- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
- 123
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
O zaman da nasıl alacagım.Kpss calisiyordunuz sanırım. Atanın para kazanın.
Her gün kk ya iki konu açarak çalışıyorKpss calisiyordunuz sanırım. Atanın para kazanın.
Düşündüm ama yokuş yukarı.Ehliyetim var.
☑Eşim araci daha değerli görüyor..
☑Kayınpederim ne alacağımıza karar verecek düzeyde...
☑Kayınvalidem aracı ne zaman kullanırım diye tahminlerde bulunuyor....
Hmmm bi düşünelim
İnsanları ozel hayatına soktuğun gibi aracı alıp sürmekte senin elinde,yapabileceğine inanan kimse yoksa sen kendine güven hatta ne mi yap ehliyet cepte araç kapıda yapacağına al kaç güzel adrenalin
Sebep? Kullanırsınız işte ne demek napıcaksın?Bayaa önceden nişanlıyken konustuk. Babası özel arabayı napacaksın, düşünme özel araba falan dedi
Ailesi para vermiyecek ama istemezler almamı.Ailesine ne ya onlar mı verecek parasını şimdilik He He deyin sizin paranız olunca kimse karışamaz karıştırmazsınız mesleğiniz ne bilmiyorum ama gidiş gelişte lazım dediniz mi kim karışacak
Onlara göre gerek yok. Ogullarının var çünküSebep? Kullanırsınız işte ne demek napıcaksın?
Ondan kolay ne var yarım debriyaj yarım gaz araç kalktı bile sonrası wuhuuDüşündüm ama yokuş yukarı.
Kendi emeğiniz ile kazandığınız para için eş ailesine hesap vermeyi mi düşünüyorsunuz ? Alınca gorurler arabayı.O zaman da nasıl alacagım.
2ci arabaya gerek yok dıyorlar
Ben fikir almadım ki. O zamanlar ben alcam uygun yollu dıyordum. Çalışıyordum. Babası kızmıstı banaAilesine noluyor yabizde herseyi yapariz, aliriz en son eşimin ailesi öğrenir. Fikirlerini almayın bu konu onları ilgilendirmez gerçekten
Ben hesap vermem de karışma hakkını buluyorlar onlarKendi emeğiniz ile kazandığınız para için eş ailesine hesap vermeyi mi düşünüyorsunuz ? Alınca gorurler arabayı.
Onlara göre ne yaOnlara göre gerek yok. Ogullarının var çünkü
Sen de zaten çok söz dinleyen, sessiz sakin bir insansın.O zaman da nasıl alacagım.
2ci arabaya gerek yok dıyorlar
Tabiki hayır. Benim hevesim var. Eşim de vermıyor zaten. Atanınca hayalim almak. Ama eminim bayaa karşı cıkarlarOnlara göre ne yakullanıcak olan sizsiniz. Neye ihtiyacınızın olduğunu başkaları mı karar veriyor.
Çalışacaksınız ya hani kendi paranız olacak ya inşallah biriktirin alın kredi çekin alın kocanızla konulun alın kocanızın ailesine size ne diyin alın işe giderken lazım diyin alınAilesi para vermiyecek ama istemezler almamı.
Ben almıyorum da eşim söyler zaten. Nişanlıyken ben uygun yollu almak istiyordum. O zamanlar 20 bın falandı. Babası kızmıstı bana. Ailesi bayaa karsı cıkar emınımSizde eşinize vermeyin, ne saçma. Bu arabalar erkeklerin olur diye bı kural mi var? Kadınlarda erkekleri eve soKmasın o zaman kirletir diye. Araba evin önünde yatiyorsa alın çıkın siz de. Birde siz araba alacaksanız kayinbabaniza ne? Kayinbabadan icazet mi alıyorsunuz?
Kendi paranızla aldığınız hiçbir şeyin hesabını vermeyin hele kv ile kp eTabiki hayır. Benim hevesim var. Eşim de vermıyor zaten. Atanınca hayalim almak. Ama eminim bayaa karşı cıkarlar
Eşim diyorki atanınca otomatik alırız,sende kullanırsın dıyor. Ama şimdi vermeyen adam o zaman verır mı. Aılesını ben dınlemem de eşim dınlerÇalışacaksınız ya hani kendi paranız olacak ya inşallah biriktirin alın kredi çekin alın kocanızla konulun alın kocanızın ailesine size ne diyin alın işe giderken lazım diyin alın
Ben zaten aldıktan sonra söylerım. Ama eşim söyler en basta. Onlarda ne gerek var falan fılan yok cocuk yapın derKendi paranızla aldığınız hiçbir şeyin hesabını vermeyin hele kv ile kp e
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?