- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
- 123
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Şuan atanmaya çalışacağım. Atanınca eşime direk kenara araba ıcın para attıgımı söylıycem. Ailene aldıktan sonra söyleriz söyleme dıycem. Onlar ıcın erkek evlat önemlıArabayı bi alt sokağa parkedin de hem eşiniz hem ailesi küçük çaplı bi kriz geçirsin 1 saatliğine
Size dış kapının mandalı muamelesi yapılıyor şu an
Yok çocuk yap ondan sonra verir belki ne demek?
Rütben mi eksikmiş
Sen ise hala adım atarken eşinin ailesinden izin alıyorsun kendimi onlara sormaya zorunlu hissediyorum diyorsun
Şaka gibi.
Hayatım, araba eşinin değil. Engelli babaannesinin arabası. Özel araba.Valla herşeye bakarak.
Siz neye bakarak söylemiyorsunuz?
Eş arasında senin benim yoktur, ben böyle gördüm ailemde. Evlenilir imza atıldığı anda senin ayrı kurduğun bir ailen vardır artık, eşiniz bunun mantığını kavrayamamış hala aile olamamışsınız yani.
Kıskanıyor arabasını, çarparım falan dıye korkuyor. Ama para falan hıc sakınmaz.Valla herşeye bakarak.
Siz neye bakarak söylemiyorsunuz?
Eş arasında senin benim yoktur, ben böyle gördüm ailemde. Evlenilir imza atıldığı anda senin ayrı kurduğun bir ailen vardır artık, eşiniz bunun mantığını kavrayamamış hala aile olamamışsınız yani.
Eşim atan al istedigini karısmıyorum diyorda. Eminim ona da el koyar3 yaşında yaşlı arabada pratik yapacak, sonra atanınca ilk işi kredi borçlarını kapatıp sıfır ciks araba alacak.
Kıskanmıyor, o araba onun değil, kaza maza olur başınıza iş gelir diye.Kıskanıyor arabasını, çarparım falan dıye korkuyor. Ama para falan hıc sakınmaz.
Herkes için evladı önemli.Şuan atanmaya çalışacağım. Atanınca eşime direk kenara araba ıcın para attıgımı söylıycem. Ailene aldıktan sonra söyleriz söyleme dıycem. Onlar ıcın erkek evlat önemlı
90 falan sanırım. Ve şuan bayaa kötü durumu. Eskiden yürüyordu gene. Sag tarafı felçti. Şuan kadın kafasını bıle kaldıramıyor. Hep yatıyorEngellilik oranına göre değişir o. Yüzde kaç engelli babaanne?
Neyse kpss kasayım ben. İleride belki kendıme ait alabılırım bir aracKıskanmıyor, o araba onun değil, kaza maza olur başınıza iş gelir diye.
Bu haldeki kadının arabasını kendi keyfiniz için kullanmak mı istiyorsunuz. Çok vicdansızsınız90 falan sanırım. Ve şuan bayaa kötü durumu. Eskiden yürüyordu gene. Sag tarafı felçti. Şuan kadın kafasını bıle kaldıramıyor. Hep yatıyor
Aslında bekarken de sorunlarım vardı. Yalnızlıktan korkardım. Durumumuz fena degil. Yazın en azından sınav falan derdim olmaz, daha rahat terapi alırım dıyorum. Babaannemi pek gormezdım baska sehırdeler. Babamla alakalı olabilir. Bi de hersey mükemmel olsun ıstıyorum. Hersey planladıgım gıbı tıkır tıkır ışlesınSenin iç dünyan, sorunların kendine has. Kolay şeyler yaşadığını düşünmüyorum da bak her insanın kolay kaldıracağı şeyler değil. Genel bir YouTube videosu senin problemine fayda sağlayamaz. Yazın işe gireceğin garanti mi ki yazı bekliyorsun? Durumunuzun iyi olduğunu bir çok yerde söyledin, oradan buradan kısıp terapi alabilirsin. Kendine kader motifi kuruyorsun evlendikten sonra sorun yaşamanın sebebi tamamen annenin babaannenle yaşadıkları. Destek almayı erteleme lütfen her kadın dimdik ayakta durabilmeli kendine bu eziyeti reva görme.
Onlara göre İyiligimizi istiyorlar. Zorla koltuk falan vermeye calısıyorlar. Ve koltuk eski.Evime birilerini getirmeye calısıyorlar. Ama benım haberim yok. Eşime söyluyorlarHerkes için evladı önemli.
Evladını evlendirip onun evliliğine karışmak asıl anormal olan.
Eşime gecen dedım ki. Ailen alma dıye karsı cıkar dedım. Evet cıkar ama sen dinler misin hayır dedi.Senin iç dünyan, sorunların kendine has. Kolay şeyler yaşadığını düşünmüyorum da bak her insanın kolay kaldıracağı şeyler değil. Genel bir YouTube videosu senin problemine fayda sağlayamaz. Yazın işe gireceğin garanti mi ki yazı bekliyorsun? Durumunuzun iyi olduğunu bir çok yerde söyledin, oradan buradan kısıp terapi alabilirsin. Kendine kader motifi kuruyorsun evlendikten sonra sorun yaşamanın sebebi tamamen annenin babaannenle yaşadıkları. Destek almayı erteleme lütfen her kadın dimdik ayakta durabilmeli kendine bu eziyeti reva görme.
öyle evlilik olur mu herşey ortak zarar gelicek diye bu kadar esirgemek çok kırıcı bence al kendine araba eşini bindirme sende2 senedir ehliyetim var.Sadece uzun yollarda arabayı verıyor.Araba kapıda yatıyor.Özel ders alayım güzel öğretiyorlar diyorum vermek istemiyor.Sebebi sıfır olması, büyük olması, çok trafik olması, acemi olmam, debriyaj bitirirsin diyor.Atanınca kendime alayım diyorum. Babası özel arabayı napacaksın diyor. Annesi çocuk olunca verir diyor. Siz olsanız naparsınız. Ehliyetin hep cüzdanda mı yatacak?
Milyonuncu kez yazıyoruz araç eşinin değil engelli babaannenin üzerine. Olası bir kazada büyük bir ceza alacaklar aracı babaanne için değil keyiflerine göre kullandıkları için. İşin özü bu. Daha önce de "eşim başka şehre gidersek arabayı babasına verecek" dediği için kayınaile linçlenmişti ama engelli bireyin yaşadığı ilin dışına çıkması yasakmış aracın bunu cımbızla ağzından çekerek öğrenmiştik.Arabayı bi alt sokağa parkedin de hem eşiniz hem ailesi küçük çaplı bi kriz geçirsin 1 saatliğine
Size dış kapının mandalı muamelesi yapılıyor şu an
Yok çocuk yap ondan sonra verir belki ne demek?
Rütben mi eksikmiş
Sen ise hala adım atarken eşinin ailesinden izin alıyorsun kendimi onlara sormaya zorunlu hissediyorum diyorsun
Şaka gibi.
Ee çocuk yok mu zaten sizde. Hala vermiyormuş. Ayrıca maşallah konuda sizin dışınızda herkes bir şey demiş. Demiş de demiş. Siz ne diyorsunuz bu konuda2 senedir ehliyetim var.Sadece uzun yollarda arabayı verıyor.Araba kapıda yatıyor.Özel ders alayım güzel öğretiyorlar diyorum vermek istemiyor.Sebebi sıfır olması, büyük olması, çok trafik olması, acemi olmam, debriyaj bitirirsin diyor.Atanınca kendime alayım diyorum. Babası özel arabayı napacaksın diyor. Annesi çocuk olunca verir diyor. Siz olsanız naparsınız. Ehliyetin hep cüzdanda mı yatacak?
klasik erkek mantığı. bazılarının arabası çok kıymetli
Arabayı gizlice kaçır
Araba eşe ait değil engelli babaannenin!!!öyle evlilik olur mu herşey ortak zarar gelicek diye bu kadar esirgemek çok kırıcı bence al kendine araba eşini bindirme sende
Çocuk suan yokta. Ben atanıp ayrı bir tane almak ıstıyorum. Aldıktan sonra da aılesıne söylıycem.Ee çocuk yok mu zaten sizde. Hala vermiyormuş. Ayrıca maşallah konuda sizin dışınızda herkes bir şey demiş. Demiş de demiş. Siz ne diyorsunuz bu konuda
olabilir arabaya zarar gelse babaanneye mi ödeticekler kendileri öder sonuçta sakınmasını anlıyorum ama özel dersede yanaşmıyor tecrübeye de izin vermiyor insan maddiyata bu derece bağlanmamalı benceAraba eşe ait değil engelli babaannenin!!!
Hmm bunları bilmiyorum 25 sayfayı okumadımMilyonuncu kez yazıyoruz araç eşinin değil engelli babaannenin üzerine. Olası bir kazada büyük bir ceza alacaklar aracı babaanne için değil keyiflerine göre kullandıkları için. İşin özü bu. Daha önce de "eşim başka şehre gidersek arabayı babasına verecek" dediği için kayınaile linçlenmişti ama engelli bireyin yaşadığı ilin dışına çıkması yasakmış aracın bunu cımbızla ağzından çekerek öğrenmiştik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?