- 10 Nisan 2014
- 43.775
- 116.412
- 798
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
hay ağzınıza sağlık hocam duygularıma tercüman olmuşsunuz resmen.iyi ki sizin gibi aklı başında öğretmenlerimiz var.geleceğe daha umutla baktım inanın.her yazdığınız satıra imzamı atarım.sevgilerYaw hala mı?
Yani siz hala ve samimiyetle atanacağınıza inanıyor musunuz?
Fizik öğretmenliğinin taban puanı kaç diye üşenmedim baktım, 74-75 arası geziyor. Kaç kişilik kontenjan açıyor, 150-200 arası. Yani atanmak için kaymaları da hesaba katarsak branşınızın max ilk 250si içine girmek lazım.
O iş de senelerdir burada böyle çen çen çen konu açmakla olmaz.
Ben İngilizceciyim, size 10 senede verilen toplam kontenjan bize bir senede verilir genelde. Buna rağmen şubattan temmuza kadar köpek gibi ders çalıştım, insanlarla tüm sosyal bağlarımı kestim, kastırıp 300. oldum ki gönlüme göre bir yere atanayım.
Yıllardır konu açıp duruyorsunuz, siz buralarda kendinizi pışpışlarken, "atanayım da..." diye giden cümleler kurarken millet çatır çatır atanıp eze eze maaşını yiyor, arabasının hakkını veriyor sağda solda gönlüne göre gezerek.
Siz domestik ev hanımı olacaksınız kabul edin rahat edin yahu. Barışın yani. Atanmak falan anca dilinizde sizin. Eşinizin ve hatta eşinizin ailesinin izin verdiği ölçüde nir yaşantıyla gidecek yani bu iş.
O arabayı da size vermezler. Çünkü nasıl versinler aslında teknik olarak kendilerinin bile değil. Gözünüz yiyorsa babaanneyi ikna edin. Hani malın sahibi o ya.
Eşinizin de sünepenin teki olduğunu düşünüyorum.
Dellendim yaw gece gece, ne acayip insansınız.
Aaaa zümrem tebrik ediyorum sizi . Hangi kademede başladın ? Hayırlı olsun .Yaw hala mı?
Yani siz hala ve samimiyetle atanacağınıza inanıyor musunuz?
Fizik öğretmenliğinin taban puanı kaç diye üşenmedim baktım, 74-75 arası geziyor. Kaç kişilik kontenjan açıyor, 150-200 arası. Yani atanmak için kaymaları da hesaba katarsak branşınızın max ilk 250si içine girmek lazım.
O iş de senelerdir burada böyle çen çen çen konu açmakla olmaz.
Ben İngilizceciyim, size 10 senede verilen toplam kontenjan bize bir senede verilir genelde. Buna rağmen şubattan temmuza kadar köpek gibi ders çalıştım, insanlarla tüm sosyal bağlarımı kestim, kastırıp 300. oldum ki gönlüme göre bir yere atanayım.
Yıllardır konu açıp duruyorsunuz, siz buralarda kendinizi pışpışlarken, "atanayım da..." diye giden cümleler kurarken millet çatır çatır atanıp eze eze maaşını yiyor, arabasının hakkını veriyor sağda solda gönlüne göre gezerek.
Siz domestik ev hanımı olacaksınız kabul edin rahat edin yahu. Barışın yani. Atanmak falan anca dilinizde sizin. Eşinizin ve hatta eşinizin ailesinin izin verdiği ölçüde nir yaşantıyla gidecek yani bu iş.
O arabayı da size vermezler. Çünkü nasıl versinler aslında teknik olarak kendilerinin bile değil. Gözünüz yiyorsa babaanneyi ikna edin. Hani malın sahibi o ya.
Eşinizin de sünepenin teki olduğunu düşünüyorum.
Dellendim yaw gece gece, ne acayip insansınız.
Yeni araba almissiniz otomotik alsaydiniz keske esinizinde debriyaj derdi olmazdi pratik yapmanizada gerek kalmazdi ama neyse simdiki duruma gelecek olursak esinizin size arabayi vermeme gibi lüksü yok o araba ortaktir esinizin degil sizinde rahat etmeys hakkiniz var sakin buna boyun egmeyin2 senedir ehliyetim var.Sadece uzun yollarda arabayı verıyor.Araba kapıda yatıyor.Özel ders alayım güzel öğretiyorlar diyorum vermek istemiyor.Sebebi sıfır olması, büyük olması, çok trafik olması, acemi olmam, debriyaj bitirirsin diyor.Atanınca kendime alayım diyorum. Babası özel arabayı napacaksın diyor. Annesi çocuk olunca verir diyor. Siz olsanız naparsınız. Ehliyetin hep cüzdanda mı yatacak?
En son vercem dıyor ama içinden gelerek demıyor. Neyse yaz gelsın de insallahYeni araba almissiniz otomotik alsaydiniz keske esinizinde debriyaj derdi olmazdi pratik yapmanizada gerek kalmazdi ama neyse simdiki duruma gelecek olursak esinizin size arabayi vermeme gibi lüksü yok o araba ortaktir esinizin degil sizinde rahat etmeys hakkiniz var sakin buna boyun egmeyin
O araba esinizin degil cok sinir oldum simdi vermemek nedir yaEn son vercem dıyor ama içinden gelerek demıyor. Neyse yaz gelsın de insallah
Ben de kocama arabayı vermiyorum. Alıp gidebilirsin izin vermesi gerekmiyor. Senin benim yok sonuçta. Bir kere cesaret edip çıkarsan devamı gelir.2 senedir ehliyetim var.Sadece uzun yollarda arabayı verıyor.Araba kapıda yatıyor.Özel ders alayım güzel öğretiyorlar diyorum vermek istemiyor.Sebebi sıfır olması, büyük olması, çok trafik olması, acemi olmam, debriyaj bitirirsin diyor.Atanınca kendime alayım diyorum. Babası özel arabayı napacaksın diyor. Annesi çocuk olunca verir diyor. Siz olsanız naparsınız. Ehliyetin hep cüzdanda mı yatacak?
Bekarken aldı. Evliyken alsa daha da ısrarcı olurdum. Ama böyle arabayı kıskanması cok zoruma gıttı. Cıdden tüm hevesımı bıktırdı. Araba benden kıymetlı.O araba esinizin degil cok sinir oldum simdi vermemek nedir ya
Eşim diyor ki sonra akşam eve gelcem karım yok. Nerde gezmede dıyor. Arkadasım var bı tane. Bu kızın 2 cocugu var. Dısarıda cok gorusemeyız. Onla gezerim dıye de korkuyor. Şimdi bıraz ona baglıyız gezmek ıcın. Alır cıkarım dıye de korkuyor. Kendı söyledı. Yazın iyi hocadan ders alacagım. Bir iki kez cıksam gerisi gelir herhaldeBen de kocama arabayı vermiyorum. Alıp gidebilirsin izin vermesi gerekmiyor. Senin benim yok sonuçta. Bir kere cesaret edip çıkarsan devamı gelir.
Bekarken almasi neyi degistirir ki siz evlisiniz. Altininiz falan varsa bozdurun kendinize araba alin o zaman. Ataninca alirim kafasina girmeyin omur boyu atanamayabilirsiniz bunh bilemezsinizBekarken aldı. Evliyken alsa daha da ısrarcı olurdum. Ama böyle arabayı kıskanması cok zoruma gıttı. Cıdden tüm hevesımı bıktırdı. Araba benden kıymetlı.
Çok teşekkür ederim nezaketiniz için.hay ağzınıza sağlık hocam duygularıma tercüman olmuşsunuz resmen.iyi ki sizin gibi aklı başında öğretmenlerimiz var.geleceğe daha umutla baktım inanın.her yazdığınız satıra imzamı atarım.sevgiler
Hocam ben yıl belirtmemişim, bu anlattıklarım 2011 yılında yaşandı :)Aaaa zümrem tebrik ediyorum sizi . Hangi kademede başladın ? Hayırlı olsun .
Haklısınız orası da var. Altınlar kv de. Onlar saklıyor. Yazın kasaya atmayı dusunuyorum. Bozdurmayı dusunmuyorum. İşte bu yuzden ders alıp bunu sürmem gerekBekarken almasi neyi degistirir ki siz evlisiniz. Altininiz falan varsa bozdurun kendinize araba alin o zaman. Ataninca alirim kafasina girmeyin omur boyu atanamayabilirsiniz bunh bilemezsiniz
Eşim diyor ki sonra akşam eve gelcem karım yok. Nerde gezmede dıyor. Arkadasım var bı tane. Bu kızın 2 cocugu var. Dısarıda cok gorusemeyız. Onla gezerim dıye de korkuyor. Şimdi bıraz ona baglıyız gezmek ıcın. Alır cıkarım dıye de korkuyor. Kendı söyledı. Yazın iyi hocadan ders alacagım. Bir iki kez cıksam gerisi gelir herhalde
Neden vermıyor ki sizinki de. Ben cok sinir oldum bugun. Kendımı kotu hissettirdi. Araba benden kıymetlı resmen.Benm eşimde aynı malesef kavga dövüş hala yüzsüz vermiyor arabayı kapının önünde yatıyor hassas bı konum bu benimde bende napsM ne etsem diye bakıyorum
Yokuş olmasa ve cok trafık olmasa coktan kacırmıstım. Ama yazın gercekten duzgun bı hocadan ders alacagım. Bana iyice ögretsın. Gerisi gelır.eşim de bana zamanla guvenır bencearaba bunun için değil mi zaten? Rahat rahat gezebilmek de bir ihtiyaç sonuçta. Bence eşinin bu fikri aşması gerekiyor. Onun ikna olmasını beklersen işin zor. İkna etmeye çalışma bence lazım olunca al git. Birkaç defa böyle yaparsan alışır bence
aylarca kaç üye buralarda zaman harcama ders çalış atan dedi.ok ledi ama ertesi gün gene konu açtı.o yüzden katıldım size atanmasının çok zor olduğu konusunda.bir de yaşlı engelli bir kadının hakkı olan arabayı paylaşamayınca gelin hanım artı öğretmen adayı hanım sözün bittiği yer dedimÇok teşekkür ederim nezaketiniz için.
Hayır genelde okuyup geçiyorum artık konularını, hanımefendi laf anlatmaya çalışmaktan vazgeçtiğim üyelerden ama yani insan bazen hakikaten tutamıyor kendini, mesleki deformasyon sanırım :) benden de sevgiler..
Hocam ben yıl belirtmemişim, bu anlattıklarım 2011 yılında yaşandı :)
Liseciyim ben, bir il dışı esnasında hata yapıp 3 sene ilköğretim çalıştım ömrümden 13 sene götürdü, çok çok ve çok mecbur olmadıkça liseden başka kademe istemem..
Benim hic oyle problemlerim olmadi esim.her zaman destekcimdir o olmasa asla araba suremezdim ben ama altinlarimi bozdurup kendime araba aldim arabada karlı bir sey 1 sene once aldigim arabayi simdi iki kati fiyatina satiyorum meselaHaklısınız orası da var. Altınlar kv de. Onlar saklıyor. Yazın kasaya atmayı dusunuyorum. Bozdurmayı dusunmuyorum. İşte bu yuzden ders alıp bunu sürmem gerek
Evet araba bizden kıymetli onlar için kendim bazen düşününce zoruma gidiyor 30 bin liralık araba yuksegindede gözüm yok ama iste vermiyor desemki pahalı ondan vermiyor ucuz kötü araba işte vermyir kendi arabası var ona biniyor al sat yaptığı araba var o aşağı da duruyor satmadan biniyim diyorum vermiyor gıcık oluyom resmen bogasim geliyorNeden vermıyor ki sizinki de. Ben cok sinir oldum bugun. Kendımı kotu hissettirdi. Araba benden kıymetlı resmen.
Evet ilköğretim çok zor . Ben de 6 yıl sonra liseye geçmeyi düşünüyorum.Çok teşekkür ederim nezaketiniz için.
Hayır genelde okuyup geçiyorum artık konularını, hanımefendi laf anlatmaya çalışmaktan vazgeçtiğim üyelerden ama yani insan bazen hakikaten tutamıyor kendini, mesleki deformasyon sanırım :) benden de sevgiler..
Hocam ben yıl belirtmemişim, bu anlattıklarım 2011 yılında yaşandı :)
Liseciyim ben, bir il dışı esnasında hata yapıp 3 sene ilköğretim çalıştım ömrümden 13 sene götürdü, çok çok ve çok mecbur olmadıkça liseden başka kademe istemem..
Lise daha zor diyor herkes. Bize de hep ilköğretim kolay diye anlatılıyor. Lisedeki öğrencilerin saygısızlıgından ünlü bilindik bir hocamız istifa ediyor.Evet ilköğretim çok zor . Ben de 6 yıl sonra liseye geçmeyi düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?