Esim artik annesinin gercek yuzunu görsün istiyorum..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çözemiyorum insanları ya evlenince her şey düzelir güzel olur kafası ne bi halt anlamıyorum. Ya benim ailemin durumu iyi altınlarıma kadar önceden ne olur olmaz diye yapıldı. Ama babam bile çekinmeden bana kızım işini eline al öyle evlen karşındakine avuç açma atan kimi istiyorsan karşıma çıkar der. Ben demese bile ciddi düşündüğüm biri olmasına rağmen ki karşımdaki beni bekliyor yaşı gelmesine rağmen ama ben çalışayım bi birikim yapayım yatak odamı eşyalarımı kendi birikimimle yapayım ama şimdikiler evleneyim kurtulayım üstüne çocuk yapayım hemen. Ya bi tanıyın tartın ailesi nasıl bir tartın birikimimiz var mı bi bakın Allah aşkına

Çok erken düşünmeye başlamışsın böyle şeyleri...

Bence kv den ile uğraşma...

Sen kv ni eşinin gözünden düşürmeye çalışırken kv den daha uyanık olup senin kaçmış olmanla ilgili seni değersizleştirip eşinin gözünü açmasın

Cevap vermeye bile değmeyecek kadar haddinizi aşmışsınız. Buraya böyle yorum yapmak yerine önce haddinizi bilin. Ve sinanmadiginiz acılar üzerine böyle edepsizce yorumlar yapmayın.

Cevap vermeye bile değmeyecek kadar haddinizi almışsınız. Buraya böyle yorum yapmak yerine önce haddinizi bilin. Ve sinanmadiginiz acılar üzerine böyle edepsizcw yorumlar yapmayın.
Sınanmadığınız acılar mı siz buna kader gözüyle falan bakıyorsanız daha çok sınancağınız şeyler olur kusura bakmayın sınanmak acıyla vs olur bu bir ikincisi siz bir seçim yapmışsınız ama beğenmeyip buraya hak vericeğimizi düşünerek saçma şeyler yazdınız. Burda sizi eleştiren bir tek ben değilim. Size silah dayayıp kv evime kaç mı dedi . Siz buraya kaçtığınızı ama yok gelin çeyizimi şunu bunu yapmadılar diyorsunuz sanki normal evlenmişsiniz gibi üstüne evinde yaşadığınız kadına ne yapsın yatak odanı vs almış kanepe falan mı alsın siz onun evine gömülmüşsünüz bunun bir farkına varın sonra insanların durumu olmadan bencılce banane borçla yapsınlar diyerek yük olmayın bi zahmet çalış kemdi evine çık yap. Burda hadsiz olan sen ve eşin

Ne güzel ozetlemısim agzına saglık.

Şu an kayinvalidenin internetini kullanarak mı bu konuyu açtınız?
Kayinvalidenin evinde yaşıyorsunuz, iyi geçinmeye çalışın, eşinizi bir de üzerine salinca dikkat edin de sizi kapının önüne koymasın.
Aşk maalesef karın doyurmuyor.
Kendine faydası olmayan, hâlâ anne parasıyla geçinen çulsuz kocanız sizi anında terkeder.

evet annesi demiştiki istemeye de gitmiyorum ve kacrsan ailesine söylerim kızınıza sahip çıkın diye
Daha kadin ne desin ki istememis sizi gelip evine oturmussunuz bir de gelin carsisi diyorsunuz. Keske kacmadan once is filan bulup calismaya baslasaydiniz kendiniz alirdiniz ceyizliklerinizi

Yaşadıklarının, isteyip de yaşayamadıklarının öfkesini kayınvalidene yönlendirmişsin bence. Oysa sana sahip çıkmayan ailende, ev geçindirecek hale gelmeden evlenen kocan da, sonunu düşünmeden bu maceraya atlayan sende mesulsun bu durumdan, ama kayın valide gariban mı, sessiz sakin mi bilemem ama faturayı ona kesmişsin... Bence biraz mantıklı düşün, kayın validene bu kadar bilenmezsin o zaman.

Kendi ailesini bir erkek için reddeden birinin başka bir aileden her istediğini borca bilmem neye girerek almasını istemesinin şımarıklık olduğunu düşünüyorum.Ayrıca annesinin gerçek yüzünü görsün istiyorum ne demek?Eşinizin de ailesiyle arası bozulsun mu yani o zaman mı rahat ediceksiniz.Bu çağda kaçmak gibi cahilce bir şeyi yaptıysanız sonuçlarına da katlanın bir zahmet.eşinizin ve ailesinin sizin gerçek yüzünüzü görmesini diliyorum.

Son düzenleme:
Daha ayrı eve çıkacak parası olmayan adama kaçıp anasıyla yaşayıp aileni karşına almışsın bu koca merakı ne ya???? Ağır konuşacağım da tutuyorum kendimi ban yemeye değmez.
Koca meraki degil o sevgi . Ama bir sure sonra bu tur aorunlar cikinca sevgi ise yaramiyoe insan karsisindakinden deger göremeyince

Kacan kizlarin kv maalesef boyle davraniyorlar..herseyi goze alarak gidiyorsunuz.nasil cesaret ediyorsunuz anlayamiyorum.
Kir dizini otur derler ya kaba tabir ama su an baska yapacaginiz birsey yok.
Millete de eziyet etme ..
Calisacak durumunuz varsa calisip esyalarinizi alin..
Hakkinizda hayirlisi olsun kardesim ama hayatin senin tutumuna gore iyi ya da kotu gececek.

Koca meraki degil o sevgi . Ama bir sure sonra bu tur aorunlar cikinca sevgi ise yaramiyoe insan karsisindakinden deger göremeyince

Her şeyin adıni sevgi oldu zaten. Aldatıldım ama seviyorum. Beni dövdü ama seviyorum. Beni kıskanıyo çünkü seviyor. Bırakın her kılıfa sevgiyi uydırmayı alakası yok. Kendine değer verecek ölçüp biçecek. Ha eğer illa evlenecem diyip bazı şeyleri kabul ettiyse baştan sonradan söylenmeyecek.

Şu fikirlere kafa yorana kadar Müge anlı nın da dediği gibi kaçarak evlenmenin saçmalığına kafa yormuş olsaydınız şu an mutlu Mesut evinizde otururdunuz. Siz o kadının evine kaçarak kendinizi çiğnemişsiniz, başkası çiğnese çok mu?daha bunlar fragman, esas film yakında başlar

Gercek yuzunu derken ne demek istiyorsun ki annesi o farkındaysan annesinden kopar mı? Hos sen aılenı cıgnemıssın bıde adamın da kendi ailesıyle arasını bozmaya calısman da tam bir fesatlık. Durumları yok demek ki almıyolar (almak zorundada değiller zıra) onlara guvenerek mi evlendin bıraz sabretseydınız de esyalarınızı beraber alsaydınız karı koca calısın alın cıkın sızın kımseye ıhtıyacınız yok. Sana hıc hak falan vermıyorum onlar adamı buyutmusler daha ne yapsınlar evlendıysenız evınızı kendınız kurun. Bide annesını kotuleyıp duruyosun sızın gıbı gelınler olmaz olsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…