın diye yazıyorum araba taa babannenin üstüne engelli olduğu için çok ucuza alabiliyorlar.Ama torun ve karısı arabaya delice sahip çıkıp paylaşamıyorlar.bir allahın kulu üye de demiyor ki kimin arabasını paylaşıyorsunuz?devlet torunla onun karısına mı uyguna verdi arabayı yoksa gerçekten ihtiyacı olan babanneye mi demiyor yahuu pesss.al kullan al kaçır senin hakkın diyorlar üstüne bir de.
Düşündümde ben olsam bende vermemsıfır olması, büyük olması,
Atansamda ben istedigımi alamayacağım. Yani çalışıp parayı eve getiren bırı olacagım. Benım hevesım vardı. Atanıp kendime araba almakPara senin olmazsa herkes neler der neler .
Allah aşkına artık otur sadece derslerine odaklan . Bak bir adamla evleniriz evet kocamız olur , hayat arkadaşımız olur ama yeri de gelir bizi kimsenin acıtmadığı kadar acıtır . Aileler de çocuklarını atamaz satamaz . Yani evlat benim canım der .
O yüzden kendi işine bak sen . Dersine bak . Atan , paran olsun vs vs . Sürekli aynı noktaya geliyoruz açtığın başlıklarda . Eş ve ailesine takılıp kalmışsın .
Geç onları .
Dimi ya bi bakınca haklı gibiDüşündümde ben olsam bende vermem
Bölümün ney neyden atanmak istiyorsunOnlara göre eve giren para ogullarının sonucta. Yanı 1 eve 2araba gereksız. Bu yüzden istemıyorlar
Adam kesinlikle haklı benceDimi ya bi bakınca haklı gibi
Valla bozulursa bozulsun. Kendi problemi. Hic tinlamayin.Önce 2 saat kurs arabasıyla, sonra kendı arabamız la. Cok guzel 2 hoca buldum. Eşime gösterdim. Yüzünü görseniz. Yüzü asıldı. Moralı bozuldu. Kesınlıkle kullanmamı ıstemıyor.
Kk bdv bölümü konu açma müdürüBölümün ney neyden atanmak istiyorsun
O engelli vergi indirimini bizim okuldan bir arkadaşta kullanıyor . Eniştesinin üstüne aldı arabayı , bir de öğretmenler odasında şöyle ucuza geldi böyle ucuza geldi diye anlatıyordu . Vergi kaçakçılığının farklı bir versiyonu değil mi bu anlattığınız ? Ben pek bilmiyorum ama sanırım vergi geliri azalıyor devletin ve hizmetleri aksamaz mı dedim .deminden beri anlaşılsın diye yazıyorum araba taa babannenin üstüne engelli olduğu için çok ucuza alabiliyorlar.Ama torun ve karısı arabaya delice sahip çıkıp paylaşamıyorlar.bir allahın kulu üye de demiyor ki kimin arabasını paylaşıyorsunuz?devlet torunla onun karısına mı uyguna verdi arabayı yoksa gerçekten ihtiyacı olan babanneye mi demiyor yahuu pesss.al kullan al kaçır senin hakkın diyorlar üstüne bir de.
Hele bir atan , ben 2 tane araba değiştirdim . Ha baktın işin var , maaşın var ama hala sana sorun mu çıkarıyor bu adam , sen yoluna ben yoluma dersiniz .Atansamda ben istedigımi alamayacağım. Yani çalışıp parayı eve getiren bırı olacagım. Benım hevesım vardı. Atanıp kendime araba almak
aynen öyle hocam engelli kullanmıyorsa ya da onun kullanması devamlı olarak sağlanmıyorsa basbayağı vergi kaçakçılığına giriyor.çok çok uyguna geliyor çünkü lüks araçlar.engelli vatandaşlarımızın şehit ailelerimizin sonuna dek hakkıdır ama torun ve gelini binince bir de paylaşamayınca zoruma gitti.konu eşin arabasını vermemesi değil ki bambaşka burada.haksız mıyım?O engelli vergi indirimini bizim okuldan bir arkadaşta kullanıyor . Eniştesinin üstüne aldı arabayı , bir de öğretmenler odasında şöyle ucuza geldi böyle ucuza geldi diye anlatıyordu . Vergi kaçakçılığının farklı bir versiyonu değil mi bu anlattığınız ? Ben pek bilmiyorum ama sanırım vergi geliri azalıyor devletin ve hizmetleri aksamaz mı dedim .
Epey bir sinirlendi en son benim arabamı kıskanıyorsun sen dedi . Ben de pes dedim .
Erkekler hep sinirlenir , İstanbul’da olsaydın ben sana öğretirdim . 3 tane arkadaşa yardım etmiştim.Benimde var 2018den beri ama daha 1 defa bile trafiğe çıkmadım uzun yolda bile vermedi
Sürmeye sürmeye unutmuşm resmen
Dün 2 tur sürim dedim 2 3 hata yaptm hemen sinirlendi, dedim senle pratik falan yapılmaz al arabanı
Haklısın ama işte tatlı mı geliyor nedir anlamıyorum ! Ben zaten o arabaya binmeye korkarım , bana Azrail gibi gelir . Ama işte burda konu bizim sıfır kilometre arabamız var vs bence yani .aynen öyle hocam engelli kullanmıyorsa ya da onun kullanması devamlı olarak sağlanmıyorsa basbayağı vergi kaçakçılığına giriyor.çok çok uyguna geliyor çünkü lüks araçlar.engelli vatandaşlarımızın şehit ailelerimizin sonuna dek hakkıdır ama torun ve gelini binince bir de paylaşamayınca zoruma gitti.konu eşin arabasını vermemesi değil ki bambaşka burada.haksız mıyım?
Ben bu yüzden ayrılmak istemiyorum. Bu yüzden ayrılmak saçma geliyor açıkçası. Çünkü aldatma yok başka bırsey yok. Haklısınız. Bi puanımı alsam.Hele bir atan , ben 2 tane araba değiştirdim . Ha baktın işin var , maaşın var ama hala sana sorun mu çıkarıyor bu adam , sen yoluna ben yoluma dersiniz .
Önce dersinize çalışın .
ama işte böyle yapanlara toplumca karşı çıkmalıyız.al arabayı kullan keyfine bak dememeliyiz sanalda bile olsa.bu şekilde 5 yılda bir araba alıp sonra onu pahalıya satıp tekrar vergi indiriminden faydalanıp alanlar var akrabaları üstüne.bu neye benziyor biliyormusunuz eşiyle yalandan boşanıp aslında aynı evde yaşayıp anne babalarının maaşını alanlara benziyor.Haklısın ama işte tatlı mı geliyor nedir anlamıyorum ! Ben zaten o arabaya binmeye korkarım , bana Azrail gibi gelir . Ama işte burda konu bizim sıfır kilometre arabamız var vs bence yani .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?