Eşim arabayı vermiyor

Diyelim ki atandın ve öğretmen olarak göreve başladın bu takıntılarla öğrencilerle, velilerle, okul idaresiyle ne yapacaksın?
Asıl parti o zaman başlıyor zaten
Ben atanacağını düşünmüyorum zaten
En azından bu yıl imkânsız
Ama evde 3 insanı idare edemeyen yüzlerce veli öğrenci iş arkadaşı hayatta idare edemez

5bin kişi sınava giriyor. 2 3 senedir puanlarımız 74 civarı. Sınava eskisi kadar giren ve düzgün çalışan yok. Bu sene 317 kişi aldılar. Ek atama olursa da önümden bayaa insan gidecek
Anladım. Siz boşverin şimdi arabayı falan. Sadece ders çalışın. Ataninca bunlar hallolur :)

Bu kız ığıl ığıl yaklaşıp her dediğini er geç yaptırır, kafa patlattığımız ile kalırız burda.

Soyisim aynı olunca kullanılırmıs
Allahım vergilerimiz ne hallere düşüyor?mune hanım site kurallarına aykırı mı bilmiyorum öyleyse beni uyarın lütfen ama engelli kişi aktif o arabayı kullanmıyorsa onun kapısında değilse o gezdirilmiyorsa o hastaneye götürülmüyorsa bu tür engelli insanlardan faydalananlara hakkımı helal etmiyorum.

Senin iç dünyan, sorunların kendine has. Kolay şeyler yaşadığını düşünmüyorum da bak her insanın kolay kaldıracağı şeyler değil. Genel bir YouTube videosu senin problemine fayda sağlayamaz. Yazın işe gireceğin garanti mi ki yazı bekliyorsun? Durumunuzun iyi olduğunu bir çok yerde söyledin, oradan buradan kısıp terapi alabilirsin. Kendine kader motifi kuruyorsun evlendikten sonra sorun yaşamanın sebebi tamamen annenin babaannenle yaşadıkları. Destek almayı erteleme lütfen her kadın dimdik ayakta durabilmeli kendine bu eziyeti reva görme.

%90 üzerine aile bireyleri kullanabiliyor %40 ve %50 arası birinci derece aile üyeleri kullanabilir ve özel izni olan kişi diye biliyorum. Çünkü iş arkadaşın aracı dedesinin üzerine. dedeyi hastaneye o götürüp getiriyor. %90 raporu varmış

Evet gelecekte yaşıyorum aslında. Eşim atan biriktir al, sonucta düzenli maaşın var diyor. Ailesinin hayır demesinden çekiniyorum. Sanki her yaptıgımızı onlara sormak zorunda gibi hissediyorum.
O kadar uzun mesaja vereceğin tek cevap bu mu gerçekten?
Başka şeylerde yazıyor aslında.
Sadece işine gelen yeri görüyorsun.
Tabi ben kime soruyorum ne soruyorum, benim minnoş mesajlarım görülmüyor bile

klasik erkek mantığı. bazılarının arabası çok kıymetli

İyi o zaman vasi kayınbaba ve kocası kullansın konu sahibi neden kullansın yahuu gezip dolaşmak için? Mantıklı mı?

İyi o zaman vasi kayınbaba ve kocası kullansın konu sahibi neden kullansın yahuu gezip dolaşmak için? Mantıklı mı?
3 yaşında yaşlı arabada pratik yapacak, sonra atanınca ilk işi kredi borçlarını kapatıp sıfır ciks araba alacak.

Arabayı bi alt sokağa parkedin de hem eşiniz hem ailesi küçük çaplı bi kriz geçirsin 1 saatliğine
Size dış kapının mandalı muamelesi yapılıyor şu an
Yok çocuk yap ondan sonra verir belki ne demek?
Rütben mi eksikmiş
Sen ise hala adım atarken eşinin ailesinden izin alıyorsun kendimi onlara sormaya zorunlu hissediyorum diyorsun
Şaka gibi.

Aile olmadigımızı neye bakarak söylüyorsunuz. Sadece arabaya bakarak mı?
Valla herşeye bakarak.
Siz neye bakarak söylemiyorsunuz?
Eş arasında senin benim yoktur, ben böyle gördüm ailemde. Evlenilir imza atıldığı anda senin ayrı kurduğun bir ailen vardır artık, eşiniz bunun mantığını kavrayamamış hala aile olamamışsınız yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…