Sizi yormadan hemen konuya giriyorum.
Eski bir dostum var ve bayramda onları ziyarete gittik. Eşime yoldayken, ev aldığımızı ve yurtdışına tatile gittiğimizi bilmiyorlar, eşine söyleme dedim . Eşim de tamam dedi ama erkekler kendi aralarında konuşurken ikisini de söylemiş. Ağzımdan kaçırdım diyor ama inanmıyorum. Kendisi için önemsiz olduğundan söyledi işte. Benim için de önemli mevzular değil ama gerek görmedim. Eşimin haddine değildi, yaptığı çok saygısızca.
Ev aldığımızı önemsiz gördüğüm için söylemedim, yd tatili meselesini de arkadaşım kötü zamanlardan geçiriyordu hiç iyi değildi söylemeye çekindiğim için söylememiştim. Beni yalancı durumuna düşürdü. Kavga ettik ,ben ona güvenilmez bir insan olduğunu söyledim. O ilk başta ağzımdan kaçtı abartma ne var bunda vs. dedi ama ben sakinleşmeyince sen delisin manyaksın kafanda var senin falan dedi. Şuan onu muhattap almıyorum. Terbiyesiz laflarından sonra hepten gard aldım.
Eşim haklı mı ,abartıyor muyum? Eşime karşı tavrım nasıl olmalı? Arkadaşım sorduğunda ona nasıl yanıt vermeliyim? Aramız bozulsun istemiyorum.
Arkadaşınızı eşinizden daha önemli Bir yere mi koydunuz ki arkadaşıma ne diyeceğim dıye eşinizle küsme kavga etme geregiduydunuzSizi yormadan hemen konuya giriyorum.
Eski bir dostum var ve bayramda onları ziyarete gittik. Eşime yoldayken, ev aldığımızı ve yurtdışına tatile gittiğimizi bilmiyorlar, eşine söyleme dedim . Eşim de tamam dedi ama erkekler kendi aralarında konuşurken ikisini de söylemiş. Ağzımdan kaçırdım diyor ama inanmıyorum. Kendisi için önemsiz olduğundan söyledi işte. Benim için de önemli mevzular değil ama gerek görmedim. Eşimin haddine değildi, yaptığı çok saygısızca.
Ev aldığımızı önemsiz gördüğüm için söylemedim, yd tatili meselesini de arkadaşım kötü zamanlardan geçiriyordu hiç iyi değildi söylemeye çekindiğim için söylememiştim. Beni yalancı durumuna düşürdü. Kavga ettik ,ben ona güvenilmez bir insan olduğunu söyledim. O ilk başta ağzımdan kaçtı abartma ne var bunda vs. dedi ama ben sakinleşmeyince sen delisin manyaksın kafanda var senin falan dedi. Şuan onu muhattap almıyorum. Terbiyesiz laflarından sonra hepten gard aldım.
Eşim haklı mı ,abartıyor muyum? Eşime karşı tavrım nasıl olmalı? Arkadaşım sorduğunda ona nasıl yanıt vermeliyim? Aramız bozulsun istemiyorum.
Bence siz haksızsınız.Sizi yormadan hemen konuya giriyorum.
Nazar değer sanıyor herhalde hahahahahaEvli bir çiftin ev alması, yurtdışına tatile gitmesi çok normal, sıradan şeyler. Asıl bunun saklanması çirkin bir davranış. Arkadaşın sorsa evet dersin, karşı taraf hayırlı olsun der geçer.
Sohbet, muhabbet sırasında konuşurken söylemiş bunu, ister bilerek ister ağzından kaçırmış. Bunda abartılacak ne var? Bu kadar gereksiz kavgaya, bağrışa ne gerek var. Ne kadar seviyorsunuz kavga gürültüyü. Biraz sitem edersin yeter. Eşiniz, belki çocuğunuzun babası bunun için ne demek güvenilmez birisin demek adama. Ne için yani? Arkadaşınız sokakta baraka gibi yerde kalıyor, siz kocaman üç katlı villa aldınız onlara evde yer mi vermediniz?
Siz en iyisi bir psikolog randevusu alın. Normal değil sizin bu kavgayı çıkarmanız. Çok berbat bir şey böyle kavgaya bağrışa eğilimli olmak.
İnsan arkadasindan bunları saklar mı yahu ne biçim arkadaşınız. Sizin yaptığınız ayıp asıl. Kocanız da hakliSizi yormadan hemen konuya giriyorum.
Evli bir çiftin ev alması, yurtdışına tatile gitmesi çok normal, sıradan şeyler. Asıl bunun saklanması çirkin bir davranış. Arkadaşın sorsa evet dersin, karşı taraf hayırlı olsun der geçer.
Sohbet, muhabbet sırasında konuşurken söylemiş bunu, ister bilerek ister ağzından kaçırmış. Bunda abartılacak ne var? Bu kadar gereksiz kavgaya, bağrışa ne gerek var. Ne kadar seviyorsunuz kavga gürültüyü. Biraz sitem edersin yeter. Eşiniz, belki çocuğunuzun babası bunun için ne demek güvenilmez birisin demek adama. Ne için yani? Arkadaşınız sokakta baraka gibi yerde kalıyor, siz kocaman üç katlı villa aldınız onlara evde yer mi vermediniz?
Siz en iyisi bir psikolog randevusu alın. Normal değil sizin bu kavgayı çıkarmanız. Çok berbat bir şey böyle kavgaya bağrışa eğilimli olmak.
Aslında hiç böyle düşünmedim. Benim takıldığım mesele öğrenip öğrenmemesi değil arkadaşlar eşimin söyleme dememe rağmen söylemiş olması. Ben konumda dediğim gibi ,düşündüğünüzün aksine evi önemsemediğim için (kalkıp ne dicem ev aldık ce e mi? Yani gereksiz bilse ne bilmese ne,onunla öyle bir muhabbetimiz yok.) Tatili de kötü bit zamandan geçtiği için söylememiştim. Siz konuyu yanlış yerden tuttunuz.Nazar değer sanıyor herhalde hahahahaha
Saklamakla yanlış yaptım belki ama hayatımda olan her şeyi de anlatmak mı zorundayım ben anlayamadım sizleri yaİnsan arkadasindan bunları saklar mı yahu ne biçim arkadaşınız. Sizin yaptığınız ayıp asıl. Kocanız da hakli
İşte neden böyle küçük bi meselede yalan söylüyorsun unutmuş olabilir bile bile nedem yapsın sürekli yalan gizleme huyun yoksaAslında hiç böyle düşünmedim. Benim takıldığım mesele öğrenip öğrenmemesi değil arkadaşlar eşimin söyleme dememe rağmen söylemiş olması. Ben konumda dediğim gibi ,düşündüğünüzün aksine evi önemsemediğim için (kalkıp ne dicem ev aldık ce e mi? Yani gereksiz bilse ne bilmese ne,onunla öyle bir muhabbetimiz yok.) Tatili de kötü bit zamandan geçtiği için söylememiştim. Siz konuyu yanlış yerden tuttunuz.
İyi de eşinize neden söyleme diyorsunuz ki.Aslında hiç böyle düşünmedim. Benim takıldığım mesele öğrenip öğrenmemesi değil arkadaşlar eşimin söyleme dememe rağmen söylemiş olması. Ben konumda dediğim gibi ,düşündüğünüzün aksine evi önemsemediğim için (kalkıp ne dicem ev aldık ce e mi? Yani gereksiz bilse ne bilmese ne,onunla öyle bir muhabbetimiz yok.) Tatili de kötü bit zamandan geçtiği için söylememiştim. Siz konuyu yanlış yerden tuttunuz.
Aslında hiç böyle düşünmedim. Benim takıldığım mesele öğrenip öğrenmemesi değil arkadaşlar eşimin söyleme dememe rağmen söylemiş olması. Ben konumda dediğim gibi ,düşündüğünüzün aksine evi önemsemediğim için (kalkıp ne dicem ev aldık ce e mi? Yani gereksiz bilse ne bilmese ne,onunla öyle bir muhabbetimiz yok.) Tatili de kötü bit zamandan geçtiği için söylememiştim. Siz konuyu yanlış yerden tuttunuz.
Yakın arkadad diyorsunuz. Yakın arkadaşım tatilini ev aldığını saklasa görüşmem birdaha. Deli herhalde derim.Saklamakla yanlış yaptım belki ama hayatımda olan her şeyi de anlatmak mı zorundayım ben anlayamadım sizleri ya
Söylerse beni yanlış anlar özellikle kötü niyetle gizlediğimi düşünür diye çekindim. Eşimin yaptığı saygısızlık değil mi ? Ben ona söyleme diyorum gidip söylüyor inadına yapar gibi. Herkes beni haksız buldu belki de hatalıyımdır bilemiyorum.İyi de eşinize neden söyleme diyorsunuz ki.
Eşiniz özel olarak hahaha biz ev aldık gördün mü diye söylememiş zaten laf lafı açmış ve söylemiş.
Ne var bunda .Asıl saçma olan sizin söyleme demeniz.
Gerçekten anlamadım ne oluyor söyleyince
Ev almayı gözünüzde çok büyütmüş olabilir misiniz?Söylerse beni yanlış anlar özellikle kötü niyetle gizlediğimi düşünür diye çekindim. Eşimin yaptığı saygısızlık değil mi ? Ben ona söyleme diyorum gidip söylüyor inadına yapar gibi. Herkes beni haksız buldu belki de hatalıyımdır bilemiyorum.
Sen ona dost diyorsun da dost değil senin için, insan dostundan saklar mi ?Sizi yormadan hemen konuya giriyorum.