eşim askerdeyken kayinvalideyle yasamak

Fazla samimiyet tez ayrılık getirir. Kayınvalidem ile çok iyi anlaşırım. Çok tatlı ve rahat bir kadındır. Şimdi gelecek ev eşya işleri için geldiğinde de bende kalacak fakat o kadar uzun süre biz bile katlanamayız

Yalnız kalamamanız çok saçma bence ama madem boyle bir aile yapiniz var o halde kv sizin eve gelsin.

Esinizin amaci sizi korumaksa annesine rica etsin o gelsin sizde kalsin?

Annesinden bunu isteyemez muhtemelen esiniz " nie duzeni bozulsun kadinin " der.

Oyle diyince de siz " benim annem gelsin " diyin.bunu kabul etmeyecekse niyeti cok masum degildir.

Anneniz de 7/24 kalmaz 3 5 gun kalir gider gelir filan.

Hem cocugun da duzeni bozulmamis olur.

Eşimin olmadığı yerde kayınvalide ve kayınpederle 1 saat bile durmam. Ki hiçbir sorunumuz da yok gayet iyi aramız. Ama kalmam yani ne alaka? Sırf eşimin ailesi olduğu için hayatımda olan insanlar, daha fazlası değil benim için. Olmak zorunda da değil. Kendi ailem dururken asla gidip aylarca kalmam, illa birinde kalmam gerekiyorsa yani.
Bizimle kalmak istemiyor mu diye kırılsınlar istemiyorum demişsiniz de, insan çocuğunun eşi olduğu için mecburen tanımak zorunda olduğu biri evinde kalmak istemiyor diye neden kırılır ki?
Ben bu ülkedeki kayın aile-gelin ilişkilerini asla anlayamıyorum.

İlla birinde kalacaksanz annenizde kalmanız daha rahat olur. Zaten kayninizin ve kayınpederinzin olduğu evde olmak sizi iyice bunaltabilir. Rahat edemezsiniz. .
Kendi eviniz en rahatı ama madem esin ikna olmuyor ozaman annenize gitmelisiniz. O gidip aklı kalicaksa, sizde kalicaksıniz sizinde akliniz da kötü anılar kalicak belki..iyiyken kötü olmaya gerek yok..
Eşiniz biraz toy belli ...Ben kalmak istesem eşim aramız açılır iyice ipler kopar yada huzursuzluk olur diye eminim ben istesem o kabul etmezdi (en çok ta kendi rahatı icin)

Siz bu konuyu niye açtınız? İlk mesajda kafanız karışıkmış madem bu kadar çabuk netleşecekti fikriniz gelen yorumları da önemsemeyecektiniz gerçekten anlamadım neden konu açtınız?

Eşinizin aklı böyle bir durumda sizde kalıyorsa şimdi de kalmalı. Askere gittiği zaman değil. Sizin yanınızda olduğunda eve hırsız girmeyeceğinin garantisi mi var?

Bu mesajdan ban yediysen çok üzülücem çünkü ne yazık ki gerçek bir duruma parmak basmışsın

Konu sahibi 3 ay sonra:
“Arkadaşlar ben çoçuğum için yuvam için karar verdim(hep de öyle olur) kv kp yanına geldim ama gerçekten bu evde rahat değilim ne yapsam bilmiyorum gitsem gidemiyorum kalsam diken üstünde.”
Yorumlar geliyor:
‘Canım keşke gitmeseydin’
‘Ah öküz erkekler eş değil hizmetçi alıyor’
‘Ben sana kızdım hiç gitmeyecektin’
‘Niye kabul ettin ki’

Konu Sahibi:
‘Herkese teşekkür ederim bir hataydı asla tekrarlanmayacak keşke sizin gibi fikir verenim olsaydı(tabi bilmiyoruz bizde aynı kişi)’

Kısırdöngü,açılan 52526266. Konu/♾

the end....

Yutarsan idare edersen yaşamazsın sorun. Kv gelsin yanında kalsın ozaman çok istiyorlarsa

Benim eşim de asker ve bir anda tayini güneydoğuya çıktı malesef aslında seneye bekliyorduk.Suan doğudayız.iki çocuğum var 11 yaşında erkek ve 7 yaşında kız.Malesef 2 sene annemle kendi evimde kalicam bende.Dusundukce için daraliyor zaman çok uzun .Ama yapicak hiç birseyim yok..Hakkımızda hayırlısı neyse olsun inşallah

Peki kendi aileniz kırılırsa bizde kalmak istemiyor biz varken kayınvalidesinde kalıyor diye?

Bir üye vardı ismini hatırlamıyorum ama bazı konularda onu örnek vermek istiyorum.Kadin eğitimli ve meslek sahibiydi çocuğu kv ye baktirip onlara yerleşip ev almayı düşünüyordu.Bir kaç ay sonra buradakilere nispet bir konu açmıştı kv mükemmel iyi ki taşınmışım vs.Bir süre sonra tekrar konu açmıştı pişman olduğunu boşanacağını yazmıştı.Ev alayım derken yuvası dağılmıştı.
Konu sahibi karar sizin ama içinizde bir huzursuzluk varsa eviniz de kalın insanın en rahat olduğu yer kendi evidir.

Ben kalmam. Kimseye soz hakki da vermem. Esim dahi karisamaz kimle kalacagima. Ben istemiyorum dedikten sonra biter olay.

5 dakikalik mesafede gunduz gidip donun iki aileye de, yoksa coxugunuzun duzenini saglayamazsiniz, cok daha zor olur sizin icin.
Esinizin akli sizde kalacaksa da kalacak, askere onceden gitseymis madem. Kararinizda israrci olun bence.

Ben kendi evimde kalirim,18 yaşında üniversiteye gittiğinden beri sadece formasyon alırken bir sene ailemle yaşadım ,33 yaşımda evlendim.Kendi başına yaşamak çok güzel bir deneyim,insanı güçlü kiliyor.Akli kalıpta ne olacak ben anlamıyorum.Zaten yakinlarmis.Ben böyle bir durumda olsam ne annemlerin ne de kv lerim yanında kalırım.İki tarafla da aramız iyi.Cocuk değilim ben kendi basima kalabilirim tıpkı senin gibi derim eşime ,hoş benim eşimde böyle bir şey söylemez bile.

6 ay parasini cebimden ödediğim 5 yıldizli tatil köyünde bile kalsam sıkılırım,evimi özlerim, 1 aydan sonra personele sarmaya başlarım kaldı ki g.t kadar evin icinde kv, kp, kayın, bi de bebek....hucre hapsi gibi, korkunc resmen...konu sahibi ne suc işledi de hücreye çarptirildi bilemiyorum ama 6 ay çok bence, temyize gitsin

geri aliyorum yorumumu, konu sahibi durumdan memnunmuş, zincirlerimi seviyorum, hücre bana ödül gibi diyor, o memnun yani ....hadi size mutluluklaaaarrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…