eşim askerdeyken kayinvalideyle yasamak

Bi süre sonra her şeyiniz batacak ona ,
Oğlunuzun sesi , yediğiniz , içtiğiniz ,
Telefonla vakit geçirdiğiniz dakikalar ..

Ben olmaz diyorum.

Azıcık aşım , ağrısız başım.
o kadar haklısınız ki
biz çok küçük bir ilçede yaşıyoruz normalde
çocugum küçük ailemle aramızda 22 saat var bir uçtan bir uca.
eşim geçici göreve gitti (asker)
ben ailemin yanına geldim ve babama batıyoruz !
1 sene oldu aynen dediğiniz gibi yediğimiz içtiğimiz gezdiğimiz herşeyy
insan baba evine sığamıyorsa bir yere sığmaz.
tam kendi evime dönecektim corona çıktı..
konu sahibi evinizde kalın aileniz gelsin gitsin yanına.
arada bir gider kalırsınız ama aynı şehirde yakın yerlerde hiç gerek yok
 
Evet o da bir anne, ama eşinin annesi. Kadının üzerinde bir emeği yok, şunun şurasında birkaç senedir tanıdığı biri. O da bir anne deyip kutsaliyet atfedilmesine gerek yok.
Siz gibi sizin gibi dusunenler birbirinizi dusman gibi gormeye devam edin, yorunlari okudum zaten benim gibi dusunen benden baska biri yok. Kvdesiyle annesinden daha iyi gecinen tek insanda benimdir
 
Ana babaya hizmet mal olmak demek değil doğru da, kişinin kendi ana babasına geçerli. Eşimin annesine neden hizmet edeyim ki? Gökten inmedi tabi de, oğlu hizmet etsin. Bakış açınız bi tuhaf.
Benim bakis acim tuhaf degil, artik bu zamanda dogru bakis acisi yok. Hepiniz ilerde kendi dusuncenizde bir gelin alin mutlu olun
 
Ne demisim ben dikkatli okuyun kv de kotuluk yapmiyorsa dedim. Ve hizmet nimettir bunu bir yere yazin ve bu dunyada tek gercek hic olmaktir
 
Ben kendi evimde kalmaya devam ederim. Düzenimi bozamam ,kendi evim dışında da rahat edemem.. zaten annen de kv de yakınmış bir sıkıntı olsa rahatlıkla ulaşabilirsin.
 
Ben evimde kalırdım. Ne kendi ailemle ne de eşimin ailesiyle rahat edemezdim. Bir de çocuk varmış. Kocaman kadın niye evde kalamıyor onu da anlamadım. Evlenip, çocuk yapacak kadar cesaretliyiz ama evde kalmaya korkuyoruz. Garip.
 

değil 6 ay, 6 gün bile kalmazdım
5dk lık mesafelik yere gidip kalmak ne alaka?
 
Ne demisim ben dikkatli okuyun kv de kotuluk yapmiyorsa dedim. Ve hizmet nimettir bunu bir yere yazin ve bu dunyada tek gercek hic olmaktir

Ben dikkatli okudum da siz çok alakasız bir şey yazmışsınız. İsterse dünyanın en iyi insanı olsun birinin sen benim anneme hizmet edeceksin diye bir başkasına baskı uygulamasının neresi normal?Kayınvalidemi çok severim, eşim yokken de arada gider kalırım yeri gelir hizmet de ederim ama ben istediğim için. Eğer ben istemiyor olsaydım eşimin bana git demeye hakkı yok. Gereksizce felsefeye de girdiğinize göre iyice konuyu saptırmaya başladınız.
 
Konunun linki varsa bir zahmet bakabilir miyim ?
 
kendi evinde ya da ailenin yanında kal ara sıra. kaynanada niye kalcakmışsın ya
 
Bugüne kadar gördüğüm en kral tespit. Ben normalde daha önce hiç düşünmeden yaşlı insanlara iş yaptırmak hiç istemezdim her hizmetlerini yapmak isterdim, iş beni yormaz gözümde büyümezdi. Evlenince kv o kadar sinir bozucu davrandı ki sürekli hizmet bekledi evlenir evlenmez iş sözleşmesi yapmışız gibi hem kendi evimin hem onun evinin işini, yemeğini yapmamı bekledi.kaynananın iş yaptığı nerde görülmüş dedi bütün gün yattı bardak kaldırmaz derler ya, hakikaten düşürdüğü bardağı bile kaldırmıyordu ben oradayken. Çorabımı giydir, pijamamı giydir demeye başladı duymazdan geldim eli ayağı tutuyor. Hamile kaldım bir günden bir güne demedi sen hamilesin yapma yorgunsun, ağrıların var. Tansiyonum düşmüştü, hiç ayakta duracak halim yokken evlerine zorla çağırmıştı eşim götürdü ben gideceğim için elini hiç bir şeye sürmemiş yemek yiyecek bir tabak bile yoktu. Zorla yıkadım, yemekleri yaptım, eksik buldu çorba salata istedi birini de ben yapiyim demedi ben de yeniyim çok safım.sezeryan oldum 6.gün yemeğe misafir kabul ediyor musun dedi, dikişim acıyor yemek yapacak durumda değilim dedim. Eşim kızdı senin yüzünden bu eve rahat gelemiyorlar çok yanlış konuşmuşsun dedi. Halbu ki hastane de dahil her gün yanımda beni çıldırtana kadar her gün gelmişti. 7.gün geldi yemeğe geldim diye. Yani ölsem acımazlar iş beklerler tiksindim. Daha neleeeer neler,onların gözünde tam olarak mal konumundayım bu yorumu görünce anladım.eşimden de beni düşünmediği için, annesini frenlemediği için, hep beni yalnız başıma onla uğraşmak zorunda bıraktığı için o kadar soğudum ki yabancı gibiyiz aynı evde. evliyiz hala ama ne zaman ayrılırız onu düşünüyorum hep.
 
Kendi ihtiyaçlarınızı karşılayamayacak durumda mısınız, niye illa birinin yanında kalmanız gerekiyor? Arkadaşlar yazmış, olacak olan ailenizin, kayınailenizin yanında da olabilir. Akıl kalacak bir şey yok bunda, herkes kendi düzenini devam ettirsin bence öyle göçebe gibi kucağınızda çocukla bi o eve bi öteki eve sürüklenmek eziyet yani, mantıklı hiçbir yanı yok.
 
Madem kendi ailen de aynı şehirde gidip orda kalın arada gönüllemek için diğer tarafa gidersiniz ..şu erkek tarafının kız tarafından üstünmüş gibi görünmelerine sinir oluyorum
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…