- 21 Temmuz 2019
- 239
- 517
- 23
- 41
En beğendim yorumlardan birini yapmışsıniz.bakalım o kadın evinin içine gelin gelsin istiyo muyduya da istese de sizi istiyo muydu
almaz yapmaz kimsenin gönlü değilsiniz siz karar veremezsiniz size yapılacak şeye. parası olmayan ev kuramayan adama kaçarken zorunuza gitmedi de niye şimdi kaynananizin yaptığı zorunuza gidiyo. hazır eve gelin gelmiş üstüne iş yıkmak dururken size niye ev kurşunlar ayrı ev açsınlar. yapmazlar ki. kocanız da önce he gülüm canım der sonra da yeter artık böyle kabul edeceksen et etmiyosan git diyecek.
çok mu kötüydü aileniz kactiniz onu merak ettim ben.
En beğendim yorumlardan birini yapmışsıniz.
Kesinlikle öyle ama nerde koca olsun yeterAma gerçekten öyle değil mi? Burda birçok konuda aynı senaryo var hep. Adamda iş yok, ama kadınlar aileye kızar. Halbuki ilk muhatabın her zaman kocan olmalı. Yok değilse o evlilikte iş yok. Sonra hamilelik ler, bebekler, çocuklar ekleniyor dram mod daha da artıyor. Bence hiçbir kadın kendine özel hayat alanı kurmadan evlenmeli ve cocuk sahibi de olmamali. Cünkü en cok kendisi ve çocuklar harcanıyor öyle durumlarda
Ne yaptıklarını bi açıklasanda ona göre yorum yapsak. Sırf bir şey yapmamaları
evet annesi demiştiki istemeye de gitmiyorum ve kacrsan ailesine söylerim kızınıza sahip çıkın diyeOgullari kiz kacirirken anne babaya sordu mu ?
Lütfen kendinize aşkı kalkan bellemeyin aşk çift taraflı olmalı zaten eşiniz de sizin gibi kör kütük size aşık olsa sizin gibi ailesini görmezdi madem aşkın arkasına sığınıyorsan ? Aşk tamam ama mantıkta vardır ikisini birden vermiş Allah kullanmasını kuluna bırakmış. Aileni düşünmeyip kaçmışsın eşin de bunu bile bile seni ezdirmemeli ayrıca şu zamanda kaçmak mı kaldı ya ? kızlara bas bas bağırıyorlar okuyun ekonomik özgürlüğünüzü elinize alın diye siz kaçmayı nerden çıkardınız tabiki okumak zorunda değilsiniz ama kaçmakta doğru değil şabanın filminde kaldı o olaylar kaçarsanız da böyle ezerler işte kusura bakma kardeşim eğri oturup doğru konuşmak lazım en kötü günde aile yanında oluyor eş bile kendi ailesini seçiyor yeri geldiğinde yanlış yapmışsın Allah yardımcın olsunAskin gözü kördur" derlerdi. Oyleymis gercekten
evet annesi demiştiki istemeye de gitmiyorum ve kacrsan ailesine söylerim kızınıza sahip çıkın diye
Eee daha ne kadının evine gitmişsin bir deevet annesi demiştiki istemeye de gitmiyorum ve kacrsan ailesine söylerim kızınıza sahip çıkın diye
Eder bekle sen. Koca kalmamış gibi, çok muhtaçmış gibi kaçarsan göreceğim muamele de budur. Dua et beteri olmasın.İyi Gunler. Esimle 1 aylik evliyiz. Kaynanamla beraber yasiyorum. Ve dogru duzgunhiicbir seyim yok. Kaynanam ustune dusen hicbir seyi almadi. Ama iki lafindan biri ," bu kadarina gucumuz yetebiliyor"dur. Kacarak evlendigim icin ailem de destek olmadi. Artik esimde ailesine inanmaya basladi .. Gecen gun dedim ki ona"senin ailen bana bunu yapmamaliydi .Ev ustu en azindan odasini gonlune gore doseyelim demeliydi" dedim. O da dedi ki bana "yok paralari , olsa yaparlardi". Ama biliyorum ki tmm zengin degiller, ama insan istese bi yolunu bulup alabilir. Borc edebilir mesela. Onlar herseyin hazirini istiyor. Cok sıkıldim kaynanamdan. Esime onun gercek yuzunu gostermek istiyorum ama , kadin o kadar " yok yok" diyor ki , artik esiminde zamanla onun gibi dusunmesinden korkuyorum. Cunku esim basta beni onayliyordu ilk kez gecen gun boyle soyledi. Ayri eve cikin diyeceksibiz. Ama esim "maddi durumum buna musait degil" diyor .. Bu konuda bana yol gösterin esime ailesinin gercekten icin den gelmedigi hicbirseyi almadigini , gostermek istiyorum. Esimin ayri ev icin mucadele etmesini istiyorum.
Ya gelin çarşısı bile yapmadı bunu damat tarafı yapar. elbisem yok giymek için doğru düzgün . Hicbisey im yok. odam bombos. Zaten onun ailesi yüzünden kaçtık buna mecbur birakildk
Yatak odasi, hali perde felan var da. Zaten bunlar zaruri. Onun disinda yokk
Gelin çarşısı, gelinlerle yapılıyor. Biliyorsunuz değil mi?Ya gelin çarşısı bile yapmadı bunu damat tarafı yapar. elbisem yok giymek için doğru düzgün . Hicbisey im yok. odam bombos. Zaten onun ailesi yüzünden kaçtık buna mecbur birakildk
Ya gelin çarşısı bile yapmadı bunu damat tarafı yapar. elbisem yok giymek için doğru düzgün . Hicbisey im yok. odam bombos. Zaten onun ailesi yüzünden kaçtık buna mecbur birakildk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?