Eşim arabayı vermiyor

hay ağzınıza sağlık hocam duygularıma tercüman olmuşsunuz resmen.iyi ki sizin gibi aklı başında öğretmenlerimiz var.geleceğe daha umutla baktım inanın.her yazdığınız satıra imzamı atarım.sevgiler

Aaaa zümrem tebrik ediyorum sizi . Hangi kademede başladın ? Hayırlı olsun .

Yeni araba almissiniz otomotik alsaydiniz keske esinizinde debriyaj derdi olmazdi pratik yapmanizada gerek kalmazdi ama neyse simdiki duruma gelecek olursak esinizin size arabayi vermeme gibi lüksü yok o araba ortaktir esinizin degil sizinde rahat etmeys hakkiniz var sakin buna boyun egmeyin

En son vercem dıyor ama içinden gelerek demıyor. Neyse yaz gelsın de insallah

Ben de kocama arabayı vermiyorum. Alıp gidebilirsin izin vermesi gerekmiyor. Senin benim yok sonuçta. Bir kere cesaret edip çıkarsan devamı gelir.

Ben de kocama arabayı vermiyorum. Alıp gidebilirsin izin vermesi gerekmiyor. Senin benim yok sonuçta. Bir kere cesaret edip çıkarsan devamı gelir.
Eşim diyor ki sonra akşam eve gelcem karım yok. Nerde gezmede dıyor. Arkadasım var bı tane. Bu kızın 2 cocugu var. Dısarıda cok gorusemeyız. Onla gezerim dıye de korkuyor. Şimdi bıraz ona baglıyız gezmek ıcın. Alır cıkarım dıye de korkuyor. Kendı söyledı. Yazın iyi hocadan ders alacagım. Bir iki kez cıksam gerisi gelir herhalde

Benm eşimde aynı malesef kavga dövüş hala yüzsüz vermiyor arabayı kapının önünde yatıyor hassas bı konum bu benimde bende napsM ne etsem diye bakıyorum

Bekarken aldı. Evliyken alsa daha da ısrarcı olurdum. Ama böyle arabayı kıskanması cok zoruma gıttı. Cıdden tüm hevesımı bıktırdı. Araba benden kıymetlı.
Bekarken almasi neyi degistirir ki siz evlisiniz. Altininiz falan varsa bozdurun kendinize araba alin o zaman. Ataninca alirim kafasina girmeyin omur boyu atanamayabilirsiniz bunh bilemezsiniz

Çok teşekkür ederim nezaketiniz için.

Hayır genelde okuyup geçiyorum artık konularını, hanımefendi laf anlatmaya çalışmaktan vazgeçtiğim üyelerden ama yani insan bazen hakikaten tutamıyor kendini, mesleki deformasyon sanırım :) benden de sevgiler..

Aaaa zümrem tebrik ediyorum sizi . Hangi kademede başladın ? Hayırlı olsun .
Hocam ben yıl belirtmemişim, bu anlattıklarım 2011 yılında yaşandı :)

Liseciyim ben, bir il dışı esnasında hata yapıp 3 sene ilköğretim çalıştım ömrümden 13 sene götürdü, çok çok ve çok mecbur olmadıkça liseden başka kademe istemem..

Bekarken almasi neyi degistirir ki siz evlisiniz. Altininiz falan varsa bozdurun kendinize araba alin o zaman. Ataninca alirim kafasina girmeyin omur boyu atanamayabilirsiniz bunh bilemezsiniz
Haklısınız orası da var. Altınlar kv de. Onlar saklıyor. Yazın kasaya atmayı dusunuyorum. Bozdurmayı dusunmuyorum. İşte bu yuzden ders alıp bunu sürmem gerek

araba bunun için değil mi zaten? Rahat rahat gezebilmek de bir ihtiyaç sonuçta. Bence eşinin bu fikri aşması gerekiyor. Onun ikna olmasını beklersen işin zor. İkna etmeye çalışma bence lazım olunca al git. Birkaç defa böyle yaparsan alışır bence

Benm eşimde aynı malesef kavga dövüş hala yüzsüz vermiyor arabayı kapının önünde yatıyor hassas bı konum bu benimde bende napsM ne etsem diye bakıyorum
Neden vermıyor ki sizinki de. Ben cok sinir oldum bugun. Kendımı kotu hissettirdi. Araba benden kıymetlı resmen.

Yokuş olmasa ve cok trafık olmasa coktan kacırmıstım. Ama yazın gercekten duzgun bı hocadan ders alacagım. Bana iyice ögretsın. Gerisi gelır.eşim de bana zamanla guvenır bence

aylarca kaç üye buralarda zaman harcama ders çalış atan dedi.ok ledi ama ertesi gün gene konu açtı.o yüzden katıldım size atanmasının çok zor olduğu konusunda.bir de yaşlı engelli bir kadının hakkı olan arabayı paylaşamayınca gelin hanım artı öğretmen adayı hanım sözün bittiği yer dedim

Haklısınız orası da var. Altınlar kv de. Onlar saklıyor. Yazın kasaya atmayı dusunuyorum. Bozdurmayı dusunmuyorum. İşte bu yuzden ders alıp bunu sürmem gerek
Benim hic oyle problemlerim olmadi esim.her zaman destekcimdir o olmasa asla araba suremezdim ben ama altinlarimi bozdurup kendime araba aldim arabada karlı bir sey 1 sene once aldigim arabayi simdi iki kati fiyatina satiyorum mesela

Neden vermıyor ki sizinki de. Ben cok sinir oldum bugun. Kendımı kotu hissettirdi. Araba benden kıymetlı resmen.
Evet araba bizden kıymetli onlar için kendim bazen düşününce zoruma gidiyor 30 bin liralık araba yuksegindede gözüm yok ama iste vermiyor desemki pahalı ondan vermiyor ucuz kötü araba işte vermyir kendi arabası var ona biniyor al sat yaptığı araba var o aşağı da duruyor satmadan biniyim diyorum vermiyor gıcık oluyom resmen bogasim geliyor

Evet ilköğretim çok zor . Ben de 6 yıl sonra liseye geçmeyi düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…