Eşim arabayı vermiyor

Evet gelecekte yaşıyorum aslında. Eşim atan biriktir al, sonucta düzenli maaşın var diyor. Ailesinin hayır demesinden çekiniyorum. Sanki her yaptıgımızı onlara sormak zorunda gibi hissediyorum.

Evet gelecekte yaşıyorum aslında. Eşim atan biriktir al, sonucta düzenli maaşın var diyor. Ailesinin hayır demesinden çekiniyorum. Sanki her yaptıgımızı onlara sormak zorunda gibi hissediyorum.
Ailesinden çekinmediğiniz gerçeğini herkes biliyor yani ailesini öne sürmemelisiniz. Siz araba üzerinden KV ve KP söylenelim diye sürekli çekindiğinizi söylüyorsunuz ama çekinmiyorsunuz kiiii

Ailesinden çekinmediğiniz gerçeğini herkes biliyor yani ailesini öne sürmemelisiniz. Siz araba üzerinden KV ve KP söylenelim diye sürekli çekindiğinizi söylüyorsunuz ama çekinmiyorsunuz kiiii
Çekinme şöyle eşimi etkileyecekler diye çekiniyorum

Öyle hissetmen işte normal değil. Ömür bir gün o da bugün. Senin bugünkü konun araba almanı düşünmek, çocuk olunca kim bana bakacak değil netlerimi nasıl artırırım bu takıntılar benim sınav başarımı etkiliyor mu bunları düşünmen lazım.
Diyelim ki atandın ve öğretmen olarak göreve başladın bu takıntılarla öğrencilerle, velilerle, okul idaresiyle ne yapacaksın?

Onları da kafama takarım herhalde.Yazın işe girip terapiste kesin gidecegim zaten. Tabiki netlerimi etkiliyor. Dün işteydim akşama kadar soru cozdum. Aksam hıc bakamadım. Böyle düşünmekten başıma agrılar girdi. Bi de eşim hep diyor atan istedigini al karısmıycam diyor.Ortada cocuk yokken dogum düşünmek falan saçma bılıyorum. Ama annesi falan böyle ne bileyim resmen itici uyarıcı oldu. Evlendikten sonra böyle oldu. Eskıden ben hep yalnızlıktan korkardım. Şimdiyse böyle şeyleri takıyorum. YouTubeden psikolog dınlıyorum ama hıc faydası olmadı

Eşim çekiniyor diye çekiniyorum. Hadi ben kararlı olurumda eşim hayır diyemez onlara
Sizin arabanıza laf edemezler bunu biliyorsunuz. İtiraf edin çekinmiyorsunuz. Edin de hepimiz rahatlayalım

Aynen yok. Araba babannenin vasisi de oğludur yani kayınbaba. Engelli arabasını herkes kullanamaz kanunen yasak ama bizim gelin arabanın peşine düşmüş
Galiba engellilerin hayatını kolaylaştırmak için kullanımla ilgili bir gevşetilme yapılmış tam vakıf değilim. Çok yanlış bir uygulama umarım düzeltilir. Baksanıza engelli babaanneye 2 vesaitlik uzaklıkta bir kapıda duruyor araba. Ne ötv ödeniyor ne mtv. Daha bilmediğimiz belki bir çok kolaylık daha vardır ve o babaanne acaba kaç kez binebildi?

Sizin arabanıza laf edemezler bunu biliyorsunuz. İtiraf edin çekinmiyorsunuz. Edin de hepimiz rahatlayalım
Henüz atanma yok atanma ihtimali oşan alınmış bir kpss puanı bile yok ama yıllardır atanınca şunu yapacağım atanınca bunu yapacağımı dinliyoruz.tüm öğretmenler yazdı o bölümden atanmak çok zor başka iş bakın diye ona da aldırmıyor. Daha geçen ay yüklü kredi kartı borcum var eşime duyurmadan nasıl öderim diyordu dün 2. Arabadan bahsediyor. Bir araba o da ucuzundan 100 bin civarı olandan aylık masrafı 500 civarı o da haftada 1 2 gün kullanılırsa. Vergi kasko bakım eskiyen lastik bozulan parça ooooo

bence hayal kurmak hoşuna gidiyor konu sahibinin. olmayan şeyleri düşünüp dert ediniyor. realitiden kaçıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…