Eşim arabayı vermiyor

İnşallah cok sagolun. Neyse eşime ders almıyacagımı, ileride ayrı araba alacagım ve ona vermeyecegımı söylıycem. Tabı böyle deyınce senın benım mı var bu evde dıyor

babanne ne zamanlar biniyor arabaya?bu soruma cevap verseniz?hani araba onun ya engelli olan babanne ya.ona hizmet edilsin ihtiyacı görülsün diye devlet vergi indirimi sağlıyor ya sıfır arabaya?
Bannanne arabaya binmiyor, hastalık durumu olursa çıkıyordur ancak herhalde.
Ailece gezmeyi sevmiyor, hep evde duruyorlar diyordu kendisi.

İnşallah cok sagolun. Neyse eşime ders almıyacagımı, ileride ayrı araba alacagım ve ona vermeyecegımı söylıycem. Tabı böyle deyınce senın benım mı var bu evde dıyor
Söyleme yap kedicik :) Uyuyan yılanı uyandırma şimdi. Ama ha illa diyecem diyorsan o lafına valla sende varsa bende de var de :)

Çok garip... Uzun yolda araba kullanmak daha büyük risktir. Çünkü otoban vs derken gaza daha çok asılırsın ve Allah korusun çok daha ciddi sonuçlara yol açabilir bu durum... Çünkü acemilikte direksiyon hakimiyetin çok da iyi değildir. Neyse... Pratik şart. Mümkünse al kendine bi hatchback araba... Büyük arabasıyla da eşini baş başa bırak.

Sorun yapılcak bir konu değil. Benim ehliyetim manuel ama eşim otomatik arabamızı bile vermez yani bende almam. Onun kadar tecrübeli değilim alışık değilim aklım kalır der ben yanındayken alışırsın diyor ya da uzun yolda kullanırsın diyor. Önemli konu değil. Ama eşimin ailesinin yorum yapmasına müsade etmezdim. Hatta onlar sonra derlerse “yoo anne ben şimdi istiyorum derdim bilerek.

Haklısınız. Ben mükemmel sürsemde o bırsey bulur. Arabası benden kıymetli. Ama beyimiz atan bunu degıstırız, jip tarzı alırız, sende sürersin dıyor. Ama eminim vermeyecek.
O zamana kadar kendi arabanızda ustalaşırsınız. Sonra ikisini de satar jip alırsınız.Yoksa Buna kıyamayan siz acemiyken jipe hayatta kıyıp ta size kullandırmaz.

Ayıp ya. Yazık...
engelli insanlar sıfır araca da binsinler vergi indirimli haklarıdır helal olsun.ama yakınları bu şekilde lüks araç sahibi oluyor engellilere asla verilmiyor o araçlar.benim apartmaımda da var .engelli kardeş köyde yaşıyor memur kardeşi 5 yılda bir onun adına ultra lüks sıfır araç alıyor kendi biniyorhata evini bile bu şekilde almış.engelliye fayda nerede yok

Vaiaha ileride istıyorum ama ona da karşı cıkar bence

Eşim diyorki atanınca otomatik alırız,sende kullanırsın dıyor. Ama şimdi vermeyen adam o zaman verır mı. Aılesını ben dınlemem de eşim dınler
Vermez otomatiği hiç vermez hatta öğretmez bile sende hayır ben kendime alıcam de canım zaten işiniz olunca göreceksiniz iki araç şart oluyor tek araçla onu bekle seni bıraksın bir yerden sonra darlıyor

Bu düşünceye de hastayım.
Birkac derse, denemeye, otomatik arabayı rahatça kullanırsınız.
Eşiniz neden vermiyor siz neden istemiyorsunuz arabayı?
Sonra eşim beni oraya götürsün, gezdirsin diye bekleyeceksiniz, kendiniz kullanıp istediğiniz gibi hareket etmek varken.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…