Eşim arabayı vermiyor

Ben hesap vermem de karışma hakkını buluyorlar onlar
Bak kedicik :) Karışma hakkını nasil bulduklarını anlamıyorum. Mesela araba almaya kalksan önüne mi atlarlar? Para kazanınca arabayı bulacaksin , alıp geçeceksin o kadar. Ama önce atanman gerek. Ve cidden kpss çalışan biri için çok buralarda geziyorsun. :) Yapma :)

Haklısınız. Bugun ısteyım bolca soru cozdum orada bile. Eşim atanınca al kendıne dıyor. Ama aılesı benı korkutuyor. 1 2 sene önce babası kızmıstı. Emınım büyük tepkı verırler.

Ben fikir almadım ki. O zamanlar ben alcam uygun yollu dıyordum. Çalışıyordum. Babası kızmıstı bana
Ki alırken söylemem onlara
Işte ne hakla kızıyor o kim ki ne haddine yerinde olsam o arabayı sattırır 2 tane araba aldırırdım kayınpedere inat

Kayınpederının adresini ver, gıdıp sanane bey amca diyim.
Kendi fazlasıyla söyler yangıncım ama derdi burada konuyu kendisine arabayı kullanmak için vermeyen eşinden çıkarıp ailesine laf ettirmek. O da böyle mutlu oluyor. İnsanlar denişik denişik.

Şahsınıza araba almak için kv, kp in izni gerekmiyor. Eğer onlar size hediye almayacaklarsa tabi. Onun dışında fikirlerini sormanız bile hata, bu konu onları ilgilendirmiyor. Eşinden arabasını kıskanan adamla her gün tartışmaktansa kendinize araba alın. Özel derse de hemen başlayın. Araba hata yaparak öğrenilir. Bugün debriyaj diyen yarın balata der, lastik der çizik der. Kendi arabanız olsun bir an önce

Işte ne hakla kızıyor o kim ki ne haddine yerinde olsam o arabayı sattırır 2 tane araba aldırırdım kayınpedere inat
Delirirler valaha. Ben başta ayrı istıyordum. Ama dedım şunu ögreneyım en azından. Ama eşim vermıyor. Insallah ılerde almaya kalkınca karsı cıkmaz.

Haklısınız. Ben mükemmel sürsemde o bırsey bulur. Arabası benden kıymetli. Ama beyimiz atan bunu degıstırız, jip tarzı alırız, sende sürersin dıyor. Ama eminim vermeyecek.

Kendi fazlasıyla söyler yangıncım ama derdi burada konuyu kendisine arabayı kullanmak için vermeyen eşinden çıkarıp ailesine laf ettirmek. O da böyle mutlu oluyor. İnsanlar denişik denişik.
Yani simdi oturup beyinle cay icmek varken ne gerek var buna o zaman?
Ben de bir an aracılık yapayım kurtulsun dedım ama, gerektiğinde konu sahıbı benı kurtarır ozaman

Delirirler valaha. Ben başta ayrı istıyordum. Ama dedım şunu ögreneyım en azından. Ama eşim vermıyor. Insallah ılerde almaya kalkınca karsı cıkmaz.
babanne ne zamanlar biniyor arabaya?bu soruma cevap verseniz?hani araba onun ya engelli olan babanne ya.ona hizmet edilsin ihtiyacı görülsün diye devlet vergi indirimi sağlıyor ya sıfır arabaya?

Haklısınız. Bugun ısteyım bolca soru cozdum orada bile. Eşim atanınca al kendıne dıyor. Ama aılesı benı korkutuyor. 1 2 sene önce babası kızmıstı. Emınım büyük tepkı verırler.
Versinler ? Kendilerini mi yakacaklar sanki ? Yaparlarsa bir bidon kolonya verirsin ellerine :)
Sen dik durmazsan , sınırlarını bilmezsen onlarda böyle habire seni huzursuz eder. Eş babası kim ki sizin kendi paranızla almayı düşündüğünüz bir şeye karışma hakkını kendinde görüyor ? Sizin fikrinizi merak etseydim sorardım diyecektiniz o lafı ilk dediğinde. Ve her dediğinde sertliği bir kaç ton artıracaktınız. Ve bu arada başarılar sınavda :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…