eşim askerdeyken kayinvalideyle yasamak

Gitsin gitsin kaynanaya bir aya kalmaz konu açar hayattan soğudum diye,annesi babası dururken kaynanaya gidilir mi ya?

Memlekette köyde babamın evinde öyle,gittigimde ev senin der hicbirseye karışmaz annem ama en fazla 4gun kalabiliyorum çok sıkılıyorum evimi özlüyorum geri geliyorum ,halbuki çocuklarım çok mutlular orada ama ben duramıyorum,kocamda olmasa evimde olmayı tercih ederim ki kaldiki kaynanayla kalicam ne kadar sevsenizde bizim orada 3gun misafirlik derler misafirlik bitince sorunlar başlar, inşallah sizde olmaz rahat edersiniz

Iki tarafta birbirini benimseyince oluyor. Ama bu hemen şıp diye olan bisey degil tabiki zaman ve sabir gerek

kendi evinde kal gerekirse onlar sana gelsin ..sen evinden çıkma derim ben

Iki tarafta birbirini benimseyince oluyor. Ama bu hemen şıp diye olan bisey degil tabiki zaman ve sabir gerek
kardes sirinhanim kendi öz annemin evinde bile 4 gunden fazla kalinca evimi duzenimi ozluyorum diyor, özbeöz ailesi bak sevdiği bildigi insanlar zaten yani ne benimsemesi ne sabrı..siz maaşallah nereye gitseniz benimsiyceksiniz gibi duruyorsunuz ama bazi insanlar kendi duzenini özler, karsı tarafin duzenini bozmaktan korkar filan...çok kişisel bir durum

Madem öyle niye konu açtınız? Sanırım gitme, kalma şeklindeki yorumlar sizi ters yönde motive etti. Hmmm bu kadar kişi kalma diyorsa var bunda bir iş. Dur ben kalayım dediniz resmen

Ee tüm bunlara ve sizin tabirinizle eşinizle iki yabancı olmanıza rağmen neden tekrar hamilesiniz?

Kendi evim varken ne annemde kalirim ne kayinvalidemde. Kaldi ki ikisi de yurume mesafesindeymis. Duzen bozmaya ne gerek var.

Eee gidin ozaman bukadar istekliydiniz niye konu açıp fikir alma gereği duydunuz?

Bu akıl kalma işi ne demek oluyor ben anlamadım.
Ben yokken kimbilir ne haltlar yersin güvenmiyorum sana o eve kimler gelir kimler gider mi demek istiyor acep ben bunu anladım

Evde 8 yaşındaki çocuğunu yalnız bırakmıyor aklı kalacak bir durum yok benim eşim böyle bişey dese yedirirdim o lafı ona.

Aynen bende annemin evinde bile diken üstundeyimdir nedense. Kendi evi varken insan neden baskasinda kalir ki ?

Ee tüm bunlara ve sizin tabirinizle eşinizle iki yabancı olmanıza rağmen neden tekrar hamilesiniz?
Korunduğumuz halde oldu kondom kullanıyorduk ikimiz de nasıl olduğunu anlamadık bugün bile bana keşke hamile olmasaydın diyor, çocuğuma elimden geldiğince iyi bakarım ama sevinemedim hiç bir zaman çünkü hiç bir anlamda hazır değildim benim için çok zor oldu spiral taktırsaymışım keşke

Dua edinde Allah size de tattirsin bu duyguyu

Kalmazdım hele annem gil olsaydi hic kalmazdım.Esinizi kurup üzmeden söyleyin.Onun içi rahat edecek diye sizin içiniz mi şişecek

Eviniz zaten yakınmış bence kalmanıza gerek yok 6 gün degil bu 6 ay rahat edemezsiniz arada gidip kalınabilir tabi hem anne hem kv ama 3 gün annende 4gun kv de boyle 6 ay gecrmek cok zor olur

Gerek yok ki bende
Neden temelden düzeninizi bozasınız ki
Üstelik virüste var şu anda.
5 dk mesafe ise ara ara gidersiniz ancak 6 ay için gerek yok bence.

Aynen bende annemin evinde bile diken üstundeyimdir nedense. Kendi evi varken insan neden baskasinda kalir ki ?
Diken üstünde değilim çok rahatım sorunum yok ama insanın kendi evi gibi olmuyor,bizim gelinin bacısınin kocası öldü 6,7senedir üç çocukla tek başına yaşıyor kadın bazılarını anlamıyorum nedir bu kaynana sevdası yinede anlaşan varsa kaynanasiyla Allah bozmasın sonuçta nadir bulunan kişiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…