Esim artik annesinin gercek yuzunu görsün istiyorum..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
En beğendim yorumlardan birini yapmışsıniz.

Kesinlikle öyle ama nerde koca olsun yeter

kaynana güvenerekmi Kaçtın? Para yok pul yok. Ah ailenin bildiklerini dinlemezsen kaynananı çekersin daha

Askin gözü kördur" derlerdi. Oyleymis gercekten
Lütfen kendinize aşkı kalkan bellemeyin aşk çift taraflı olmalı zaten eşiniz de sizin gibi kör kütük size aşık olsa sizin gibi ailesini görmezdi madem aşkın arkasına sığınıyorsan ? Aşk tamam ama mantıkta vardır ikisini birden vermiş Allah kullanmasını kuluna bırakmış. Aileni düşünmeyip kaçmışsın eşin de bunu bile bile seni ezdirmemeli ayrıca şu zamanda kaçmak mı kaldı ya ? kızlara bas bas bağırıyorlar okuyun ekonomik özgürlüğünüzü elinize alın diye siz kaçmayı nerden çıkardınız tabiki okumak zorunda değilsiniz ama kaçmakta doğru değil şabanın filminde kaldı o olaylar kaçarsanız da böyle ezerler işte kusura bakma kardeşim eğri oturup doğru konuşmak lazım en kötü günde aile yanında oluyor eş bile kendi ailesini seçiyor yeri geldiğinde yanlış yapmışsın Allah yardımcın olsun

evet annesi demiştiki istemeye de gitmiyorum ve kacrsan ailesine söylerim kızınıza sahip çıkın diye

buna rağmen kadına nispet yapar gibi kaçıp kadının evine mi gelin gittiniz bide yapmiyo diye eşinizin gözünü açıp yapılanları unutturmayacaksiniz yani.

kadın istememiş istemiyo da. işe girip kocanızla hayatı sıfırdan kuracaksiniz o zaman. yoksa da zaten kadına eziyet gibidir sizi hergun burnunun dibinde görmek

Bu kafadaysanız haber okuyup seyrettiğinizi düşünmüyorum ama siz bugüne kadar hiç Müge Anlı da mı izlemediniz be kardeşim. Sinirleniyorum artık. 21.yy da hala gencecik kızlar akıllarını, mantıklarını kullanacak seviyede değiller. Ne aşkı ya ne aşkı? Aşk, sevgi mi kalacak sanıyorsun böyle bir evlilikte. Bir de çocuk doğurursun bu çocuk nasıl bir ortamda yetişecek diye düşünmeden tam olur. Aklını kullanıp kendi ayaklarının üzerinde durmazsan akılsız başının cezasını mahvolmuş hayatınla ödersin. Bu da sana müstehak olur. Yeter ya, hiç mi kendinizi sevmiyorsunuz anlamadım ki?

Eder bekle sen. Koca kalmamış gibi, çok muhtaçmış gibi kaçarsan göreceğim muamele de budur. Dua et beteri olmasın.

Ya gelin çarşısı bile yapmadı bunu damat tarafı yapar. elbisem yok giymek için doğru düzgün . Hicbisey im yok. odam bombos. Zaten onun ailesi yüzünden kaçtık buna mecbur birakildk

Ne gelin çarşısı ya ?
Allah aşkına aileleri ezip kaçmışsınız muhtemelen sizi hiç istemeyen bir aileye gelin olmuşsunuz zorla, bir de normal evlenme gibi ritüel mi bekliyorsunuz ?

Daha kendini gecindiremeyen adama koca diye kaçarken düşünecektiniz bunları

Yatak odasi, hali perde felan var da. Zaten bunlar zaruri. Onun disinda yokk

E onlar da evde olduğu için almamışlardır. Gelin kayınvalidem oturanlar hep öyle yaparlar. Yatak odası takımı alınır. Gelinin tabak çanağı kullanılır. Tamam. E kılık kıyafet bohça vs ise kastın bunları söylemeden eşine diyeceksin ki ihtiyacım var almamız lazım. Kaçtığın için bunların yapılmaması normal. Daha önce yazdığım yoruma bi bak ve kendine doğru yolu çiz.

Kimse size borç yaparak bir şeyler almak zorunda değil. Bunu kaçmadan önce düşünseydiniz. Kocanı sıkıştır sen de çalış öyle çıkın ayrı eve. Borçlanarak evinizi düzün.

İstenmediğin yere kaçarsan hem de kv evine gitmek hee aklını peynir ekmekle yedin bence. Burda tek acıdığım kusura bakma kv kadının evine durumları yok totosuna güvendiğin eşinle kadına yük olmuşsunuz üstüne şunu bunu yapsınlar borçla ohh ne güzel allah sabır versin kayınvalidenize resmen imtihansınız. Uatanmadan bir şeyler bekliyorsunuz az ye de kendine hamal tut kalk çalış ayrı eve çıkın bi zahmet kadın bu yaşta sizi mi beslesin sanki kv ye sordunuz kaçarken bir de gelin çarşısı şu bu içindesiniz bi o eksikti durumları yok diyorsunuz borç yapıp alsınlar diyorsunuz ya pesss ben sizin kadar saçma bir insan görmedim

Ya gelin çarşısı bile yapmadı bunu damat tarafı yapar. elbisem yok giymek için doğru düzgün . Hicbisey im yok. odam bombos. Zaten onun ailesi yüzünden kaçtık buna mecbur birakildk

Onun ailesi baştan istemediğini belli etmiş, siz onlara kacmissiniz. Size bunları bu durumda esiniz yapmak zorunda. Veya daha doğrusu kendiniz kalkıp birseyler yapsanız. Sonuçta orda istenmeyen "gelin" siniz. Bunu kabul edin ilk

Bunlar yapmasi gereken aileniz veya esiniz ailesi degil esiniz ve sizsiniz. Aklim almiyor, kacayim evleneyim onlar da bana baksin istediklerimi alsin kafasini. Kacip evlenmeyi dusunene kadar azcik para biriktireyim ona buna el acmayayim deseydiniz keske.

Kendi ailenizi hice sayip kaciyorsunuz ya
Hic garip gelmiyor su an yasadiginiz hayat. Gayet normal. Boyle devam edeceksiniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…