- 30 Kasım 2019
- 12.778
- 41.068
- 598
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Bak kedicik :) Karışma hakkını nasil bulduklarını anlamıyorum. Mesela araba almaya kalksan önüne mi atlarlar? Para kazanınca arabayı bulacaksin , alıp geçeceksin o kadar. Ama önce atanman gerek. Ve cidden kpss çalışan biri için çok buralarda geziyorsun. :) Yapma :)Ben hesap vermem de karışma hakkını buluyorlar onlar
Kp ve KV istediğinde cvp veriyor da şimdi vermek istemiyor. Haklısın dememize ihtiyacı varKayınpederının adresini ver, gıdıp sanane bey amca diyim.
Haklısınız. Bugun ısteyım bolca soru cozdum orada bile. Eşim atanınca al kendıne dıyor. Ama aılesı benı korkutuyor. 1 2 sene önce babası kızmıstı. Emınım büyük tepkı verırler.Bak kedicik :) Karışma hakkını nasil bulduklarını anlamıyorum. Mesela araba almaya kalksan önüne mi atlarlar? Para kazanınca arabayı bulacaksin , alıp geçeceksin o kadar. Ama önce atanman gerek. Ve cidden kpss çalışan biri için çok buralarda geziyorsun. :) Yapma :)
Fark ettim, oyuzden kendimi kurban etmeye karar verdimKp ve KV istediğinde cvp veriyor da şimdi vermek istemiyor. Haklısın dememize ihtiyacı var
Ben sinir olmustum o zaman ama bırsey demedım. Hatta dedım arabayı vermıyor falan. Annesı ılerde verır, cocuk olunca verır dedıKp ve KV istediğinde cvp veriyor da şimdi vermek istemiyor. Haklısın dememize ihtiyacı var
Işte ne hakla kızıyor o kim ki ne haddineBen fikir almadım ki. O zamanlar ben alcam uygun yollu dıyordum. Çalışıyordum. Babası kızmıstı bana
Ki alırken söylemem onlara
Kendi fazlasıyla söyler yangıncım ama derdi burada konuyu kendisine arabayı kullanmak için vermeyen eşinden çıkarıp ailesine laf ettirmek. O da böyle mutlu oluyor. İnsanlar denişik denişik.Kayınpederının adresini ver, gıdıp sanane bey amca diyim.
Delirirler valaha. Ben başta ayrı istıyordum. Ama dedım şunu ögreneyım en azından. Ama eşim vermıyor. Insallah ılerde almaya kalkınca karsı cıkmaz.Işte ne hakla kızıyor o kim ki ne haddineyerinde olsam o arabayı sattırır 2 tane araba aldırırdım kayınpedere inat
Araba engelli bir yakınınlarının üstüne galibaIşte ne hakla kızıyor o kim ki ne haddineyerinde olsam o arabayı sattırır 2 tane araba aldırırdım kayınpedere inat
Haklısınız. Ben mükemmel sürsemde o bırsey bulur. Arabası benden kıymetli. Ama beyimiz atan bunu degıstırız, jip tarzı alırız, sende sürersin dıyor. Ama eminim vermeyecek.Şahsınıza araba almak için kv, kp in izni gerekmiyor. Eğer onlar size hediye almayacaklarsa tabi. Onun dışında fikirlerini sormanız bile hata, bu konu onları ilgilendirmiyor. Eşinden arabasını kıskanan adamla her gün tartışmaktansa kendinize araba alın. Özel derse de hemen başlayın. Araba hata yaparak öğrenilir. Bugün debriyaj diyen yarın balata der, lastik der çizik der. Kendi arabanız olsun bir an önce
Yani simdi oturup beyinle cay icmek varken ne gerek var buna o zaman?Kendi fazlasıyla söyler yangıncım ama derdi burada konuyu kendisine arabayı kullanmak için vermeyen eşinden çıkarıp ailesine laf ettirmek. O da böyle mutlu oluyor. İnsanlar denişik denişik.
babanne ne zamanlar biniyor arabaya?bu soruma cevap verseniz?hani araba onun ya engelli olan babanne ya.ona hizmet edilsin ihtiyacı görülsün diye devlet vergi indirimi sağlıyor ya sıfır arabaya?Delirirler valaha. Ben başta ayrı istıyordum. Ama dedım şunu ögreneyım en azından. Ama eşim vermıyor. Insallah ılerde almaya kalkınca karsı cıkmaz.
İzninizle yorumunuza cok guldumKayınpederının adresini ver, gıdıp sanane bey amca diyim.
Araba babaannenin üstüne.Araba engelli bir yakınınlarının üstüne galiba
Versinler ? Kendilerini mi yakacaklar sanki ? Yaparlarsa bir bidon kolonya verirsin ellerine :)Haklısınız. Bugun ısteyım bolca soru cozdum orada bile. Eşim atanınca al kendıne dıyor. Ama aılesı benı korkutuyor. 1 2 sene önce babası kızmıstı. Emınım büyük tepkı verırler.
Ne izni izinsiz gülün lütfen, allah gulmekten ayırmasınİzninizle yorumunuza cok guldum
hah işte onu anlatmaya çalışıyorum ben de.araba engelli babannenin ama kadın binemiyor bile.kendi kapılarında duruyormuş .Araba engelli bir yakınınlarının üstüne galiba
He valla ya. Çok yükseldim şurada.Kayınpederının adresini ver, gıdıp sanane bey amca diyim.
Babaanne kullanıyor muAraba babaannenin üstüne.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?