- 10 Ekim 2020
- 1.997
- 8.772
- 88
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Eşim hakkında diye bir seri vardı burada. Uzun zamandır gözükmüyor, kullanıcı adını hatırlayan var mıYa o konudan devam etseniz keşke bize yazık değil mi? Ücretsiz piskoloğunuz olduk resmen ota çiçeğe konu açıyorsunuz
SöyleyememEşim hakkında diye bir seri vardı burada. Uzun zamandır gözükmüyor, kullanıcı adını hatırlayan var mıEşine atam, babam diyen.
Bazen sınırları çizmek için terbiyesiz olmalısın.Terbıyesizlik yapmak istemıyorum da işte karşılar almaya
Şöyle ilerde otomatik alırız dıyor. Ama otomatik almak falan uzun iş. Bu arabayı babasının üzerine alması gerek falan. Ben kendıme alayım deyınce ailesi ne gerek var 2.ci arabaya diyorKayinpederim veya başkalarının ne dediğini umursamazdim cunku benim bineceğim arabadan onlara ne. Eşinde arabayı anladığım kadarıyla yatırım amaclı almış, o arabayı sattırır orta halli otomatik bir araç aldırırdım. Ya da imkan varsa ufak manuel bir araç alırdım acemiligimi atar, ataninca daha iyi bir araba alirdim
Haklısınız. Peki eşiniz vermese. Maddi durumunuz iyi olsa napardınızBazen sınırları çizmek için terbiyesiz olmalısın.
Araba konusu görünce benYeni derdin hayırlı uğurlu olsun.
Aynı gün içinde iki konu açarak kendi rekorunu kırıyorsun bu arada tebrikler.
Haberlerde gördüm cimrilik bosanma nedeni sayilacakmis ona göre deBi verırım dıyor bi vermem dıyor. Ama gönülsüz vermek istemıyor. Malı kıymetlı
Bunun geneli de mi var?Evde bir araba var. Ama beyimiz vermiyor. Ben almak isteyince özel araba almayı dusunme dıyorlar
Atanınca al kendine rahat rahat öğren erkeklerin arabası kıymetli malesef bizde de durum aynı ben de artık şoför muamelesi yapıyorum o da gık demiyor diyemiyor sizde öyle yapın bence2 senedir ehliyetim var.Sadece uzun yollarda arabayı verıyor.Araba kapıda yatıyor.Özel ders alayım güzel öğretiyorlar diyorum vermek istemiyor.Sebebi sıfır olması, büyük olması, çok trafik olması, acemi olmam, debriyaj bitirirsin diyor.Atanınca kendime alayım diyorum. Babası özel arabayı napacaksın diyor. Annesi çocuk olunca verir diyor. Siz olsanız naparsınız. Ehliyetin hep cüzdanda mı yatacak?
Ailesi alma dıyor amaAtanınca al kendine rahat rahat öğren erkeklerin arabası kıymetli malesef bizde de durum aynı ben de artık şoför muamelesi yapıyorum o da gık demiyor diyemiyor sizde öyle yapın bence
Kavga çıkarırım :) Ne demek vermemek ? Ortaksa ikimizindir , ihtiyaçlarımız için almadık mi ? Ne münasebet vermemek ?Haklısınız. Peki eşiniz vermese. Maddi durumunuz iyi olsa napardınız
Biz nişanlıyken babası kızdı bana. Kendine özel araba almayı dusunme dedi. Onlara göre varBunun geneli de mi var?
Eline alsın çekiç girmişsin beaAilesi karşı çıkar kesinlikle. Şuan dada karşılar.Çocuk olunca verir dıyolar
Ailesine noluyor yaŞöyle ilerde otomatik alırız dıyor. Ama otomatik almak falan uzun iş. Bu arabayı babasının üzerine alması gerek falan. Ben kendıme alayım deyınce ailesi ne gerek var 2.ci arabaya diyor
Ailesine ne ya onlar mı verecek parasını şimdilik He He deyin sizin paranız olunca kimse karışamaz karıştırmazsınız mesleğiniz ne bilmiyorum ama gidiş gelişte lazım dediniz mi kim karışacakAilesi alma dıyor ama
Konu açma sınırlaması yok ama diğer konudan devam edebilirdiniz, sınırlama yok diye de benzer içerikle konu açmak hoş olmuyor.2 senedir ehliyetim var.Sadece uzun yollarda arabayı verıyor.Araba kapıda yatıyor.Özel ders alayım güzel öğretiyorlar diyorum vermek istemiyor.Sebebi sıfır olması, büyük olması, çok trafik olması, acemi olmam, debriyaj bitirirsin diyor.Atanınca kendime alayım diyorum. Babası özel arabayı napacaksın diyor. Annesi çocuk olunca verir diyor. Siz olsanız naparsınız. Ehliyetin hep cüzdanda mı yatacak?
maddi durumunuz iyiyse neden kendi üzerinize araba almadınız da engelli yakınınız üzerine aldınız?Haklısınız. Peki eşiniz vermese. Maddi durumunuz iyi olsa napardınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?