- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
- 123
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Evet gelecekte yaşıyorum aslında. Eşim atan biriktir al, sonucta düzenli maaşın var diyor. Ailesinin hayır demesinden çekiniyorum. Sanki her yaptıgımızı onlara sormak zorunda gibi hissediyorum.Tatlım nerden tutsak yine elimizde kalan bir konu. Eşinin arabası olduğunu iddia ettiğin araba özel bir araba. Çok bilgim yok ama kaza yaparsan başınız derde girebilir. Hatta daha önce başka bir şehire gittiğinizde eşin "bu arabayı babama veririz" diyor diye bütün kkya eşini ve eş aileni yuhalattın ama araba sizin değil engelli babaannenin olduğu için başka şehire götüremiyordunuz ortaya bu çıkmıştı. Yine öyle bir durum olabilir ekstra sakınmasında. Ben olsam o arabaya hiç elimi sürmem. Ama şu senin evinde nişan yapmayı kendine hak gören kızkardeşinin arabasında birkaç pratik yapıp hevesini almayı teklif et istersen? Ha bana sorsan ben bunu da yapmazdım emanetin canı az olur derler.
Kayınpederin ikinci bir araba alma demesine de maalesef gerçekler diyorum. Sen atanınca iyi bir maaş alacağını düşünebilirsin ama seni Ütopya'dan çıkarmak gerekirse araba almak maalesef öyle 1 yıl para biriktirir alırımlık bir şey olmaktan çıktı. Evimizdeki iki aracın mtvsi, kaskosu, trafik sigortası, muayenesi, bakımı hepsi gözüme batıyor şu ülkece zor zamanlardan geçtiğimiz günlerde. Ee tabi su da yakmıyor araba dediğimiz şey. Umarım atanır çok iyi şartlara ulaşırsın ama iki araba olmasındansa en mantıklısı senin eşinle birlikte ikinizin de kullanabileceği kendinize ait bir araba almanız. Ondan sonra insanlar size karışırsa size ne oluyor deme hakkına sahip olursun.
Şuan senin yerinde olsam direksiyon hocasına vereceğim parayı ve ayıracağım vakti ben neden 1 yıl önceki sohbeti kafama takıp 3 yıl sonrayı planlıyorum, niye anda kalamıyorum diye bir uzmandan yardım almaya harcardım. Ya da her zamanki gibi bunu reddedersen ne bileyim kpss kursuna, deneme setlerine...
Ailesinden çekinmediğiniz gerçeğini herkes biliyor yani ailesini öne sürmemelisiniz. Siz araba üzerinden KV ve KP söylenelim diye sürekli çekindiğinizi söylüyorsunuz ama çekinmiyorsunuz kiiiiEvet gelecekte yaşıyorum aslında. Eşim atan biriktir al, sonucta düzenli maaşın var diyor. Ailesinin hayır demesinden çekiniyorum. Sanki her yaptıgımızı onlara sormak zorunda gibi hissediyorum.
Çekinme şöyle eşimi etkileyecekler diye çekiniyorumAilesinden çekinmediğiniz gerçeğini herkes biliyor yani ailesini öne sürmemelisiniz. Siz araba üzerinden KV ve KP söylenelim diye sürekli çekindiğinizi söylüyorsunuz ama çekinmiyorsunuz kiiii
Çekinmiyorsun itiraf etÇekinme şöyle eşimi etkileyecekler diye çekiniyorum
Eşim çekiniyor diye çekiniyorum. Hadi ben kararlı olurumda eşim hayır diyemez onlaraÇekinmiyorsun itiraf et
Öyle hissetmen işte normal değil. Ömür bir gün o da bugün. Senin bugünkü konun araba almanı düşünmek, çocuk olunca kim bana bakacak değil netlerimi nasıl artırırım bu takıntılar benim sınav başarımı etkiliyor mu bunları düşünmen lazım.Evet gelecekte yaşıyorum aslında. Eşim atan biriktir al, sonucta düzenli maaşın var diyor. Ailesinin hayır demesinden çekiniyorum. Sanki her yaptıgımızı onlara sormak zorunda gibi hissediyorum.
Aynen yok. Araba babannenin vasisi de oğludur yani kayınbaba. Engelli arabasını herkes kullanamaz kanunen yasak ama bizim gelin arabanın peşine düşmüşSenin kocanın arabası yok ki, senin kocanın arabası yok.
Onları da kafama takarım herhalde.Yazın işe girip terapiste kesin gidecegim zaten. Tabiki netlerimi etkiliyor. Dün işteydim akşama kadar soru cozdum. Aksam hıc bakamadım. Böyle düşünmekten başıma agrılar girdi. Bi de eşim hep diyor atan istedigini al karısmıycam diyor.Ortada cocuk yokken dogum düşünmek falan saçma bılıyorum. Ama annesi falan böyle ne bileyim resmen itici uyarıcı oldu. Evlendikten sonra böyle oldu. Eskıden ben hep yalnızlıktan korkardım. Şimdiyse böyle şeyleri takıyorum. YouTubeden psikolog dınlıyorum ama hıc faydası olmadıÖyle hissetmen işte normal değil. Ömür bir gün o da bugün. Senin bugünkü konun araba almanı düşünmek, çocuk olunca kim bana bakacak değil netlerimi nasıl artırırım bu takıntılar benim sınav başarımı etkiliyor mu bunları düşünmen lazım.
Diyelim ki atandın ve öğretmen olarak göreve başladın bu takıntılarla öğrencilerle, velilerle, okul idaresiyle ne yapacaksın?
Sizin arabanıza laf edemezler bunu biliyorsunuz. İtiraf edin çekinmiyorsunuz. Edin de hepimiz rahatlayalımEşim çekiniyor diye çekiniyorum. Hadi ben kararlı olurumda eşim hayır diyemez onlara
Ne gerek var falan derse ne diycem ki.Sizin arabanıza laf edemezler bunu biliyorsunuz. İtiraf edin çekinmiyorsunuz. Edin de hepimiz rahatlayalım
Cevabını çok iyi vereceğini ikimiz de çok iyi biliyoruz. İtiraf et çekinmiyorsunNe gerek var falan derse ne diycem ki.
Galiba engellilerin hayatını kolaylaştırmak için kullanımla ilgili bir gevşetilme yapılmış tam vakıf değilim. Çok yanlış bir uygulama umarım düzeltilir. Baksanıza engelli babaanneye 2 vesaitlik uzaklıkta bir kapıda duruyor araba. Ne ötv ödeniyor ne mtv. Daha bilmediğimiz belki bir çok kolaylık daha vardır ve o babaanne acaba kaç kez binebildi?Aynen yok. Araba babannenin vasisi de oğludur yani kayınbaba. Engelli arabasını herkes kullanamaz kanunen yasak ama bizim gelin arabanın peşine düşmüş
Henüz atanma yok atanma ihtimali oşan alınmış bir kpss puanı bile yok ama yıllardır atanınca şunu yapacağım atanınca bunu yapacağımı dinliyoruz.tüm öğretmenler yazdı o bölümden atanmak çok zor başka iş bakın diye ona da aldırmıyor. Daha geçen ay yüklü kredi kartı borcum var eşime duyurmadan nasıl öderim diyordu dün 2. Arabadan bahsediyor. Bir araba o da ucuzundan 100 bin civarı olandan aylık masrafı 500 civarı o da haftada 1 2 gün kullanılırsa. Vergi kasko bakım eskiyen lastik bozulan parça oooooSizin arabanıza laf edemezler bunu biliyorsunuz. İtiraf edin çekinmiyorsunuz. Edin de hepimiz rahatlayalım
bence hayal kurmak hoşuna gidiyor konu sahibinin. olmayan şeyleri düşünüp dert ediniyor. realitiden kaçıyor.Henüz atanma yok atanma ihtimali oşan alınmış bir kpss puanı bile yok ama yıllardır atanınca şunu yapacağım atanınca bunu yapacağımı dinliyoruz.tüm öğretmenler yazdı o bölümden atanmak çok zor başka iş bakın diye ona da aldırmıyor. Daha geçen ay yüklü kredi kartı borcum var eşime duyurmadan nasıl öderim diyordu dün 2. Arabadan bahsediyor. Bir araba o da ucuzundan 100 bin civarı olandan aylık masrafı 500 civarı o da haftada 1 2 gün kullanılırsa. Vergi kasko bakım eskiyen lastik bozulan parça ooooo
72 aldım. 74 atama puanıen son kpss den kaç puan aldınız
Branşınız nedir acaba ?72 aldım. 74 atama puanı
FizikBranşınız nedir acaba ?
5bin kişi sınava giriyor. 2 3 senedir puanlarımız 74 civarı. Sınava eskisi kadar giren ve düzgün çalışan yok. Bu sene 317 kişi aldılar. Ek atama olursa da önümden bayaa insan gidecekBranşınız nedir acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?