- 19 Aralık 2019
- 406
- 529
- 18
Çözemiyorum insanları ya evlenince her şey düzelir güzel olur kafası ne bi halt anlamıyorum. Ya benim ailemin durumu iyi altınlarıma kadar önceden ne olur olmaz diye yapıldı. Ama babam bile çekinmeden bana kızım işini eline al öyle evlen karşındakine avuç açma atan kimi istiyorsan karşıma çıkar der. Ben demese bile ciddi düşündüğüm biri olmasına rağmen ki karşımdaki beni bekliyor yaşı gelmesine rağmen ama ben çalışayım bi birikim yapayım yatak odamı eşyalarımı kendi birikimimle yapayım ama şimdikiler evleneyim kurtulayım üstüne çocuk yapayım hemen. Ya bi tanıyın tartın ailesi nasıl bir tartın birikimimiz var mı bi bakın Allah aşkınaBunlar yapmasi gereken aileniz veya esiniz ailesi degil esiniz ve sizsiniz. Aklim almiyor, kacayim evleneyim onlar da bana baksin istediklerimi alsin kafasini. Kacip evlenmeyi dusunene kadar azcik para biriktireyim ona buna el acmayayim deseydiniz keske.
Çok erken düşünmeye başlamışsın böyle şeyleri...İyi Gunler. Esimle 1 aylik evliyiz. Kaynanamla beraber yasiyorum. Ve dogru duzgunhiicbir seyim yok. Kaynanam ustune dusen hicbir seyi almadi. Ama iki lafindan biri ," bu kadarina gucumuz yetebiliyor"dur. Kacarak evlendigim icin ailem de destek olmadi. Artik esimde ailesine inanmaya basladi .. Gecen gun dedim ki ona"senin ailen bana bunu yapmamaliydi .Ev ustu en azindan odasini gonlune gore doseyelim demeliydi" dedim. O da dedi ki bana "yok paralari , olsa yaparlardi". Ama biliyorum ki tmm zengin degiller, ama insan istese bi yolunu bulup alabilir. Borc edebilir mesela. Onlar herseyin hazirini istiyor. Cok sıkıldim kaynanamdan. Esime onun gercek yuzunu gostermek istiyorum ama , kadin o kadar " yok yok" diyor ki , artik esiminde zamanla onun gibi dusunmesinden korkuyorum. Cunku esim basta beni onayliyordu ilk kez gecen gun boyle soyledi. Ayri eve cikin diyeceksibiz. Ama esim "maddi durumum buna musait degil" diyor .. Bu konuda bana yol gösterin esime ailesinin gercekten icin den gelmedigi hicbirseyi almadigini , gostermek istiyorum. Esimin ayri ev icin mucadele etmesini istiyorum.
Cevap vermeye bile değmeyecek kadar haddinizi aşmışsınız. Buraya böyle yorum yapmak yerine önce haddinizi bilin. Ve sinanmadiginiz acılar üzerine böyle edepsizce yorumlar yapmayın.İstenmediğin yere kaçarsan hem de kv evine gitmek hee aklını peynir ekmekle yedin bence. Burda tek acıdığım kusura bakma kv kadının evine durumları yok totosuna güvendiğin eşinle kadına yük olmuşsunuz üstüne şunu bunu yapsınlar borçla ohh ne güzel allah sabır versin kayınvalidenize resmen imtihansınız. Uatanmadan bir şeyler bekliyorsunuz az ye de kendine hamal tut kalk çalış ayrı eve çıkın bi zahmet kadın bu yaşta sizi mi beslesin sanki kv ye sordunuz kaçarken bir de gelin çarşısı şu bu içindesiniz bi o eksikti durumları yok diyorsunuz borç yapıp alsınlar diyorsunuz ya pesss ben sizin kadar saçma bir insan görmedim
Sınanmadığınız acılar mı siz buna kader gözüyle falan bakıyorsanız daha çok sınancağınız şeyler olur kusura bakmayın sınanmak acıyla vs olur bu bir ikincisi siz bir seçim yapmışsınız ama beğenmeyip buraya hak vericeğimizi düşünerek saçma şeyler yazdınız. Burda sizi eleştiren bir tek ben değilim. Size silah dayayıp kv evime kaç mı dedi . Siz buraya kaçtığınızı ama yok gelin çeyizimi şunu bunu yapmadılar diyorsunuz sanki normal evlenmişsiniz gibi üstüne evinde yaşadığınız kadına ne yapsın yatak odanı vs almış kanepe falan mı alsın siz onun evine gömülmüşsünüz bunun bir farkına varın sonra insanların durumu olmadan bencılce banane borçla yapsınlar diyerek yük olmayın bi zahmet çalış kemdi evine çık yap. Burda hadsiz olan sen ve eşinCevap vermeye bile değmeyecek kadar haddinizi almışsınız. Buraya böyle yorum yapmak yerine önce haddinizi bilin. Ve sinanmadiginiz acılar üzerine böyle edepsizcw yorumlar yapmayın.
Ne güzel ozetlemısim agzına saglık.Kaçarak evlenmissin kaynana evinde yaşıyorsun.
Eşin annesi gibi konusuyor,muhtemelen ilerleyen zamanda aynısı olcak anasının.
Beklentilerin var. Muhtemelen yaşın küçük. Sana diyecegim tek sey Allah sana sağlık sıhhat versin. Ilerde birsuru hastalık olmasın.
Durumuna üzüldüm. Kacmadan once dusuncektin demiyorum ama bari zengin birine kaçsaydın napim gerçekler böyle iste. Ayri evin olur paran olurdu en azından.
Daha kadin ne desin ki istememis sizi gelip evine oturmussunuz bir de gelin carsisi diyorsunuz. Keske kacmadan once is filan bulup calismaya baslasaydiniz kendiniz alirdiniz ceyizliklerinizievet annesi demiştiki istemeye de gitmiyorum ve kacrsan ailesine söylerim kızınıza sahip çıkın diye
Koca meraki degil o sevgi . Ama bir sure sonra bu tur aorunlar cikinca sevgi ise yaramiyoe insan karsisindakinden deger göremeyinceDaha ayrı eve çıkacak parası olmayan adama kaçıp anasıyla yaşayıp aileni karşına almışsın bu koca merakı ne ya???? Ağır konuşacağım da tutuyorum kendimi ban yemeye değmez.
Koca meraki degil o sevgi . Ama bir sure sonra bu tur aorunlar cikinca sevgi ise yaramiyoe insan karsisindakinden deger göremeyince
Şu fikirlere kafa yorana kadar Müge anlı nın da dediği gibi kaçarak evlenmenin saçmalığına kafa yormuş olsaydınız şu an mutlu Mesut evinizde otururdunuz. Siz o kadının evine kaçarak kendinizi çiğnemişsiniz, başkası çiğnese çok mu?daha bunlar fragman, esas film yakında başlarİyi Gunler. Esimle 1 aylik evliyiz. Kaynanamla beraber yasiyorum. Ve dogru duzgunhiicbir seyim yok. Kaynanam ustune dusen hicbir seyi almadi. Ama iki lafindan biri ," bu kadarina gucumuz yetebiliyor"dur. Kacarak evlendigim icin ailem de destek olmadi. Artik esimde ailesine inanmaya basladi .. Gecen gun dedim ki ona"senin ailen bana bunu yapmamaliydi .Ev ustu en azindan odasini gonlune gore doseyelim demeliydi" dedim. O da dedi ki bana "yok paralari , olsa yaparlardi". Ama biliyorum ki tmm zengin degiller, ama insan istese bi yolunu bulup alabilir. Borc edebilir mesela. Onlar herseyin hazirini istiyor. Cok sıkıldim kaynanamdan. Esime onun gercek yuzunu gostermek istiyorum ama , kadin o kadar " yok yok" diyor ki , artik esiminde zamanla onun gibi dusunmesinden korkuyorum. Cunku esim basta beni onayliyordu ilk kez gecen gun boyle soyledi. Ayri eve cikin diyeceksibiz. Ama esim "maddi durumum buna musait degil" diyor .. Bu konuda bana yol gösterin esime ailesinin gercekten icin den gelmedigi hicbirseyi almadigini , gostermek istiyorum. Esimin ayri ev icin mucadele etmesini istiyorum.
Daha ayrı eve çıkacak parası olmayan adama kaçıp anasıyla yaşayıp aileni karşına almışsın bu koca merakı ne ya???? Ağır konuşacağım da tutuyorum kendimi ban yemeye değmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?