Eşim arabayı vermiyor

Şuan atanmaya çalışacağım. Atanınca eşime direk kenara araba ıcın para attıgımı söylıycem. Ailene aldıktan sonra söyleriz söyleme dıycem. Onlar ıcın erkek evlat önemlı

Hayatım, araba eşinin değil. Engelli babaannesinin arabası. Özel araba.

Kıskanıyor arabasını, çarparım falan dıye korkuyor. Ama para falan hıc sakınmaz.

Şuan atanmaya çalışacağım. Atanınca eşime direk kenara araba ıcın para attıgımı söylıycem. Ailene aldıktan sonra söyleriz söyleme dıycem. Onlar ıcın erkek evlat önemlı
Herkes için evladı önemli.
Evladını evlendirip onun evliliğine karışmak asıl anormal olan.

90 falan sanırım. Ve şuan bayaa kötü durumu. Eskiden yürüyordu gene. Sag tarafı felçti. Şuan kadın kafasını bıle kaldıramıyor. Hep yatıyor
Bu haldeki kadının arabasını kendi keyfiniz için kullanmak mı istiyorsunuz. Çok vicdansızsınız

Aslında bekarken de sorunlarım vardı. Yalnızlıktan korkardım. Durumumuz fena degil. Yazın en azından sınav falan derdim olmaz, daha rahat terapi alırım dıyorum. Babaannemi pek gormezdım baska sehırdeler. Babamla alakalı olabilir. Bi de hersey mükemmel olsun ıstıyorum. Hersey planladıgım gıbı tıkır tıkır ışlesın

Herkes için evladı önemli.
Evladını evlendirip onun evliliğine karışmak asıl anormal olan.
Onlara göre İyiligimizi istiyorlar. Zorla koltuk falan vermeye calısıyorlar. Ve koltuk eski.Evime birilerini getirmeye calısıyorlar. Ama benım haberim yok. Eşime söyluyorlar

Eşime gecen dedım ki. Ailen alma dıye karsı cıkar dedım. Evet cıkar ama sen dinler misin hayır dedi.

öyle evlilik olur mu herşey ortak zarar gelicek diye bu kadar esirgemek çok kırıcı bence al kendine araba eşini bindirme sende

Milyonuncu kez yazıyoruz araç eşinin değil engelli babaannenin üzerine. Olası bir kazada büyük bir ceza alacaklar aracı babaanne için değil keyiflerine göre kullandıkları için. İşin özü bu. Daha önce de "eşim başka şehre gidersek arabayı babasına verecek" dediği için kayınaile linçlenmişti ama engelli bireyin yaşadığı ilin dışına çıkması yasakmış aracın bunu cımbızla ağzından çekerek öğrenmiştik.

Ee çocuk yok mu zaten sizde. Hala vermiyormuş. Ayrıca maşallah konuda sizin dışınızda herkes bir şey demiş. Demiş de demiş. Siz ne diyorsunuz bu konuda

Ee çocuk yok mu zaten sizde. Hala vermiyormuş. Ayrıca maşallah konuda sizin dışınızda herkes bir şey demiş. Demiş de demiş. Siz ne diyorsunuz bu konuda
Çocuk suan yokta. Ben atanıp ayrı bir tane almak ıstıyorum. Aldıktan sonra da aılesıne söylıycem.

Hmm bunları bilmiyorum 25 sayfayı okumadım
Zaten öyle ise araç sadece hasta kişisine hizmete mahsustur.
Konu sahibini şimdi hatırladım kvler evine eşyalar yolluyordu eşi de getiriyordu vs
Araba yatıyor demiş e bu normal çünkü hastane olayları için tahsis edilmiş engelli raporuyla alınmış bir arabadır o zaman. Şikayet edilse ceza alacaklar haberleri yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…