- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
- 123
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
İnşallah cok sagolun. Neyse eşime ders almıyacagımı, ileride ayrı araba alacagım ve ona vermeyecegımı söylıycem. Tabı böyle deyınce senın benım mı var bu evde dıyorVersinler ? Kendilerini mi yakacaklar sanki ? Yaparlarsa bir bidon kolonya verirsin ellerine :)
Sen dik durmazsan , sınırlarını bilmezsen onlarda böyle habire seni huzursuz eder. Eş babası kim ki sizin kendi paranızla almayı düşündüğünüz bir şeye karışma hakkını kendinde görüyor ? Sizin fikrinizi merak etseydim sorardım diyecektiniz o lafı ilk dediğinde. Ve her dediğinde sertliği bir kaç ton artıracaktınız. Ve bu arada başarılar sınavda :)
Ayıp ya. Yazık...hah işte onu anlatmaya çalışıyorum ben de.araba engelli babannenin ama kadın binemiyor bile.kendi kapılarında duruyormuş .
Gıdıp adama o kurnadan bu kurnaya cırkef sıcramıs diyesim geldi ama adam anladıgım kadarıyla masumHe valla ya. Çok yükseldim şurada.
Onu hastahaneye falan götürüyorlar bazenBabaanne kullanıyor mu
Bu zihniyette kadın araba kullanamazBabaanne kullanıyor mu
Bannanne arabaya binmiyor, hastalık durumu olursa çıkıyordur ancak herhalde.babanne ne zamanlar biniyor arabaya?bu soruma cevap verseniz?hani araba onun ya engelli olan babanne ya.ona hizmet edilsin ihtiyacı görülsün diye devlet vergi indirimi sağlıyor ya sıfır arabaya?
Söyleme yap kedicik :) Uyuyan yılanı uyandırma şimdi. Ama ha illa diyecem diyorsan o lafına valla sende varsa bende de var de :)İnşallah cok sagolun. Neyse eşime ders almıyacagımı, ileride ayrı araba alacagım ve ona vermeyecegımı söylıycem. Tabı böyle deyınce senın benım mı var bu evde dıyor
Haklısınız. İnşallah iyi puan alayım direk para toplayacağımSöyleme yap kedicik :) Uyuyan yılanı uyandırma şimdi. Ama ha illa diyecem diyorsan o lafına valla sende varsa bende de var de :)
Sorun yapılcak bir konu değil. Benim ehliyetim manuel ama eşim otomatik arabamızı bile vermez yani bende almam. Onun kadar tecrübeli değilim alışık değilim aklım kalır der ben yanındayken alışırsın diyor ya da uzun yolda kullanırsın diyor. Önemli konu değil. Ama eşimin ailesinin yorum yapmasına müsade etmezdim. Hatta onlar sonra derlerse “yoo anne ben şimdi istiyorum derdim bilerek.2 senedir ehliyetim var.Sadece uzun yollarda arabayı verıyor.Araba kapıda yatıyor.Özel ders alayım güzel öğretiyorlar diyorum vermek istemiyor.Sebebi sıfır olması, büyük olması, çok trafik olması, acemi olmam, debriyaj bitirirsin diyor.Atanınca kendime alayım diyorum. Babası özel arabayı napacaksın diyor. Annesi çocuk olunca verir diyor. Siz olsanız naparsınız. Ehliyetin hep cüzdanda mı yatacak?
O zamana kadar kendi arabanızda ustalaşırsınız. Sonra ikisini de satar jip alırsınız.Yoksa Buna kıyamayan siz acemiyken jipe hayatta kıyıp ta size kullandırmaz.Haklısınız. Ben mükemmel sürsemde o bırsey bulur. Arabası benden kıymetli. Ama beyimiz atan bunu degıstırız, jip tarzı alırız, sende sürersin dıyor. Ama eminim vermeyecek.
Yani uyanıklık yapıp engelli birini kullanıp vergisiz araba aldınız.Onu hastahaneye falan götürüyorlar bazen
Kesinlikle. O zamanda vermez kı emınım.O zamana kadar kendi arabanızda ustalaşırsınız. Sonra ikisini de satar jip alırsınız.Yoksa Buna kıyamayan siz acemiyken jipe hayatta kıyıp ta size kullandırmaz.
engelli insanlar sıfır araca da binsinler vergi indirimli haklarıdır helal olsun.ama yakınları bu şekilde lüks araç sahibi oluyor engellilere asla verilmiyor o araçlar.benim apartmaımda da var .engelli kardeş köyde yaşıyor memur kardeşi 5 yılda bir onun adına ultra lüks sıfır araç alıyor kendi biniyorhata evini bile bu şekilde almış.engelliye fayda nerede yokAyıp ya. Yazık...
Aa oyle mi okumamışım orayı kaçırmışım, o halde suç değil mi bu yapılanAraba engelli bir yakınınlarının üstüne galiba
Vaiaha ileride istıyorum ama ona da karşı cıkar benceÇok garip... Uzun yolda araba kullanmak daha büyük risktir. Çünkü otoban vs derken gaza daha çok asılırsın ve Allah korusun çok daha ciddi sonuçlara yol açabilir bu durum... Çünkü acemilikte direksiyon hakimiyetin çok da iyi değildir. Neyse... Pratik şart. Mümkünse al kendine bi hatchback araba... Büyük arabasıyla da eşini baş başa bırak.
Ee ozaman?Bannanne arabaya binmiyor, hastalık durumu olursa çıkıyordur ancak herhalde.
Ailece gezmeyi sevmiyor, hep evde duruyorlar diyordu kendisi.
Vermez otomatiği hiç vermez hatta öğretmez bile sende hayır ben kendime alıcam de canım zaten işiniz olunca göreceksiniz iki araç şart oluyor tek araçla onu bekle seni bıraksın bir yerden sonra darlıyorEşim diyorki atanınca otomatik alırız,sende kullanırsın dıyor. Ama şimdi vermeyen adam o zaman verır mı. Aılesını ben dınlemem de eşim dınler
Araba kapı önünde hep. Onlarda hep evde. Bende evdeyımEe ozaman?
Konu sahıbı istese arabayı kullanır yani
Bu düşünceye de hastayım.Sorun yapılcak bir konu değil. Benim ehliyetim manuel ama eşim otomatik arabamızı bile vermez yani bende almam. Onun kadar tecrübeli değilim alışık değilim aklım kalır der ben yanındayken alışırsın diyor ya da uzun yolda kullanırsın diyor. Önemli konu değil. Ama eşimin ailesinin yorum yapmasına müsade etmezdim. Hatta onlar sonra derlerse “yoo anne ben şimdi istiyorum derdim bilerek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?