Eşim arabayı vermiyor

Sürmeyince cıdden unutuluyor

Az önce al ders dıyor. Uyku sersemi mı bılmıyorum. Ben kendıme baya guvenıyorum da eşimin güvenini nasıl saglarım bılmıyorum
Ama trafik ortamı çok farklı ortam trafik canavari kaynıyor eşinle ızinli günlerinde trafiğe çık onunla olursan verir ve ters birseyde müdahale eder

Ama trafik ortamı çok farklı ortam trafik canavari kaynıyor eşinle ızinli günlerinde trafiğe çık onunla olursan verir ve ters birseyde müdahale eder
Yok zaten ben iyi bir hocadan ders alacagım. Sonra hep eşimle cıkarım. Önce yakın cevrelerde sürüp tecrube kazanacağım. Sonra alısırım herhalde

Aynen , sorsan herkes çok seviyor ülkesini , asla hırsızlık yapmaz , asla haram yemez , asla şeytana uymaz ki bizim okuldaki arkadaş tüm bu konularda çok hassas ve bazen vaaz verir yeri geldiğinde .
Görümcemin bir akrabası da boşanmışlar resmiyette ama evlilermiş aynı evde yaşıyorlarmış . Güya borçlulardan kaçıyorlarmış onlar da .
Ama Allah maaşlarına bereket vermiyor ben onu farkettim . Bir şekilde o sakındıkları para çıkıyor ceplerinden.

+1000000000000000000000000

Yok zaten ben iyi bir hocadan ders alacagım. Sonra hep eşimle cıkarım. Önce yakın cevrelerde sürüp tecrube kazanacağım. Sonra alısırım herhalde
Eşim tekrardan vaz geçti diye başlık açarsınız yarın bir gün. Lütfen kendinize saygı duyun ve bir iş bulun . Para kazanmanın verdiği öz güveni yaşayın . Eşinizin de size tavırlarının değiştiğini göreceksiniz . Bol bol kitap okuyun lütfen

+10000000000

Hep bana diyor ki atanınca beni boşarsın. Neden boşayayım. Parayı bulunca bırakırsın beni diyor. Bırakma gibi düşüncem yok tabiki. Sadece bana saygı duymasını istiyorum. Başka konu açmayacağım. Yazın işe girmeyi dusunuyorum zaten.

Hala düz vites araba üretiliyor mu? Ben 22 senedir otomatik vites kullanıyorum. Çok rahat, çok kolay. Acemiliğimi atmam 6 ayımı aldı. O esnada küçük bir kaza geçirdim, virajı alamadım. Aslında uzun vadeye yayıp boş arazilerde sürüş yapmak daha doğru olurdu. Ben tez canlı olduğum için trafiğe çıktım hemen. Onun dışında 22 senedir kamyon şöförü gibiyimdir evelallah. Eşinizin sizden arabayı esirgemesi çok acı. Siz müşterek bir hayat kuruyorsunuz. Senin paran, param, senin araban benim arabam diye malları bölüşmeniz çok tuhaf. Biz görmedik böyle. Evlilikte herşey mal, mülk, çoluk çocuk, sorumluluk...vs ortaktır.

Bak işte eşin senin çaresizliğini kullanıyor . Sen eğer kendine yetersen İnan başkası hiiiiiçççç umrunda olmaz . Her çalışan kadın kocasını boşamıyor ki ? Demek ki adam kendini biliyor . Tahammül edilemeyecek biri olduğunu biliyor . Yaza kadar kendini geliştir iyice , ne iş yapmak istiyorsun bilmiyorum ama işine faydası olacaksa yabancı dilinizi geliştirin .. İşinizle ilgili tecrübeli kişilerin paylaşımlarını vs takip edin .

Tabiki öyle. İleride otomatik alırız rahat sürersin dıyor ama kimbilir ne zaman. Ben sadece araba büyük diye korkuyorum. İçinde ufacık kalıyorum

Okullara başvurmayı düşünüyorum. Şuan zaten alan çalışıyorum. Aslında bu yılda birkaç okul buldum ama eve uzaktı. Yeni evliydim.Hem ev hem iş cesaret edemedim. Aslında merhametli cok iyi biri. Kendini hıc begenmıyor. Ben vasıfsızım hayatta hıcbırsey basaramadım dıyor. Hep böyle kendını yeriyor. Ben övsemde hayır ben öyle degılım dıyor. 4 ay sonra sınava gırecegım. Normalde gunduz ders calısıyorum. Ama ramazanla gece sistemine gececegım. İnsallah ıyı bır puan alırım. Sonrası gercekten kolay

Tabiki öyle. İleride otomatik alırız rahat sürersin dıyor ama kimbilir ne zaman. Ben sadece araba büyük diye korkuyorum. İçinde ufacık kalıyorum
Büyük araba zordur. Parkı zordur, yukarda kaldığı için binek arabalarının görüş açısı daralır. Çok benzin tüketir. Hele düz vites. Elimi sürmedim. Onu nasıl ayarlıyorlar hiç anlamıyorum. Debriyaj işin içine girince çok karışık. Trafikte istop etme riskine cesaret edemem ben. Jeep nefret ederim. 1 saat yol sür, 10 saat kadar yorulursun. Ağırdır. Eşinin niyeti varsa küçük Opel Corsa, Vw Polo gibi küçük, seri bir araba aldır. Maddi durumunuz iyiyse Audi A1, BMW 1 serisi, Mercedes A serisi güzel. Muhakkak Alman arabası aldır. Dayanıklı ve konforlu olur. Acemiliğin geçene kadar bir hocadan ders al. Sen iyi olsan bile trafik karşındakinin de iyi olmasına bağlı. Biri önüne kırar, alkolü olur. Kaza ihtimali yüksek.

Şehir dısında trafigin az oldugu yerlerde rahatım. Ama yogun trafıge hıc cıkmadım. Araba kendı kendını park edebılıyor

Yaw hala mı?

Yani siz hala ve samimiyetle atanacağınıza inanıyor musunuz?

Fizik öğretmenliğinin taban puanı kaç diye üşenmedim baktım, 74-75 arası geziyor. Kaç kişilik kontenjan açıyor, 150-200 arası. Yani atanmak için kaymaları da hesaba katarsak branşınızın max ilk 250si içine girmek lazım.

O iş de senelerdir burada böyle çen çen çen konu açmakla olmaz.

Ben İngilizceciyim, size 10 senede verilen toplam kontenjan bize bir senede verilir genelde. Buna rağmen şubattan temmuza kadar köpek gibi ders çalıştım, insanlarla tüm sosyal bağlarımı kestim, kastırıp 300. oldum ki gönlüme göre bir yere atanayım.

Yıllardır konu açıp duruyorsunuz, siz buralarda kendinizi pışpışlarken, "atanayım da..." diye giden cümleler kurarken millet çatır çatır atanıp eze eze maaşını yiyor, arabasının hakkını veriyor sağda solda gönlüne göre gezerek.

Siz domestik ev hanımı olacaksınız kabul edin rahat edin yahu. Barışın yani. Atanmak falan anca dilinizde sizin. Eşinizin ve hatta eşinizin ailesinin izin verdiği ölçüde nir yaşantıyla gidecek yani bu iş.

O arabayı da size vermezler. Çünkü nasıl versinler aslında teknik olarak kendilerinin bile değil. Gözünüz yiyorsa babaanneyi ikna edin. Hani malın sahibi o ya.

Eşinizin de sünepenin teki olduğunu düşünüyorum.

Dellendim yaw gece gece, ne acayip insansınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…