- 24 Ekim 2014
- 59.306
- 330.152
- 698
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Para toplamak derken?Haklısınız. İnşallah iyi puan alayım direk para toplayacağım
benim çok canım sıkılıyor bu durumlara .kime hak tanındıysa o kullanmalı kullanmıyorsa da kapısında durmalı.torun ya da torunun eşi neden hak sahibi oluyor?Ee ozaman?
Konu sahıbı istese arabayı kullanır yani
Para biriktireceğimPara toplamak derken?
Kesinlikle öyle. Engelliler konusun da dediğiniz gibi helal hoş olsun. Ama ucuza almak için engelli birini kullananlar vergisini ödeyen herkesin hakkına giriyor benceengelli insanlar sıfır araca da binsinler vergi indirimli haklarıdır helal olsun.ama yakınları bu şekilde lüks araç sahibi oluyor engellilere asla verilmiyor o araçlar.benim apartmaımda da var .engelli kardeş köyde yaşıyor memur kardeşi 5 yılda bir onun adına ultra lüks sıfır araç alıyor kendi biniyorhata evini bile bu şekilde almış.engelliye fayda nerede yok
E tamam al arabayı cık, evden ne yapacaklar sana. Onlar gelene kadar sen dıger sokaga gecersınAraba kapı önünde hep. Onlarda hep evde. Bende evdeyım
Önemli değil dediğiniz konuyu not edin mutlakaSorun yapılcak bir konu değil. Benim ehliyetim manuel ama eşim otomatik arabamızı bile vermez yani bende almam. Onun kadar tecrübeli değilim alışık değilim aklım kalır der ben yanındayken alışırsın diyor ya da uzun yolda kullanırsın diyor. Önemli konu değil. Ama eşimin ailesinin yorum yapmasına müsade etmezdim. Hatta onlar sonra derlerse “yoo anne ben şimdi istiyorum derdim bilerek.
Pratık yok. Cesaret edemem ki. Ders alsam tamamdaE tamam al arabayı cık, evden ne yapacaklar sana. Onlar gelene kadar sen dıger sokaga gecersın
Bence bu bir sorun. Günlerce kapıda yatıyor araba. Eşim iş yerinin verdiği araba ile gidip geliyor. Eee Pratık yapayım hevesımı alayım dıyorum. Moralı bozuldu adamın. Ilerde kendı araban olsun anlarsın dıyorÖnemli değil dediğiniz konuyu not edin mutlaka
Allah askina yazma bisey,her yazdigina ayri ayri gulmekten sumuklerim akti be vicdansizÖnemli değil dediğiniz konuyu not edin mutlaka
Beyin isten kacta cikiyor aksamları, yemekten sonra cikin tur atın. Öğretsin sana. Ogrendın dıye, her allahın dksı arabayla gezecek degılsın heralde.Pratık yok. Cesaret edemem ki. Ders alsam tamamda
Biz nişanlıyken babası kızdı bana. Kendine özel araba almayı dusunme dedi. Onlara göre var
Ama siz aktıf araba sürüyorsunuz. Ben ehliyet alalı 1 seneyi gectı. Uzun yol harıcı sürmedim. Vermıyor. Ders alayım ögreneyım dıyorum. Onada hayır dıyor. Ee ben napacagım. Keske ehlıyet almasaydın.Bizim evde de tek araba var. Hic sormadim ki vermeme imkani olsun. Anahtari alir cikarim. Geride kalan derdine yansin bana ne
Aynı sıkıntı bende de olsu çok sorun yapmadım o yüzden ilerdede yapmam umarım çünkü benim kullanmam için arabanın pertinin çıkması gerekiyor dandik bişey olsun ki kaza yaparsam içim acımasın kendim istemiyorum arabamızıÖnemli değil dediğiniz konuyu not edin mutlaka
Öyle değil aslında.e niye evlendin?
eşin babasına ne senin alacağın aldığın arabadan?
Ögretmez ki. Erken cıkıyor genelde. 4 5 te evde. Yok trafık var. Yok şu var. Bahane sunuyor. Baktı ben ciddi ders alcam yüzü düştü.Beyin isten kacta cikiyor aksamları, yemekten sonra cikin tur atın. Öğretsin sana. Ogrendın dıye, her allahın dksı arabayla gezecek degılsın heralde.
Yaa bende korkuyorum ama ben kendıme guvenıyorum. Eşim bana guvenmıyor.Aynı sıkıntı bende de olsu çok sorun yapmadım o yüzden ilerdede yapmam umarım çünkü benim kullanmam için arabanın pertinin çıkması gerekiyor dandik bişey olsun ki kaza yaparsam içim acımasın kendim istemiyorum arabamızı
Haklısınız ama pratik yapmadan alışmadan istemiyorum ben ehliyeti aldıktan sonra hiç araba kullanmadım. Pandemiden de gidilmiyor. Pratik yaptıktan sonra alışınca alırsın dedi sorun yapmadım ama arada şirinlik yapıp bin yanımada götüreyim diyorum sonra usulca yana geçiyorumBu düşünceye de hastayım.
Birkac derse, denemeye, otomatik arabayı rahatça kullanırsınız.
Eşiniz neden vermiyor siz neden istemiyorsunuz arabayı?
Sonra eşim beni oraya götürsün, gezdirsin diye bekleyeceksiniz, kendiniz kullanıp istediğiniz gibi hareket etmek varken.
Sonra eşime dedim bak baban böyle diyor falan. Sen bakma ona alırsın falan dedi. Geçende dıyor ki. Ben dedım aılen karsı cıkar alma der. Dese nolacak. Düzenli maasın olunca sana kım ne dıycek dıyore niye evlendin?
eşin babasına ne senin alacağın aldığın arabadan?
O ayrı sen eğer araba kullanabiliyorsan alışıcaksan olabilir ben bilmiyorum tek başıma korkuyorum biraz.Yaa bende korkuyorum ama ben kendıme guvenıyorum. Eşim bana guvenmıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?