Eşim arabayı vermiyor

Kesinlikle öyle. Engelliler konusun da dediğiniz gibi helal hoş olsun. Ama ucuza almak için engelli birini kullananlar vergisini ödeyen herkesin hakkına giriyor bence

Önemli değil dediğiniz konuyu not edin mutlaka

Bence bu bir sorun. Günlerce kapıda yatıyor araba. Eşim iş yerinin verdiği araba ile gidip geliyor. Eee Pratık yapayım hevesımı alayım dıyorum. Moralı bozuldu adamın. Ilerde kendı araban olsun anlarsın dıyor

Bizim evde de tek araba var. Hic sormadim ki vermeme imkani olsun. Anahtari alir cikarim. Geride kalan derdine yansin bana ne
Ama siz aktıf araba sürüyorsunuz. Ben ehliyet alalı 1 seneyi gectı. Uzun yol harıcı sürmedim. Vermıyor. Ders alayım ögreneyım dıyorum. Onada hayır dıyor. Ee ben napacagım. Keske ehlıyet almasaydın.

Aynı sıkıntı bende de olsu çok sorun yapmadım o yüzden ilerdede yapmam umarım çünkü benim kullanmam için arabanın pertinin çıkması gerekiyor dandik bişey olsun ki kaza yaparsam içim acımasın kendim istemiyorum arabamızı

Beyin isten kacta cikiyor aksamları, yemekten sonra cikin tur atın. Öğretsin sana. Ogrendın dıye, her allahın dksı arabayla gezecek degılsın heralde.
Ögretmez ki. Erken cıkıyor genelde. 4 5 te evde. Yok trafık var. Yok şu var. Bahane sunuyor. Baktı ben ciddi ders alcam yüzü düştü.

Yaa bende korkuyorum ama ben kendıme guvenıyorum. Eşim bana guvenmıyor.

Haklısınız ama pratik yapmadan alışmadan istemiyorum ben ehliyeti aldıktan sonra hiç araba kullanmadım. Pandemiden de gidilmiyor. Pratik yaptıktan sonra alışınca alırsın dedi sorun yapmadım ama arada şirinlik yapıp bin yanımada götüreyim diyorum sonra usulca yana geçiyorum

e niye evlendin?
eşin babasına ne senin alacağın aldığın arabadan?
Sonra eşime dedim bak baban böyle diyor falan. Sen bakma ona alırsın falan dedi. Geçende dıyor ki. Ben dedım aılen karsı cıkar alma der. Dese nolacak. Düzenli maasın olunca sana kım ne dıycek dıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…