- 4 Şubat 2019
- 4.205
- 9.012
- 158
Doğrusu o kadar kötü yorumlar gelmiş ki sasirdim öncelikle benim eşimde işi gereği şehir dışına çıkardı ve çok fazla yalnız kalirdim yalnız kalmak gibi bı sorunum yok ayrıca üniversite de tek başıma evde kaldım yalnız kalma korkum da yok çok şükür kendi gelirim de var gayet bilinçli bı insanim da. Ankara da yaşıyoruz en üst katta oturuyoruz( böyle bı soru soran olduğu için belirtiyorum) çok fazla hırsızlık olayı oluyor buralarda daha 3 hafta önce kendi annemlerin evlerine girdiler evdeyken en üst kat olduğu halde eşim o yüzden aklım sende kalır dedi kesinlikle bı güven problemimiz yok aylarca başka şehirde üniversite de tek başıma evde kaldım bı güven sorunu yasamadik. Açıkçası hizmet edip etmeme konusuna gelirsek belki cocugum çok hareketli olduğu için kayınvalidem bana bile daha fazla hizmet edecek olabilir. Ben gidip kalmayı düşünüyorum hiç değilse eşimin acemiliği bitene kadar eğer rahat edemezsem ve bı sıkıntım olursa da evime geri dönerim kalan 5 ayı da evimde geciririm. Deneyip görmek istiyorum bizimle hiç mi kalmak istemiyor diye direk kalplerini kırmak istemiyorum. Giderim hiç değilse eşimin de gönlü olmuş olur gitti kaldı rahat edemedi der.
hanımlar açılın mevzuyu açıklığa kavuşturuyorum. tabirlerimi mazur görün yalnız baştan söyleyeyim.
şimdi ortada yatırım yapılarak edinilmiş bir mal var.
yatırım = düğün dernek
mal = konu sahibi hanım (çok affedersiniz ama açıklıcam)
şimdi bu adam malını 6 aylığına kullanamıcak boşa çıkacak.
o kadar yatırım yapılmış, boş boş mu dursun kenarda?
kendi anasına babasına ödünç verecek tabii. o altı ayda malı annesi kullanacak.
annesinin evi temizlenecek, işleri görülecek. ki mal bir an önce masrafları amorti etsin.
6 ay sonra da gelip geri teslim alacak, kendi k*çını toplatmaya devam edecek.
ben yokken anamda kal diyen erkeklerin bakış açısı tam da bu hanımlar, bilin istedim. tabirler için kusura bakmayın.
ne de olsa hepimiz birer mal adayıyız :/
Peki kendi aileniz kırılırsa bizde kalmak istemiyor biz varken kayınvalidesinde kalıyor diye?Doğrusu o kadar kötü yorumlar gelmiş ki sasirdim öncelikle benim eşimde işi gereği şehir dışına çıkardı ve çok fazla yalnız kalirdim yalnız kalmak gibi bı sorunum yok ayrıca üniversite de tek başıma evde kaldım yalnız kalma korkum da yok çok şükür kendi gelirim de var gayet bilinçli bı insanim da. Ankara da yaşıyoruz en üst katta oturuyoruz( böyle bı soru soran olduğu için belirtiyorum) çok fazla hırsızlık olayı oluyor buralarda daha 3 hafta önce kendi annemlerin evlerine girdiler evdeyken en üst kat olduğu halde eşim o yüzden aklım sende kalır dedi kesinlikle bı güven problemimiz yok aylarca başka şehirde üniversite de tek başıma evde kaldım bı güven sorunu yasamadik. Açıkçası hizmet edip etmeme konusuna gelirsek belki cocugum çok hareketli olduğu için kayınvalidem bana bile daha fazla hizmet edecek olabilir. Ben gidip kalmayı düşünüyorum hiç değilse eşimin acemiliği bitene kadar eğer rahat edemezsem ve bı sıkıntım olursa da evime geri dönerim kalan 5 ayı da evimde geciririm. Deneyip görmek istiyorum bizimle hiç mi kalmak istemiyor diye direk kalplerini kırmak istemiyorum. Giderim hiç değilse eşimin de gönlü olmuş olur gitti kaldı rahat edemedi der.
Bir üye vardı ismini hatırlamıyorum ama bazı konularda onu örnek vermek istiyorum.Kadin eğitimli ve meslek sahibiydi çocuğu kv ye baktirip onlara yerleşip ev almayı düşünüyordu.Bir kaç ay sonra buradakilere nispet bir konu açmıştı kv mükemmel iyi ki taşınmışım vs.Bir süre sonra tekrar konu açmıştı pişman olduğunu boşanacağını yazmıştı.Ev alayım derken yuvası dağılmıştı.Konu sahibi 3 ay sonra:
“Arkadaşlar ben çoçuğum için yuvam için karar verdim(hep de öyle olur) kv kp yanına geldim ama gerçekten bu evde rahat değilim ne yapsam bilmiyorum gitsem gidemiyorum kalsam diken üstünde.”
Yorumlar geliyor:
‘Canım keşke gitmeseydin’
‘Ah öküz erkekler eş değil hizmetçi alıyor’
‘Ben sana kızdım hiç gitmeyecektin’
‘Niye kabul ettin ki’
Konu Sahibi:
‘Herkese teşekkür ederim bir hataydı asla tekrarlanmayacak keşke sizin gibi fikir verenim olsaydı(tabi bilmiyoruz bizde aynı kişi)’
Kısırdöngü,açılan 52526266. Konu/
the end....
Ben kalmam. Kimseye soz hakki da vermem. Esim dahi karisamaz kimle kalacagima. Ben istemiyorum dedikten sonra biter olay.Merhaba 3 senelik evliyim 2 yaşında bı oglum var eşim bir haftaya askere gidecek 6 aylığına ve benim annesinde kalmam konusunda ısrarcı ihtiyaçlarımız için hemde aklının kalmamasi icin. Açıkçası ben hiç sıcak bakmıyorum ama onun da orda bizi düşünmesini istemiyorum. Kayınvalidem kayinbabam ve benle yaşıt bı kaynım var ev dubleks üst kat ta biz oğlumla kalırız diye düşünüyorum normal bı daire gibi üst katta. Haftada bı kaç günde kendi annemlere gidip kalicam. Aslında kendi oturduğumuz evde çok ortada hem kendi annemin hemde kayinvalidemin evi de 5 dk yürüme mesafesi ama yalnız kalmamızı istemiyorlar. Bende rahat edemem düşüncesi içerisindeyim arada gidip kalırım dedim ama bilmiyorum benim de kafam çok karışık geceleri stresten uyuyamıyorum düşünmekten ne yapacagimi. Aslında yakında hobi bahçeleri var bir sürü şey ekip biciliyor vakit belki daha çabuk geçer diyorum çocuğum için de belki daha rahat olur diyorum ama bazı sıkıntılarımız oldu zamanında kayinvalidemle çok otoriter biri bende öyleyim bana pek laf söz geciremez bende dilimi tutabilen bı tıp hiç değilim iyiyken kötü olmak istemiyorum. Kısacası sorum şöyle eşiniz yokken kayınvalide evinde kalırsanız 6 ay gibi bi zamanda sorunlar yaşanır mı ne gibi zorlukları olur? Kafam çok karışık
geri aliyorum yorumumu, konu sahibi durumdan memnunmuş, zincirlerimi seviyorum, hücre bana ödül gibi diyor, o memnun yani ....hadi size mutluluklaaaarrrrrrrrrr6 ay parasini cebimden ödediğim 5 yıldizli tatil köyünde bile kalsam sıkılırım,evimi özlerim, 1 aydan sonra personele sarmaya başlarımkaldı ki g.t kadar evin icinde kv, kp, kayın, bi de bebek....hucre hapsi gibi, korkunc resmen...konu sahibi ne suc işledi de hücreye çarptirildi bilemiyorum ama 6 ay çok bence, temyize gitsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?