- 30 Mayıs 2020
- 13.059
- 49.306
- 528
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Asıl parti o zaman başlıyor zatenDiyelim ki atandın ve öğretmen olarak göreve başladın bu takıntılarla öğrencilerle, velilerle, okul idaresiyle ne yapacaksın?
Anladım. Siz boşverin şimdi arabayı falan. Sadece ders çalışın. Ataninca bunlar hallolur :)5bin kişi sınava giriyor. 2 3 senedir puanlarımız 74 civarı. Sınava eskisi kadar giren ve düzgün çalışan yok. Bu sene 317 kişi aldılar. Ek atama olursa da önümden bayaa insan gidecek
Ayy inşallah. Gercekten tekrar düzene sokmaya calısacagım herseyiAnladım. Siz boşverin şimdi arabayı falan. Sadece ders çalışın. Ataninca bunlar hallolur :)
Bu kız ığıl ığıl yaklaşıp her dediğini er geç yaptırır, kafa patlattığımız ile kalırız burda.Henüz atanma yok atanma ihtimali oşan alınmış bir kpss puanı bile yok ama yıllardır atanınca şunu yapacağım atanınca bunu yapacağımı dinliyoruz.tüm öğretmenler yazdı o bölümden atanmak çok zor başka iş bakın diye ona da aldırmıyor. Daha geçen ay yüklü kredi kartı borcum var eşime duyurmadan nasıl öderim diyordu dün 2. Arabadan bahsediyor. Bir araba o da ucuzundan 100 bin civarı olandan aylık masrafı 500 civarı o da haftada 1 2 gün kullanılırsa. Vergi kasko bakım eskiyen lastik bozulan parça ooooo
Soyisim aynı olunca kullanılırmısYahu dilimde tüy bitti valla bak aracı veremezzzzz kullanma hakkın yok yok engelli aracı eşin kullanabilir bir tek eşinnnnn . Dediklerimiz bir kulağından girip diğerinden çıkıyor
Allahım vergilerimiz ne hallere düşüyor?mune hanım site kurallarına aykırı mı bilmiyorum öyleyse beni uyarın lütfen ama engelli kişi aktif o arabayı kullanmıyorsa onun kapısında değilse o gezdirilmiyorsa o hastaneye götürülmüyorsa bu tür engelli insanlardan faydalananlara hakkımı helal etmiyorum.Soyisim aynı olunca kullanılırmıs
Senin iç dünyan, sorunların kendine has. Kolay şeyler yaşadığını düşünmüyorum da bak her insanın kolay kaldıracağı şeyler değil. Genel bir YouTube videosu senin problemine fayda sağlayamaz. Yazın işe gireceğin garanti mi ki yazı bekliyorsun? Durumunuzun iyi olduğunu bir çok yerde söyledin, oradan buradan kısıp terapi alabilirsin. Kendine kader motifi kuruyorsun evlendikten sonra sorun yaşamanın sebebi tamamen annenin babaannenle yaşadıkları. Destek almayı erteleme lütfen her kadın dimdik ayakta durabilmeli kendine bu eziyeti reva görme.Onları da kafama takarım herhalde.Yazın işe girip terapiste kesin gidecegim zaten. Tabiki netlerimi etkiliyor. Dün işteydim akşama kadar soru cozdum. Aksam hıc bakamadım. Böyle düşünmekten başıma agrılar girdi. Bi de eşim hep diyor atan istedigini al karısmıycam diyor.Ortada cocuk yokken dogum düşünmek falan saçma bılıyorum. Ama annesi falan böyle ne bileyim resmen itici uyarıcı oldu. Evlendikten sonra böyle oldu. Eskıden ben hep yalnızlıktan korkardım. Şimdiyse böyle şeyleri takıyorum. YouTubeden psikolog dınlıyorum ama hıc faydası olmadı
Engellilik oranına göre değişir o. Yüzde kaç engelli babaanne?Soyisim aynı olunca kullanılırmıs
%90 üzerine aile bireyleri kullanabiliyor %40 ve %50 arası birinci derece aile üyeleri kullanabilir ve özel izni olan kişi diye biliyorum. Çünkü iş arkadaşın aracı dedesinin üzerine. dedeyi hastaneye o götürüp getiriyor. %90 raporu varmışAllahım vergilerimiz ne hallere düşüyor?mune hanım site kurallarına aykırı mı bilmiyorum öyleyse beni uyarın lütfen ama engelli kişi aktif o arabayı kullanmıyorsa onun kapısında değilse o gezdirilmiyorsa o hastaneye götürülmüyorsa bu tür engelli insanlardan faydalananlara hakkımı helal etmiyorum.
O kadar uzun mesaja vereceğin tek cevap bu mu gerçekten?Evet gelecekte yaşıyorum aslında. Eşim atan biriktir al, sonucta düzenli maaşın var diyor. Ailesinin hayır demesinden çekiniyorum. Sanki her yaptıgımızı onlara sormak zorunda gibi hissediyorum.
klasik erkek mantığı. bazılarının arabası çok kıymetli2 senedir ehliyetim var.Sadece uzun yollarda arabayı verıyor.Araba kapıda yatıyor.Özel ders alayım güzel öğretiyorlar diyorum vermek istemiyor.Sebebi sıfır olması, büyük olması, çok trafik olması, acemi olmam, debriyaj bitirirsin diyor.Atanınca kendime alayım diyorum. Babası özel arabayı napacaksın diyor. Annesi çocuk olunca verir diyor. Siz olsanız naparsınız. Ehliyetin hep cüzdanda mı yatacak?
İyi o zaman vasi kayınbaba ve kocası kullansın konu sahibi neden kullansın yahuu gezip dolaşmak için? Mantıklı mı?%90 üzerine aile bireyleri kullanabiliyor %40 ve %50 arası birinci derece aile üyeleri kullanabilir ve özel izni olan kişi diye biliyorum. Çünkü iş arkadaşın aracı dedesinin üzerine. dedeyi hastaneye o götürüp getiriyor. %90 raporu varmış
Öyle olmuyor o işte sen ebbyakını değilsin babaanneninSoyisim aynı olunca kullanılırmıs
Nerden öğrendin bunu?Soyisim aynı olunca kullanılırmıs
3 yaşında yaşlı arabada pratik yapacak, sonra atanınca ilk işi kredi borçlarını kapatıp sıfır ciks araba alacak.İyi o zaman vasi kayınbaba ve kocası kullansın konu sahibi neden kullansın yahuu gezip dolaşmak için? Mantıklı mı?
Eşim söylediNerden öğrendin bunu?
Valla herşeye bakarak.Aile olmadigımızı neye bakarak söylüyorsunuz. Sadece arabaya bakarak mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?